Νέα πρωτοποριακή μέθοδος θεραπείας Προστάτου Rezum στη Βιοκλινική Αθηνών

Νέα πρωτοποριακή μέθοδος θεραπείας Προστάτου Rezum στη Βιοκλινική Αθηνών

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για πρώτη φορά εφαρμόζεται στην Αθήνα, νέα πρωτοποριακή μέθοδος θεραπείας Προστάτου Rezum με διατήρηση του οργάνου και των λειτουργιών της στύσης και της εκσπερμάτισης, στο ιατρείο Ελάχιστα Επεμβατικής Θεραπείας Προστάτου της Βιοκλινικής Αθηνών του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, υπό την Επιστημονική Ευθύνη του ουρολόγου ιατρού Βεβελογιάννη Παναγιώτη και του συνεργάτη του ιατρό ουρολόγο Μπαφαλούκα Νικόλαο.

Νέα πρωτοποριακή μέθοδος θεραπείας Προστάτου Rezum στη Βιοκλινική Αθηνών-1

Η καινοτομία της μεθόδου, σε αντίθεση με τις μέχρι τώρα ισχύουσες τεχνικές, συνίσταται στο γεγονός ότι δεν προϋποθέτει αφαίρεση του προστάτου, με αποτέλεσμα ο ασθενής να διατηρεί πλήρως όλες τις ζωτικές του λειτουργίες και να επιστρέφει εντός μιας ώρας στην καθημερινότητά του.

Η μέθοδος διαρκεί μόλις 10-15 λεπτά, στηρίζεται στη διοχέτευση ενέργειας υδρατμών στοχευμένα σε σημεία του προστάτου που εμποδίζουν την ούρηση επιφέροντας μια απλή συρρίκνωση και αφήνοντας τα ζωτικά τμήματα του οργάνου ανέπαφα. Είναι ελάχιστα επεμβατική, διενεργείται υπό την επήρεια απλής μέθης και αποφεύγονται όλοι οι κίνδυνοι του παρελθόντος όπως αιμορραγίες και ακράτειες.

Νέα πρωτοποριακή μέθοδος θεραπείας Προστάτου Rezum στη Βιοκλινική Αθηνών-2

Η μέθοδος εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από φέτος το καλοκαίρι και στην  Αθήνα διενεργείται αποκλειστικά στη Βιοκλινική Αθηνών.

Για πληροφορίες και ραντεβού απευθυνθείτε στο 210 69 62 600 .

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή