Christian Rodseth – Janssen «Εργαζόμαστε για ένα βιώσιμο, καινοτόμο και προσβάσιμο σύστημα υγείας»
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
christian-rodseth-janssen-εργαζόμαστε-για-ένα-βιώσιμο-κ-562424575

Christian Rodseth – Janssen «Εργαζόμαστε για ένα βιώσιμο, καινοτόμο και προσβάσιμο σύστημα υγείας»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδας κ. Christian Rodseth εξηγεί το όραμα και τις δεσμεύσεις της εταιρείας σχετικά με τον ιατροφαρμακευτικό κλάδο στην Ελλάδα.

Με όραμα την προαγωγή της καινοτομίας στο ιατροφαρμακευτικό σύστημα της Ελλάδας και την παροχή πρωτοπόρων προϊόντων και υπηρεσιών για τους ασθενείς, η Janssen Ελλάδας εργάζεται για τη δημιουργία ενός δίκαιου και βιώσιμου συστήματος υγείας επωφελούς για την ευημερία της ελληνικής κοινωνίας και της οικονομίας.

Στην εποχή που οι φαρμακευτικές εταιρείες καλούνται να λάβουν δύσκολες αποφάσεις στην ελληνική αγορά, η Janssen παραμένει πιστή στις αξίες και τη δέσμευσή της να υπηρετεί τους Έλληνες ασθενείς και την ελληνική κοινωνία χτίζοντας εποικοδομητικές συνεργασίες με όλους τους θεσμικούς φορείς.

«Σε μια ταχέως αναπτυσσόμενη κοινωνία, οι ασθενείς αποκτούν πρόσβαση σε νέες και καινοτόμες θεραπείες που αυξάνουν το προσδόκιμο ζωής και βελτιώνουν την ποιότητα της καθημερινότητάς τους. Η αναβάθμιση της υγειονομικής περίθαλψης στην Ελλάδα θα ενισχυθεί σημαντικά, αν οικοδομήσουμε μια αξιόπιστη και αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ όλων των ενδιαφερομένων εταίρων» σημειώνει ο κ. Christian Rodseth, Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδας. Βαθιά πίστη του ανώτατου στελέχους της εταιρείας είναι ότι ενεργώντας συλλογικά πολλά ενδιαφερόμενα μέρη που εργάζονται για την επίλυση του ίδιου προβλήματος μπορούν να επιτύχουν εξαιρετικά αποτελέσματα υπέρ των ασθενών. «Έχουμε αποδείξει στην πράξη σε όλους τους θεσμικούς μας εταίρους ότι η αξία που προσφέρουμε είναι πραγματικά καινοτόμος και σωτήρια για την ανθρώπινη ζωή και θα πρέπει να ανταμείβεται, επιτρέποντας στον κλάδο μας να συνεχίσει να επενδύει σε πρωτοποριακή έρευνα και ανάπτυξη. Ευελπιστούμε τους επόμενους μήνες, να αναγνωριστεί από την Ελληνική πολιτεία ο τεράστιος φόρτος που φέρει αυτή τη στιγμή η φαρμακοβιομηχανία από την υποχρηματοδότηση της δημόσιας φαρμακευτικής δαπάνης, και να επέλθει επίγνωση ότι η επένδυση σε καινοτόμες θεραπείες θα οδηγήσει σε υγιή πληθυσμό, ευημερούσα κοινωνία και ακμάζουσα οικονομία. Ένα αποτελεσματικό σύστημα Υγείας είναι ένα βιώσιμο και προσβάσιμο σύστημα Υγείας για όλους» υπογραμμίζει ο κ. Rodseth.

Christian Rodseth – Janssen «Εργαζόμαστε για ένα βιώσιμο, καινοτόμο και προσβάσιμο σύστημα υγείας»-1

Ο κ. Rodseth, που πρόσφατα ανέλαβε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Janssen Ελλάδος, Ρουμανίας και Πολωνίας, έχει μακρά επαγγελματική πορεία στον ιατροφαρμακευτικό κλάδο και έχει εργαστεί σε πολλές χώρες όπως η Νότιος Αφρική, η Ρουμανία, οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει συμμετάσχει στη δημιουργία καθοριστικών στρατηγικών προγραμμάτων και την υλοποίηση με επιτυχία πολλών καινοτόμων πρωτοβουλιών σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. «Οι προκλήσεις είναι κίνητρο για να πετύχω να επιφέρω την αλλαγή» σημειώνει και καταλήγει: «Η απόφαση μου να ηγηθώ της Janssen Ελλάδος, Πολωνίας και Ρουμανίας είναι μία ευκαιρία να προσφέρω τις γνώσεις μου, την εξειδίκευση και την εμπειρία που απέκτησα μέσω του διεθνούς στρατηγικού μου ρόλου και να υπηρετήσω το υπέρτατο αγαθό της υγείας, με γνώμονα πάντα την πρόσβαση των ασθενών σε καινοτόμες θεραπείες και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή