HUBLOT Classic Fusion «Mykonos Aerofusion» – Μόνο στα Gofas Jewelry

HUBLOT Classic Fusion «Mykonos Aerofusion» – Μόνο στα Gofas Jewelry

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δύο σπάνιους, συλλεκτικούς και συναρπαστικούς χρονογράφους Classic Fusion «Mykonos Aerofusion», εμπνευσμένους από το νησί των ανέμων, συνεχίζεται για έβδομη χρονιά η συνεργασία των κοσμηματοπωλείων Gofas με την ελβετική μάρκα υψηλής ωρολογοποιίας Hublot.

HUBLOT Classic Fusion «Mykonos Aerofusion» – Μόνο στα Gofas Jewelry-1

Οι χρονογράφοι Classic Fusion «Mykonos Aerofusion» είναι δύο ρολόγια εξαιρετικά περιορισμένης παραγωγής και υψηλής συλλεκτικής αξίας: κυκλοφορούν σε δύο περιορισμένες εκδόσεις 50 αντιτύπων από μπλε κεραμικό και 20 αντιτύπων από King Gold 18K (το αποκλειστικό κράμα ροζ χρυσού της Hublot). Μάλιστα στο πίσω μέρος της κάσας υπάρχει χαραγμένη η επιγραφή «Special Edition» μαζί με τον αύξοντα αριθμό της συλλεκτικής έκδοσης.

HUBLOT Classic Fusion «Mykonos Aerofusion» – Μόνο στα Gofas Jewelry-2

Οι δύο χρονογράφοι στεγάζονται σε κάσα 45 χιλιοστών με γυαλισμένες και σατινέ επιφάνειες, η οποία συνδυάζεται με μπλε λουράκι από δέρμα αλιγάτορα και εσωτερική επένδυση από μαύρο καουτσούκ. Το στοιχείο που τους καθιστά μοναδικούς είναι ο δείκτης των μικρών δευτερολέπτων στο 3 σε σχήμα ανεμόμυλου, το έμβλημα της Μυκόνου.

HUBLOT Classic Fusion «Mykonos Aerofusion» – Μόνο στα Gofas Jewelry-3

Από το διαφανές κρύσταλλο ζαφειριού στο καντράν αποκαλύπτεται ο αυτόματος skeleton μηχανισμός HUB 1155, με 280 εξαρτήματα, ωραίο φινίρισμα και αυτονομία 42 ωρών.

HUBLOT Classic Fusion «Mykonos Aerofusion» – Μόνο στα Gofas Jewelry-4

Όλοι οι δείκτες, οι ενδείξεις των ωρών και οι δύο μετρητές του χρονογράφου είναι από γυαλισμένο ροζ χρυσό ενώ ιδιαίτερα εντυπωσιακός είναι ο εμφανής skeleton δίσκος της ημερομηνίας, με την σχετική ένδειξη να ξεχωρίζει στο 6.

HUBLOT Classic Fusion «Mykonos Aerofusion» – Μόνο στα Gofas Jewelry-5

Την αποκλειστική διάθεση διεθνώς των Hublot Classic Fusion «Mykonos Aerofusion Chronographs» έχουν τα κοσμηματοπωλεία GOFAS. 

GOFAS JEWELRY: ΑΘΗΝΑ: Σταδίου 3, τηλ.: 210-3317540 – ΜΥΚΟΝΟΣ: Ματογιάννη 43, τηλ.: 22890-24521 – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Πλατεία Αριστοτέλους 9, τηλ.: 2310-279703 – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Intra Schengen Area B, τηλ.: 210-3533627

Περισσότερες πληροφορίες για την Hublot εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή