Ξεκινήστε σήμερα τη μείωση της χοληστερίνης σας με το Becel ProActiv

Ξεκινήστε σήμερα τη μείωση της χοληστερίνης σας με το Becel ProActiv

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν βρήκατε τα επίπεδα της χοληστερίνης σας ανεβασμένα, δεν είστε οι μόνοι! Σύμφωνα με σχετικές έρευνες, 44% των Ελλήνων έχει υψηλή χοληστερίνη, ενώ ένας στους δύο δεν το γνωρίζει! Ο λόγος; Η χοληστερίνη δεν έχει συμπτώματα… Αν έχετε καιρό λοιπόν να ελέγξετε τα επίπεδα της χοληστερίνης σας καλό είναι να κλείσετε άμεσα ένα ραντεβού για να εξεταστείτε. Μία απλή εξέταση αίματος αρκεί για να μάθετε τα αποτελέσματα.

Με μικρές καθημερινές αλλαγές μπορείτε να κάνετε τα πρώτα βήματα για μια πιο υγιεινή διατροφή και τρόπο ζωής:

1) Ασκηθείτε! Αναζητήστε νέους ευχάριστους τρόπους να εντάξετε τουλάχιστον 30’ φυσικής άσκησης στην καθημερινότητά σας. Περπατήστε με φίλους, προτιμήστε τις σκάλες αντί για το ασανσέρ, κάντε μία αναζωογονητική βόλτα δίπλα στη θάλασσα, χορέψτε με την αγαπημένη σας μουσική. Μην ξεχνάτε ότι η φυσική δραστηριότητα προσφέρει ευεξία και μας φτιάχνει τη διάθεσή!

2) Βελτιώστε τη διατροφή σας. Καταναλώστε ποικιλία φρούτων και λαχανικών, επιλέξτε «καλά» φυτικά λιπαρά αντί για ζωικά, προτιμήστε σπιτικό φαγητό αντί για έτοιμα γεύματα και μην παραλείπετε το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας, που είναι το πρωϊνό!

3) Εντάξτε στην καθημερινή σας διατροφή τις φυτικές στερόλες. Με απλές αντικαταστάσεις τροφίμων της καθημερινής σας διατροφής με αντίστοιχα προϊόντα της σειράς Becel ProActiv με προσθήκη φυτικών στερολών (φυτική μαργαρίνη, γάλα, γιαούρτι ή ρόφημα γιαουρτιού), μπορείτε πολύ εύκολα να καταναλώσετε τη συνιστώμενη ποσότητα των 1,5-2,4g φυτικών στερολών την ημέρα, που είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι μειώνουν τη χοληστερίνη από 7% έως 10% σε 2-3 εβδομάδες, στο πλαίσιο μίας ισορροπημένης διατροφής και τρόπου ζωής.

Τα προϊόντα της σειράς Becel ProActiv διατίθενται σε ποικιλία γευστικών προτάσεων που εντάσσονται εύκολα στο καθημερινό σας διαιτολόγιο και έτσι μπορείτε να κάνετε όποιο συνδυασμό θέλετε από το πρώτο έως το τελευταίο γεύμα της ημέρας.

Μην ξεχνάτε να συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό και το διατροφολόγο σας για εξατομικευμένες οδηγίες για τη μείωση της χοληστερίνης.

Για περισσότερες προτάσεις και ιδέες για το πώς μπορείτε να μειώσετε τη χοληστερίνη σας με το Becel ProActiv επισκεφθείτε το site: www.becelproactiv.com.gr ή τη σελίδα του Becel ProActiv στο facebook: https://www.facebook.com/becelproactiv.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή