ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ 2018: 20 ρολόγια με ταξιδιωτική ώρα

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ 2018: 20 ρολόγια με ταξιδιωτική ώρα

11' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ταξιδιωτική ώρα είναι από τις δημοφιλέστερες και πιο πρακτικές complications στην ωρολογοποιία. Είτε πρόκειται για μοντέλα με ώρα GMT, με δεύτερη ώρα (dual time) είτε για μοντέλα με παγκόσμια ώρα (world time), αποδεικνύονται πολύτιμοι σύντροφοι για τους ανθρώπους που ταξιδεύουν συχνά ανά την υφήλιο, είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για λόγους αναψυχής. Αυτά τα 20 ρολόγια που κυκλοφόρησαν το 2018 είναι όλα ξεχωριστά, το καθένα για τους δικούς του λόγους. Σας τα παρουσιάζουμε όπως πάντα με αλφαβητική σειρά…

             

1. ARNOLD & SONGlobetrotter

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ 2018: 20 ρολόγια με ταξιδιωτική ώρα-1

Με μία πραγματικά εντυπωσιακή ένδειξη παγκόσμιας ώρας, αυτό το μικρό αριστούργημα της βρετανικής εταιρείας Arnold & Son στεγάζεται σε ατσάλινη κάσα διαμέτρου 45 mm, η οποία έχει πάχος που φτάνει τα 14 mm μαζί με την τρισδιάστατη Γη και την ατσάλινη γέφυρα. Ο manufacture μηχανισμός του είναι αυτόματος με εξαιρετική διακόσμηση και 45 ώρες power reserve.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

2. BLANCPAIN – Villeret Quantième Complet GMT

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ 2018: 20 ρολόγια με ταξιδιωτική ώρα-2

Το φημισμένο μοντέλο με πλήρες ημερολόγιο και ώρα GMT πρωτοκυκλοφόρησε το 2002 και επανήλθε φέτος ανανεωμένο τεχνολογικά και αισθητικά. Ο αυτόματος, δημιουργημένος in-house Calibre 67A5 διαθέτει ελατήριο του μπαλανσιέ από πυρίτιο για μεγαλύτερη ακρίβεια και 72 ώρες power reserve. Το ρολόι έχει κάσα 40 mm από ατσάλι με λευκό καντράν (ενώ κυκλοφορεί και σε πολυτελή έκδοση από κόκκινο χρυσό με καντράν από οπαλίνα). Η ώρα GMT εμφανίζεται σε 24ωρη κλίμακα με έναν κεντρικό δείκτη με κόκκινη αιχμή, ενώ ένας μπλε δείκτης δείχνει την ημερομηνία. Ημέρα και μήνας σε διπλό παράθυρο στο 12.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Kassis (τηλ.: 210-3641000)

 

3. BREITLINGNavitimer 8 Unitime

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ 2018: 20 ρολόγια με ταξιδιωτική ώρα-3

Σχεδιάστηκε για ανθρώπους που ταξιδεύουν πολύ και προσφέρει παγκόσμια ώρα με έναν πρωτοποριακό ανεξάρτητο ωροδείκτη που ρυθμίζεται από την κορώνα. Το ταξιδιωτικό μοντέλο της ολοκαίνουριας συλλογής Navitimer 8 κρύβει μέσα του τον Breitling manufacture Calibre B35, έναν αυτόματο μηχανισμό με πιστοποίηση χρονομέτρου από το COSC και 70 ώρες ενεργειακής αυτονομίας. Η κάσα του στα 43 mm είναι ατσάλινη με περιστρεφόμενη στεφάνη και περικλείει ένα καντράν με παγκόσμια ώρα και κεντρικό δείκτη με κόκκινη αιχμή. Συνδυάζεται με μαύρο ή ασημί καντράν και λουράκι από δέρμα αλιγάτορα.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Χρονοελλάς (τηλ.: 210-3638286)

 

4. FRANCK MULLERVanguard World Timer GMT

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ 2018: 20 ρολόγια με ταξιδιωτική ώρα-4

Παγκόσμια ώρα σε 24 χρονικές ζώνες προσφέρει αυτό το ολοκαίνουριο μοντέλο Vanguard. Διαθέτει αυτόματο μηχανισμό με 170 εξαρτήματα και 42 ώρες αυτονομίας, tonneau κάσα από ροζ χρυσό 18Κ σε διαστάσεις 53,7 x 44 mm και εντυπωσιακό καντράν με την 24ωρη κλίμακα, τις 24 πόλεις του κόσμου και τον χάρτη της υφηλίου στο κέντρο. Αγκαλιάζει τον καρπό με ένα λουράκι από δέρμα αλιγάτορα.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστική διάθεση: Franck Muller Boutique (τηλ.: 210-3628003), Kassis (τηλ.: 210-3641000)

 

5. FREDERIQUE CONSTANT Classic Worldtimer Manufacture

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ 2018: 20 ρολόγια με ταξιδιωτική ώρα-5

Με σκούρο πράσινο ένδυμα και παγκόσμια ώρα σε 24 χρονικές ζώνες, οι οποίες αναγράφονται στην φλάντζα, στην περιφέρεια του καντράν, το εξαιρετικά πρακτικό αυτό ρολόι έχει κάσα 42 mm από γυαλισμένο ατσάλι, αυτόματο manufacture μηχανισμό FC-718 με 42 ώρες ενεργειακής αυτονομίας, πράσινο καντράν με τον παγκόσμιο χάρτη στο κέντρο, ημερομηνία σε ξεχωριστό υποκαντράν στο 6 και 24ωρη κλίμακα με ένδειξη ημέρας/νύχτας.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Αλεξ. Γ. Ανδρεάδης (τηλ.: 210-3219581)

 

6. GLASHÜTTE ORIGINALSenator Cosmopolite

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ 2018: 20 ρολόγια με ταξιδιωτική ώρα-6

Σε όποιο μέρος του πλανήτη κι αν βρίσκεστε, το νέο αυτό μοντέλο με παγκόσμια ώρα σας πληροφορεί με μία ματιά για την τοπική ώρα αλλά και για την ώρα στην πατρίδα. Η κάσα του έχει διάμετρο 44 mm και πάχος 14 mm. Περικλείει τον νέο δημιουργημένο in-house αυτόματο Calibre 89-02, ο οποίος προσφέρει επιλογή 35 χρονικών ζωνών, καθεμία με τον κωδικό της ΙΑΤΑ του αεροδρομίου που βρίσκεται σε κάθε χρονική ζώνη (π.χ. JFK για τη Νέα Υόρκη). Εκτός από τις 24 ζώνες που αλλάζουν σε ωριαία διαστήματα σε σχέση με την ώρα Greenwich (και εμφανίζονται σε μαύρο χρώμα) συμπεριλαμβάνονται και οι 8 ζώνες που αλλάζουν σε ημίωρα διαστήματα (με μπλε χρώμα) καθώς και οι τρεις ζώνες που αλλάζουν σε τέταρτα της ώρας (κόκκινο χρώμα). Σε δύο παράθυρα στο 8 υπάρχουν οι ενδείξεις DST (Daylight Saving Time – θερινή ώρα) και STD (Standard Time – χειμερινή ώρα), στο 9 ένδειξη ημέρας/νύχτας για την ώρα προορισμού και στο 4 η πανοραμική ημερομηνία. Στο υποκαντράν στο 12 βρίσκεται η ώρα προέλευσης (hometime) μαζί με ενδείξεις ημέρας/νύχτας και power reserve.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστική διάθεση: Kassis (τηλ.: 210-3641000)

 

7. GRAND SEIKO – Limited Edition Blue Ceramic GMT

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ 2018: 20 ρολόγια με ταξιδιωτική ώρα-7

Συλλεκτική έκδοση 350 κομματιών για την 20ή επέτειο του μηχανισμού Grand Seiko 9S Caliber. Η εσωτερική κάσα και οι εξωτερικοί σύνδεσμοι του μπρασελέ είναι από τιτάνιο ενώ η εξωτερική κάσα οι κεντρικοί σύνδεσμοι του μπρασελέ είναι από ένα κεραμικό, επτά φορές σκληρότερο από το ατσάλι, σε βαθύ μπλε χρώμα, ασορτί με τη στεφάνη και το καντράν. Ο αυτόματος μηχανισμός υψηλής ταχύτητας (36.000 ταλαντώσεις/ώρα) εγγυάται ακρίβεια +4 έως -2 δευτερόλεπτα την ημέρα.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Χρονώρα Π. Καλλιγέρης (210-3847211-5)

 

8. GREUBEL FORSEYGMT Earth

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ 2018: 20 ρολόγια με ταξιδιωτική ώρα-8

Με μία ρεαλιστική, τρισδιάστατη απεικόνιση της υδρογείου από τον Βόρειο ως τον Νότιο Πόλο, παγκόσμια ώρα και ένδειξη ημέρας και νύχτας το GMT Earth προσφέρει θέα 360ο της Γης, χάρη σε έναν πρωτοποριακής σύλληψης και αρχιτεκτονικής κουρδιστό μηχανισμό με 453 μέρη και τρεις πατέντες, ο οποίος αναπτύσσεται σε πολλά επίπεδα. Σε πρώτο πλάνο εμφανίζεται το ημιδιάφανο καντράν με την ώρα, τα λεπτά και τα μικρά δευτερόλεπτα. Κατόπιν, το βλέμμα τραβάει η ένδειξη δεύτερης ώρας με έναν κόκκινο τριγωνικό δείκτη GMT στο 10. Στα δεξιά υπάρχει το power reserve και το υπερθέαμα ολοκληρώνεται με την υδρόγειο και το Tourbillon 24 Secondes, την τρίτη επαναστατική εφεύρεση των Greubel Forsey. Έχει κάσα 45,5 mm από λευκό χρυσό 18Κ και δείχνει την ώρα ταυτοχρόνως σε τρεις χρονικές ζώνες ενώ στην πίσω όψη υπάρχουν 24 χρονικές ζώνες κάνοντας μάλιστα διαχωρισμό θερινής και χειμερινής ώρας. Συλλεκτική έκδοση 33 κομματιών.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

9. JAEGERLECOULTREPolaris Geographic WT

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ 2018: 20 ρολόγια με ταξιδιωτική ώρα-9

Συλλεκτικό μοντέλο 250 κομματιών με παγκόσμια ώρα, εμπνευσμένο σχεδιαστικά από το θρυλικό Memovox Polaris του 1968. Η ατσάλινη κάσα του έχει διάμετρο 42 mm και πάχος 11,54 mm και στεγάζει τον Calibre 936A/1, έναν αυτόματο μηχανισμό που δείχνει την ώρα ταυτόχρονα σε 24 χρονικές ζώνες του πλανήτη. 24 πόλεις, μεταξύ αυτών και η Αθήνα, αναγράφονται στην εσωτερική φλάντζα του ρολογιού και η ρύθμιση της παγκόσμιας ώρας γίνεται από την κορόνα στο 10. Το ντεγκραντέ καντράν παντρεύει τα δύο χρώματα των Polaris, το μπλε και το μαύρο, και έχει ενδείξεις ημερομηνίας στο 2, δεύτερης ώρας στο 6 και power reserve στο 10. Άλλος ένας δακτύλιος, ο μισός λευκός και ο άλλος μισός μαύρος, δείχνει εάν είναι ημέρα ή νύχτα στην δεύτερη χρονική ζώνη. 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Διάθεση: Ora Kessaris (τηλ.: 210-3711020), Imanoglou (τηλ.: 210-3646666)

 

10. LONGINESConquest V.H.P. GMT Flash Setting

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ 2018: 20 ρολόγια με ταξιδιωτική ώρα-10

Ρολόι με ώρα GMT, στο οποίο η ρύθμιση της δεύτερης ώρας γίνεται πανεύκολα με τη βοήθεια μίας εφαρμογής στο κινητό. Επιτρέπει στον κάτοχό του να αλλάζει χρονικές ζώνες είτε χειρωνακτικά είτε με ένα έξυπνο σύστημα «Flash Setting», το οποίο ρυθμίζει το ρολόι με τη βοήθεια του φλας των smartphones. Πρόκειται να ταξιδέψετε στο εξωτερικό; Πληκτρολογείτε το όνομα της πόλης προορισμού σας στο κινητό σας τηλέφωνο. Η πληροφορία που καταγράφεται στην εφαρμογή μεταφέρεται μέσω μίας συχνότητας φωτεινών σημάτων που εκπέμπει το φλας του κινητού σας σε μία μικροσκοπική οπή στο καντράν του ρολογιού, η οποία διακρίνεται στο 12. Τόσο απλό. To ρολόι διαθέτει επιπλέον την πρακτική λειτουργία Swap, η οποία επιτρέπει στον χρήστη να εναλλάσσει κατά το δοκούν την ώρα προέλευσης (home time) με την ταξιδιωτική ώρα (travel time), πατώντας απλώς την κορόνα. Και βέβαια, η 24ωρη κλίμακα που υπάρχει στην περιφέρεια του καντράν πληροφορεί για το εάν είναι ημέρα ή νύχτα σε κάθε χρονική ζώνη. Εξυπακούεται ότι η εφαρμογή αναγνωρίζει όλες τις χρονικές ζώνες του πλανήτη, ακόμη και αυτές που έχουν διαφορά μισής ώρας ή ενός τετάρτου από την ώρα GMT. Διατίθεται σε δύο μεγέθη κάσας (41 και 43 mm) σε εκδόσεις από ατσάλι στο φυσικό του χρώμα ή με επίστρωση μαύρου PVD, και εκτός από τον κεντρικό δείκτη GMT με το ευδιάκριτο κόκκινο βέλος, δείχνει την ώρα, τα λεπτά, τα δευτερόλεπτα και την ημερομηνία (perpetual calendar).

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.:210-9565656)

 

11. MIDO Multifort GMT

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ 2018: 20 ρολόγια με ταξιδιωτική ώρα-11

Μοντέλο που προορίζεται για κομψούς ταξιδευτές. Έχει ατσάλινη κάσα με επίστρωση ροζ χρυσού PVD σε διάμετρο 42 mm, στεγανή στα 100 μ., κρύσταλλα ζαφειριού και στις δύο όψεις, μπλε καντράν με ημερομηνία με κεντρικό κόκκινο δείκτη δεύτερης ώρας, αυτόματο μηχανισμό Mido Caliber 1193 με 42 ώρες αυτονομίας και καφέ λουράκι από δέρμα κροκό.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.:210-9565656)

 

12. MONTBLANC – 1858 Geosphere

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ 2018: 20 ρολόγια με ταξιδιωτική ώρα-12

Το ρολόι αυτό περικλείει μία ολοκαίνουρια manufacture complication παγκόσμιας ώρας με δύο θόλους, έναν για κάθε ημισφαίριο της Γης, οι οποίοι εκτελούν μία πλήρη περιστροφή κάθε 24 ώρες. Το βόρειο ημισφαίριο στο 12 περιστρέφεται αριστερόστροφα και το νότιο δεξιόστροφα. Και οι δύο θόλοι διαθέτουν κλίμακα με 24 χρονικές ζώνες και ένδειξη ημέρας/νύχτας. Στο 9 υπάρχει δεύτερη ώρα και στο 3 η ημερομηνία (η οποία συνδέεται με την τοπική ώρα). Η κάσα του έχει διάμετρο 42 mm και πάχος 12,8 mm. Υπάρχουν δύο εκδόσεις: μία από ατσάλι και μία συλλεκτική 1.858 κομματιών από μπρούντζο.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Τζάννες (τηλ.: 210-9945000)

 

13. ORIS – Big Crown ProPilot Calibre 114

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ 2018: 20 ρολόγια με ταξιδιωτική ώρα-13

Ο Calibre 114 είναι το πιο πρόσφατο in-house δημιούργημα των εργαστηρίων της Oris στο Hölstein της Ελβετίας. O μηχανισμός συνδυάζει 10 ημέρες ενεργειακής αυτονομίας (με ένα μόνο βαρέλι!), μη-γραμμική ένδειξη power reserve (πατέντα της Oris), ημερομηνία και για πρώτη φορά δεύτερη ώρα σε 24ωρη κλίμακα που μπορεί να ρυθμιστεί ακόμη και ανά ημίωρο, εάν ταξιδεύετε σε χώρες όπως η Ινδία ή η Αυστραλία! Κανένα άλλο ελβετικό μηχανικό ρολόι δεν συνδυάζει αυτές τις λειτουργίες. Έχει ατσάλινη κάσα 44 mm, στεγανή μέχρι τα 100 μέτρα, και συνδυάζεται με μπρασελέ από ατσάλι ή με διάφορα λουράκια: σκούρο καφέ από δέρμα κροκοδείλου ή αδιάβροχο ύφασμα σε μαύρο, λαδί ή γκρι χρώμα.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Rist Hellas (2310-471155)

 

14. OFFICINE PANERAI – Luminor Due 45 3 Days GMT Power Reserve Automatic

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ 2018: 20 ρολόγια με ταξιδιωτική ώρα-14

Ολοκαίνουριο μοντέλο με επιβλητική κάσα στα 45 mm από γυαλισμένο ατσάλι, σατινέ γκρι-ανθρακί καντράν τύπου σάντουιτς με μπεζ φωσφορίζουσες ενδείξεις και δείκτες και αυτόματο μηχανισμό Panerai Calibre P.4002 με 72 ώρες αυτονομίας (η σχετική ένδειξη εμφανίζεται στη θέση ώρας 5). Διαθέτει δεύτερη ώρα σε 24ωρη κλίμακα μαζί με ένδειξη ημέρα/νύχτας σε ξεχωριστό υποκαντράν στο 9 και ημερομηνία στο 3. Φοράει λουράκι από δέρμα αλιγάτορα.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διάθεση: Αθήνα: Ora Kessaris (τηλ.: 210-3711020), Θεσσαλονίκη: Gofas Jewelry (τηλ.: 2310-279703), Ρόδος: Kounakis (τηλ.: 22410-30276), Σαντορίνη: Excelsior (τηλ.: 22860-36196), Κως: Volaka Jewels & Watches (τηλ.: 22420-29229)

 

15. PATEK PHILIPPE – Calatrava Pilot Travel Time 5524

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ 2018: 20 ρολόγια με ταξιδιωτική ώρα-15

Δυναμικό νέο μοντέλο με διάμετρο 42mm, το οποίο προσφέρει δεύτερη ώρα, ημερομηνία συνδεδεμένη με την τοπική ώρα καθώς και ενδείξεις ημέρας/νύχτας σε δύο παράθυρα για την home time και για την τοπική ώρα. Η κάσα του είναι από ροζ χρυσό 18Κ, στεγανή μέχρι 60 μ., με ντεγκραντέ καφέ-μαύρο καντράν και ευμεγέθεις απλικέ αραβικούς αριθμούς, εμπνευσμένο σχεδιαστικά από τα κλασικά ρολόγια αεροπορίας της Patek Philippe. Από το κρύσταλλο ζαφειριού στην πλάτη της κάσας αποκαλύπτεται ο αυτόματος Caliber 324 S C FUS με 294 εξαρτήματα και 45 ώρες αυτονομίας.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Symbol Hellas (τηλ.: 210-9359423)

 

16. ROLEXGMT Master II

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ 2018: 20 ρολόγια με ταξιδιωτική ώρα-16

Για πρώτη φορά το εμβληματικό GMT-Master II παρουσιάζεται σε έκδοση από χρυσό Everose 18K. Εδώ η δίχρωμη στεφάνη του από Cerachrom είναι σε έναν απρόσμενο χρωματικό συνδυασμό μαύρου και –για πρώτη φορά– καφέ κεραμικού. Με τον ίδιο χρωματικό συνδυασμό στη στεφάνη κυκλοφορεί και σε μία εξίσου εντυπωσιακή έκδοση Rolesor, η οποία παντρεύει το Oystersteel με χρυσό Everose 18K.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ 2018: 20 ρολόγια με ταξιδιωτική ώρα-17

Η κάσα του έχει διάμετρο 40 mm και είναι εφοδιασμένο με τον νέο αυτόματο μηχανισμό Calibre 3285 με πιστοποίηση υψηλής ακριβείας Superlative Chronometer και ενεργειακή αυτονομία 70 ωρών!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Rolex Hellas (τηλ.: 210-3621138)

 

17. ROLEXOyster Perpetual SkyDweller

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ 2018: 20 ρολόγια με ταξιδιωτική ώρα-18

Ολοκαίνουρια εκδοχή του δημοφιλούς ταξιδιωτικού μοντέλου με κάσα 42 mm από χρυσό Everose 18K και καντράν «Dark Rhodium». Η δεύτερη ώρα (home time) διαβάζεται από ένα σταθερό τρίγωνο που δείχνει σε έναν παράκεντρο δίσκο με 24ωρη κλίμακα ενώ το κόκκινο τετραγωνάκι στην περιφέρεια του καντράν δείχνει τον μήνα. Ο αυτόματος μηχανισμός Rolex Calibre 9001 Superlative Chronometer προστατεύεται από 14 τεχνολογικές πατέντες!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Rolex Hellas (τηλ.: 210-3621138)

 

18. TAG HEUER – Carrera Heuer 02 Chronograph GMT

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ 2018: 20 ρολόγια με ταξιδιωτική ώρα-19

Η ελβετική μάρκα γιορτάζει φέτος τα 55 χρόνια από τη γέννηση του εμβληματικού Carrera με ένα avant-garde μοντέλο που περιλαμβάνει χρονογράφο και δεύτερη ώρα, η οποία ρυθμίζεται από την κορόνα και διαβάζεται από τον κόκκινο κεντρικό δείκτη GMT και τη δίχρωμη μαύρη-μπλε κεραμική στεφάνη με 24ωρη κλίμακα. Το σκελετωμένο καντράν αποκαλύπτει τον νέο αυτόματο manufacture Calibre Heuer 02.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα.

 

19. TUDOR – Black Bay GMT

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ 2018: 20 ρολόγια με ταξιδιωτική ώρα-20

Η ελβετική μάρκα εμπλούτισε φέτος το εμβληματικό της μοντέλο Black Bay με λειτουργία GMT. Με ατσάλινη κάσα 41 mm, στεγανή μέχρι 200 μέτρα, και εντυπωσιακή αλουμινένια στεφάνη με μπλε και μπορντό 24ωρη κλίμακα, κρύβει μέσα του έναν αυτόματο μηχανισμό κατασκευασμένο in-house. Ο Calibre MT565 διαθέτει ενσωματωμένη λειτουργία GMT –όχι με πρόσθετο σύστημα–, μία αρετή που σίγουρα θα εκτιμήσουν οι connoisseurs, είναι πιστοποιημένο χρονόμετρο από το Ελβετικό Ινστιτούτο Ελέγχου Χρονομέτρων COSC και προσφέρει ενεργειακή αυτονομία 70 ωρών. Το ρολόι συνδυάζεται με ατσάλινο μπρασελέ, καφέ δερμάτινο λουράκι «Terra di Siena» ή μαύρο υφασμάτινο λουρί με μπορντό ρίγα. 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστική διάθεση: Rolex Hellas (τηλ.: 210-3621138)

 

20. VACHERON CONSTANTIN – Overseas Dual Time

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ 2018: 20 ρολόγια με ταξιδιωτική ώρα-21

Εξαιρετικά φιλικό προς τον χρήστη, αυτό το ταξιδιωτικό μέλος της οικογένειας Overseas στεγάζεται σε κάσα 41 mm, πάχους 12,8 mm, από ανοξείδωτο ατσάλι και συνδυάζεται με καντράν από ασημί (ή μπλε) λάκα. Κρύβει έναν καινούριο αυτόματο μηχανισμό, τον Caliber 5100 DT, ο οποίος επιτρέπει την ταυτόχρονη ανάγνωση δύο χρονικών ζωνών με τη βοήθεια ενός κεντρικού δείκτη GMT με κόκκινη αιχμή. Στο 9 υπάρχει και ένδειξη ημέρας/νύχτας συνδεδεμένη με την home time και στο 6 ημερομηνία συνδεδεμένη με την τοπική ώρα. Το μοντέλο κυκλοφορεί και σε έκδοση από ροζ χρυσό 18Κ 5Ν με ασημί καντράν και συνδυάζεται με μπρασελέ στο μέταλλο της κάσας καθώς και με λουράκια από δέρμα αλιγάτορα ή καουτσούκ.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Σ. Παλατζιάν & Σία (τηλ.: 210-3613525)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή