AltereGo Academy: Καινοτομία στην ενημέρωση για το ηλεκτρονικό τσιγάρο

AltereGo Academy: Καινοτομία στην ενημέρωση για το ηλεκτρονικό τσιγάρο

4' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η altereGo καινοτομεί για ακόμη μια φορά και σας παρουσιάζει την πρότυπη διαδικτυακή Ακαδημία της για το άτμισμα! Τα μυστικά της λειτουργίας και των καινοτομιών όλων των νέων μοντέλων ηλεκτρονικών τσιγάρων, καθώς και των εξαρτημάτων τους, αποκαλύπτονται με πιο εύχρηστο και παραστατικό τρόπο από ποτέ! Η «ίδρυση» της Ακαδημίας altereGo, με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, υπόσχεται να σας ενημερώνει διαρκώς με άμεσο και πλήρως κατανοητό τρόπο, για όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε για τα προϊόντα ατμίσματος, ώστε να επιλέξετε ακριβώς τι σας ταιριάζει και καλύπτει τις ανάγκες σας.

Το χιούμορ, το ταμπεραμέντο και η μεταδοτικότητα της ηθοποιού Κατερίνα Χιωτίνη μετατρέπουν την περιήγησή σας στην Ακαδημία από… εκπαίδευση σε ψυχαγωγία!

Με μια σειρά μικρών σε διάρκεια και περιεκτικών βίντεο που ανανεώνονται και αυξάνονται διαρκώς, η Ακαδημία αποτελεί το πρώτο σας βήμα στη γνωριμία με τη συνήθεια που υπόσχεται να σας απαλλάξει από το 95% των βλαβερών συνεπειών του καπνίσματος. Απευθύνεται σε νέους αλλά και παλιούς χρήστες, καθώς οι τεχνολογικές καινοτομίες και η εξέλιξη των προϊόντων απαιτούν τη… διαρκή εγρήγορσή σας, ώστε να απολαμβάνετε διαρκώς και με τον καλύτερο τρόπο το άτμισμα.

«Ο σκοπός μας είναι να χρησιμοποιήσουμε τις σύγχρονες μορφές επικοινωνίας (internet, youtube, videos), για να εξασφαλίσουμε την σωστή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση των πελατών μας. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ένα καινούριο τεχνολογικό προϊόν και η σωστή χρήση του είναι απαραίτητη για να αποκομίσει ο χρήστης την μέγιστη ωφέλεια. Παράλληλα θέλουμε να γνωρίζουν επακριβώς οι πελάτες μας εκ των προτέρων τι τους ταιριάζει, τι δυνατότητες προσφέρονται αλλά και πόσο μπορεί να βοηθηθούν», σχολιάζει ο Γενικός Διευθυντής της altereGo, Δημήτρης Πετρόπουλος.

1ο Βίντεο

Παρουσίαση του ηλεκτρονικού τσιγάρου alter eGo A6. Eίναι ο πιο έξυπνος συνδυασμός λεπτού design και μεγάλης απόδοσης! Με μεγάλη απόδοση μπαταρίας και ικανοποιητική χωρητικότητα ατμοποιητή, σε συνδυασμό με ρυθμιζόμενη λειτουργία air-flow έχει εκείνες τις ιδιότητες που θέλει ένας απαιτητικός, από την πρώτη φορά, ατμιστής.

2ο Βίντεο

Παρουσίαση του ηλεκτρονικού τσιγάρου alter eGo A7. Είναι μικρό, κομψό, διακριτικό και όμως πολύ δυνατό. Το Alter eGo A7 έρχεται να απαντήσει σε όλες τις απαιτήσεις ενός ατμιστή και να γίνει η ιδανική επιλογή για κάθε καπνιστή που θέλει να περάσει στον κόσμο του ηλεκτρονικού τσιγάρου!


Μάθε την αλήθεια για το ηλεκτρονικό τσιγάρο με ένα απλό πείραμα

AltereGo Academy: Καινοτομία στην ενημέρωση για το ηλεκτρονικό τσιγάρο-1

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση του Αντικαπνιστικού Οργανισμού Δράση για το Κάπνισμα και την Υγεία (ASH- Action on Smoking and Health) της Μ. Βρετανίας, η χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, με 2,6 εκατομμύρια ατμιστές στη Μ. Βρετανία σήμερα, αριθμός αυξημένος κατά 500 χιλιάδες από εκείνον του 2014 μόνο στους 4 πρώτους μήνες του 2015. Η Δρ. Deborah Arnott, καθηγήτρια Επιδημιολογίας και Διευθύνουσα Σύμβουλος του ASH, μεταξύ άλλων τονίζει πως «ο αριθμός των πρώην καπνιστών, οι οποίοι μένουν μακριά από το παραδοσιακό τσιγάρο, χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικό τσιγάρο, αυξάνεται συνεχώς, δείχνοντας ακριβώς την αξία αυτής της επιλογής».

Η Δρ Arnott συγχρόνως χαρακτηρίζει «ανησυχητικό» το γεγονός ότι « Ο αριθμός των ανθρώπων που λανθασμένα πιστεύει ότι το άτμισμα είναι το ίδιο επιβλαβές με το κάπνισμα αυξάνεται, με κίνδυνο η ανάπτυξη αυτής της ψευδούς αντίληψης να δημιουργεί κίνδυνο αποθάρρυνσης των καπνιστών να διακόψουν το κάπνισμα του συμβατικού τσιγάρου χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό, πράγμα ιδιαίτερα κακό τόσο για την υγεία τους όσο και για την υγεία των γύρω τους».

Με τη σειρά του ο Δρ Leonie Brose, Λέκτορας στο Ινστιτούτο Ψυχιατρικής, Ψυχολογίας & Νευροεπιστήμης στο King College του Λονδίνου, επισημαίνει: «Πρέπει να επικοινωνούμε με σαφήνεια τη σχετική ασφάλεια των ηλεκτρονικών τσιγάρων στους καπνιστές. Η αποδεδειγμένη βλάβη του καπνού, αυτή τη στιγμή έχει μικρότερη αρνητική δημοσιότητα, σε σύγκριση με τα αρνητικά σχόλια που έχει η πολύ μικρότερη και λιγότερο βέβαιη ζημιά που προκαλούν τα ηλεκτρονικά τσιγάρα. Οφείλουμε να παράσχουμε ακριβείς πληροφορίες στους καπνιστές».

3ο Βίντεο

Η  altereGo συμβάλλει με τον πλέον παραστατικό τρόπο στην πληροφόρηση των καπνιστών, συγκρίνοντας το συμβατικό με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, μέσω ενός βίντεο, που αποτυπώνει με παραστατικό τρόπο την διαφορά τους, με την χρήση ενός απλού πειράματος.


Όλα τα «μυστικά» για το ηλεκτρονικό τσιγάρο

AltereGo Academy: Καινοτομία στην ενημέρωση για το ηλεκτρονικό τσιγάρο-2

Ένα εύχρηστο και αρκετά κατατοπιστικό εγχειρίδιο βρίσκεται διαθέσιμο για download σε μορφή e-book από την alter eGo με τίτλο «Ηλεκτρονικό Τσιγάρο: Ο εύκολος τρόπος να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας».

Το βιβλίο, με πλήθος πληροφοριών γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τη συμβολή του στο να αποτελέσει την εναλλακτική-και σύμφωνα με έρευνα του Βρετανικού Υπουργείου Υγείας κατά 95% λιγότερο επιβλαβή-επιλογή σε σχέση με το συμβατικό κάπνισμα, απευθύνεται σε ενήλικες καπνιστές και διατίθεται δωρεάν αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή μέσω του δικτυακού τόπου www.alterego.gr.

Κατεβάστε το e-book πατώντας απλά εδώ.

Στα περιεχόμενά του περιλαμβάνει ενότητες όπως είναι η ιστορία του ηλεκτρονικού τσιγάρου, η «ανατομία» του, χρήσιμες οδηγίες για τη χρήση του, όπως και οδηγίες για βελτίωση της καθημερινότητας των χρηστών του.

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον στοιχείο που περιέχεται επίσης στο e-book, είναι και η πρόβλεψη πως το 2023 η κατανάλωση συμβατικών τσιγάρων θα είναι μειωμένη κατά 68% σε σχέση με το 2013, ενώ η αύξηση των πωλήσεων του ηλεκτρονικού τσιγάρου θα φθάσει το 1.300% σε σχέση με τις πωλήσεις  της  ίδιας χρονικής περιόδου.

Αξίζει να σημειωθεί πως Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), πάνω από έξι εκατομμύρια (6.000.000) άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους κάθε χρόνο, από ασθένειες που σχετίζονται με το κάπνισμα και από αυτούς περίπου τα πέντε εκατομμύρια (5.000.000) είναι καπνιστές, ενώ πάνω από εξακόσιες χιλιάδες (600.000) εκτίθενται σε παθητικό κάπνισμα.

Για περισσότερες πληροφορίες Ηλεκτρονικό Τσιγάρο alter eGo

Η εταιρεία Alterego συμμετέχει στο πληρέστερο και πλέον εμπεριστατωμένο παγκοσμίως πρόγραμμα ελέγχου και πιστοποίησης των υγρών αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου (e-liquids), από τα Πανεπιστήμια Θεσσαλίας και Κρήτης. Με τη συμμετοχή της εταιρείας στο πρόγραμμα αυτό εξασφαλίζεται η διαχρονική παροχή ασφαλών προϊόντων ηλεκτρονικού καπνίσματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή