VIDEO: Πώς φτιάχνεται το μπρασελέ των μοντέλων Millenary της AUDEMARS PIGUET;

VIDEO: Πώς φτιάχνεται το μπρασελέ των μοντέλων Millenary της AUDEMARS PIGUET;

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η καινοτομία στην υψηλή ωρολογοποιία δεν περιορίζεται στην επινόηση ευφυών τεχνικών λύσεων και πολύπλοκων μηχανικών συστημάτων ή στη χρήση υλικών υψηλής τεχνολογίας. Η καινοτομία μπορεί να βρίσκεται ακόμη και σε κάτι πιο απλό, όπως η σύλληψη, η σχεδίαση και η κατασκευή ενός μπρασελέ. Στην προκειμένη περίπτωση αναφερόμαστε σε μία ιδέα που έκανε εντύπωση το 2018 και προσέφερε κάτι πραγματικά φρέσκο στον τομέα του γυναικείου ρολογιού πολυτελείας. Πρόκειται για ένα μπρασελέ «πλεκτό», (κάπως σαν τα τύπου Milanese που τόσο δημοφιλή έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια), το οποίο όμως είναι πολύ ιδιαίτερο, εξαιρετικά κομψό και μοναδικό στο είδος του. Κι αυτό γιατί πραγματικά μοιάζει σαν να το έχει πλέξει κάποιος με βελόνες πλεξίματος! Ανάγλυφο, στιλπνό και ευλύγιστο, τυλίγεται γύρω από τον καρπό με εξαιρετική άνεση και ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο την αισθητική εικόνα των θηλυκών μοντέλων Millenary.

VIDEO: Πώς φτιάχνεται το μπρασελέ των μοντέλων Millenary της AUDEMARS PIGUET;-1

To χειροποίητο μπρασελέ έχει πολυτελές φινίρισμα που γίνεται στο χέρι από τους έμπειρους τεχνίτες της Audemars Piguet και αγκαλιάζει τον καρπό σαν δεύτερο δέρμα. Για την κατασκευή του επιστρατεύεται μία παραδοσιακή τεχνική: λεπτές βέργες χρυσού αποκτούν σπειροειδή μορφή και πλέκονται μεταξύ τους δημιουργώντας ένα πυκνό και εξαιρετικά κομψό αποτέλεσμα.

VIDEO: Πώς φτιάχνεται το μπρασελέ των μοντέλων Millenary της AUDEMARS PIGUET;-2

Δείτε πώς στο video που ακολουθεί…

Περισσότερες πληροφορίες για την Audemars Piguet εδώ.

Αποκλειστική διάθεση: Athina Prestige (τηλ.: 210-3629251)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή