PATEK PHILIPPE Twenty-4 Collection

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 1999 η Patek Philippe λανσάρισε μία αμιγώς γυναικεία συλλογή, την οποία ονόμασε Twenty-4. Εκείνη την εποχή, ύστερα από δύο δεκαετίες κυριαρχίας των quartz ρολογιών που οδήγησε στον αφανισμό δεκάδων ελβετικών εταιρειών μηχανικών ρολογιών, είχε ξεκινήσει η αναγέννηση της παραδοσιακής μηχανικής ωρολογοποιίας. Βέβαια, η πλειονότητα των γυναικείων ρολογιών ήταν quartz και το trend ήταν τα μοντέλα με μπρασελέ τύπου μανσέτας. Η ολοκαίνουρια συλλογή Twenty-4 του 2018 δεν έχει ουσιαστικά καμία σχέση με τα πρωτότυπα εκείνα παραλληλόγραμμα μοντέλα. Το μόνο χαρακτηριστικό που θυμίζει τα παλαιότερα Twenty-4 είναι το μπρασελέ με τους τριπλούς συνδέσμους.

PATEK PHILIPPE Twenty-4 Collection-1

Εφοδιασμένη με τον αυτόματο μηχανικό μηχανισμό caliber 324 S C, έχει ολοστρόγγυλη κάσα σε διάμετρο 36 χιλιοστών, μέγεθος ιδανικό για τη σύγχρονη γυναίκα.

PATEK PHILIPPE Twenty-4 Collection-2

Κυκλοφορούν πέντε εκδοχές του μοντέλου με κωδικό 7300: δύο από ανοξείδωτο ατσάλι με μπλε ή γκρι καντράν σε εφέ ηλιακών ακτίνων…

PATEK PHILIPPE Twenty-4 Collection-3

…και τρεις από ροζ χρυσό 18Κ είτε με καφέ καντράν σε εφέ ηλιακών ακτίνων…

PATEK PHILIPPE Twenty-4 Collection-4

…είτε με ασημί σε υφή που θυμίζει μεταξωτό ή λινό ύφασμα.

PATEK PHILIPPE Twenty-4 Collection-5

Όλα τα μοντέλα έχουν διπλή σειρά από μπριγιάν στη στεφάνη, βάρους 0,77 καρατίων ενώ και το μπρασελέ των μοντέλων από ροζ χρυσό μπορεί να διακοσμηθεί και με διαμάντια συνολικού βάρους 1,88 καρατίων.

Δείτε τα ρολόγια «ζωντανά» στο παρακάτω video…

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Symbol Hellas (τηλ.: 210-9359423)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή