Οι νέες δημιουργίες της Chopard για το 2019

Οι νέες δημιουργίες της Chopard για το 2019

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η παγκόσμια έκθεση ωρολογοποιίας της Βασιλείας – Baselworld 2019 άνοιξε τις πύλες της σήμερα, Πέμπτη 21 Μαρτίου, για να υποδεχθεί επαγγελματίες, δημοσιογράφους και επισκέπτες σ’ αυτή την ετήσια γιορτή του ρολογιού. Εμείς θα σας δώσουμε μία πρώτη γεύση μερικών από τα νέα μοντέλα που δημιούργησε η Chopard για το 2019. O ελβετικός οίκος δίνει και φέτος έμφαση στα σοφιστικέ μοντέλα L.U.C, με τους εξελιγμένους τεχνολογικά μηχανισμούς, τις κομψές, κλασικές γραμμές και το άψογο φινίρισμα, στις απαστράπτουσες θηλυκές εκδόσεις, οι οποίες είναι στολισμένες με διαμάντια και πολύτιμους λίθους και βεβαίως στην ολοκαίνουρια έκδοση του σπορ χρονογράφου Mille Miglia. Σε επόμενο θέμα μας θα καλύψουμε και άλλα εξαιρετικά δείγματα υψηλής ωρολογοποιίας που έκαναν το ντεμπούτο τους στη Βασιλεία. Προς το παρόν θα πρέπει να αρκεστείτε στα παρακάτω…

CHOPARD L.U.C XPS Twist QF

Οι νέες δημιουργίες της Chopard για το 2019-1

Λεπτό προφίλ, λιτές γραμμές, κομψή ασυμμετρία στο καντράν και ένας μηχανισμός με πιστοποίηση χρονομέτρου συνθέτουν μία κλασική πρόταση για σύγχρονους gentlemen. Σμιλεμένο από Fairmined λευκό χρυσό, τον «ηθικό» χρυσό της Chopard, κυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση 250 αντιτύπων.

 

CHOPARD L.U.C Flying T Twin

Οι νέες δημιουργίες της Chopard για το 2019-2

Αυτός είναι ο πρώτος μηχανισμός της Chopard με ιπτάμενο tourbillon. Υπέρλεπτη κάσα από Fairmined ροζ χρυσό, εξαιρετικός σε εκτέλεση μηχανισμός, χειροποίητο guilloché καντράν και σφραγίδα ποιότητας της Γενεύης, για αυτό το έξοχο δείγμα υψηλής ωρολογοποιίας.

 

CHOPARD Happy Sport Oval

Οι νέες δημιουργίες της Chopard για το 2019-3

Το εμβληματικό μοντέλο με τα διαμάντια που χορεύουν στο καντράν, στην οβάλ εκδοχή του, απέκτησε πλέον ένα στιλπνό, ντελικάτο μπρασελέ τύπου «galet», που θυμίζει βότσαλα, σε ροζ χρυσό 18Κ ή σε ανοξείδωτο ατσάλι.

Οι νέες δημιουργίες της Chopard για το 2019-4

CHOPARD L’ Heure du Diamant

Οι νέες δημιουργίες της Chopard για το 2019-5

Γεννημένα για να ολοκληρώνουν ένα βραδινό ένδυμα, τα νέα ρολόγια-κοσμήματα της Chopard έχουν κομψή διάμετρο 30 χιλιοστών και συνδυάζουν αρμονικά τη λάμψη των διαμαντιών με την εύθραυστη γοητεία των ημιπολύτιμων λίθων στο καντράν. Οπάλι, μαλαχίτης και λάπις λάζουλι σε ρόλο πρωταγωνιστή στον καρπό.

CHOPARD Mille Miglia 2019 Race Edition

Οι νέες δημιουργίες της Chopard για το 2019-6

Οι λάτρεις των κλασικών αυτοκινήτων, της Dolce Vita και του οίκου Chopard, αναμένουν κάθε χρόνο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την νέα έκδοση χρονογράφου που ετοιμάζει ο ελβετικός οίκος σε συνεργασία με το ιταλικό ράλι-αντίκα Mille Miglia. Η έκδοση του 2019 δεν απογοητεύει. Είναι ένα καθαρόαιμο σπορ μοντέλο με ωραία vintage αισθητική και έναν αξιόλογο μηχανισμό χρονογράφου με πιστοποίηση χρονομέτρου ακριβείας.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Chopard εδώ.

Αποκλειστική διάθεση: Chopard Boutique (τηλ.: 210-3250555), Kassis (τηλ.: 210-3641000)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή