1ο Επιστημονικό Συνέδριο για το Δίκαιο & τις Πολιτικές της Υγείας

1ο Επιστημονικό Συνέδριο για το Δίκαιο & τις Πολιτικές της Υγείας

Υγεία: Νέες Προκλήσεις μέσα από σύγχρονες κρίσεις

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ και ο όμιλος Economia διοργανώνουν το 1ο Επιστημονικό Συνέδριο για το Δίκαιο και τις Πολιτικές Υγείας με θέμα Υγεία: Νέες Προκλήσεις μέσα από σύγχρονες κρίσεις, την Πέμπτη 1 & την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021, διαδικτυακά μέσω της virtual conference platform health.events.nb.org.

Το Συνέδριο που τελεί υπό την αιγίδα του ΣΦΕΕ, φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν σταθερό θεσμό για όλους όσους ασχολούνται ή εφαρμόζουν το δίκαιο της υγείας, προσφέροντας σε αυτούς πολύτιμη εξειδικευμένη γνώση αναφορικά με τα κρίσιμα και επίκαιρα θέματα του κλάδου δικαίου της υγείας.

Στο 1ο Συνέδριο, Έλληνες και ξένοι ομιλητές θα επιχειρήσουν να αναδείξουν όλα εκείνα τα θέματα που τίθενται ως προκλήσεις και ήδη οδηγούν τις εξελίξεις στον κλάδο αυτό, στο πλαίσιο που θέτει και η υφιστάμενη πανδημία.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε νομικούς, στελέχη δημοσίων και ιδιωτικών φορέων και παρόχων υπηρεσιών υγείας, μέλη της επιστημονικής/ακαδημαϊκής κοινότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του προγράμματος εδώ ή στείλτε email στο [email protected] ή καλέστε στο 2103678951.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή