Η HUBLOT υποδέχεται τους Pelé και Mbappé

Η HUBLOT υποδέχεται τους Pelé και Mbappé

2' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις 2 Απριλίου συναντήθηκαν στο Παρίσι δύο θρύλοι της μπάλας, δύο άνθρωποι που με το ταλέντο, την ταπεινότητα και το πάθος τους έχουν αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι τους στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ο πρώτος έχει ολοκληρώσει προ πολλού την καριέρα του. Ο δεύτερος βρίσκεται μόλις στην αρχή. Αυτό που τους συνδέει είναι η αγάπη και ο σεβασμός για το ποδόσφαιρο και …η μοίρα. Από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας γεννήθηκε μια φιλία ανάμεσα στους δύο άνδρες, η οποία καλλιεργήθηκε χάρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τώρα η Hublot λειτούργησε ως ο συνδετικός κρίκος, φέρνοντας ακόμη πιο κοντά τον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών με τον πιο ελπιδοφόρο παίκτη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Η ελβετική ωρολογοποιία διοργάνωσε μία ιστορική και συγκινητική συνάντηση στο Παρίσι. Ο επί αρκετά χρόνια (από το 2013) πρεσβευτής της, βασιλιάς Πελέ, διέσχισε τον Ατλαντικό, για να γνωρίσει από κοντά και να παραδώσει τη σκυτάλη στον ανερχόμενο Κίλιαν Μπαπέ, τον νέο πρεσβευτή της Hublot.

Η HUBLOT υποδέχεται τους Pelé και Mbappé-1

Η πορεία των δύο αυτών ανδρών έχει παραδόξως αρκετές ομοιότητες. Μπορεί να έχουν μεσολαβήσει 60 χρόνια από το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο του Πελέ μέχρι το πρώτο του Μπαπέ, ωστόσο και οι δύο κατάφεραν να κερδίσουν το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο στο οποίο συμμετείχαν, ήταν και οι δύο οι νεότεροι παίκτες (ο Πελέ σε ηλικία 17 ετών και ο Mbappé στα 19) που έβαλαν γκολ και κέρδισαν Μουντιάλ, φορώντας μάλιστα και οι δύο τη φανέλα με τον αριθμό 10. Σύμπτωση ή κάρμα; Ο αριθμός 10 έχει υψηλούς συμβολισμούς στον κόσμο του ποδοσφαίρου, καθώς συμβολίζει την τέλεια ισορροπία, τη στιγμή που τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Το 1958 ο Πελέ φόρεσε αυτή τη φανέλα τυχαία, έξι δεκαετίες αργότερα ο Μπαπέ επέλεξε να την φορέσει.

Η HUBLOT υποδέχεται τους Pelé και Mbappé-2

Πελέ, Ricardo Guadalupe και Κίλιαν Μπαπέ, στη συνάντησή τους στο Παρίσι

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Hublot, Ricardo Guadalupe, «η γενναιοδωρία του Πελέ και του Κίλιαν φαίνεται στα μάτια τους, το ίδιο και η αγάπη τους για το ποδόσφαιρο. Αυτή η φλόγα, αυτή η άσβεστη δύναμη είναι που δίνει ώθηση σ’ αυτούς τους δύο μεγάλους πρωταθλητές. Αποτελούν έμπνευση για τις νέες γενιές ποδοσφαιριστών και γράφουν ιστορία στο ποδόσφαιρο, συνεπώς ήταν απολύτως λογικό να τους φέρουμε σε επαφή. Το γεγονός ότι ανήκουν και οι δύο στην οικογένεια της Hublot μας γεμίζει υπερηφάνεια και ευχαρίστηση, γιατί εκτός από αστέρες του ποδοσφαίρου είναι πάνω από όλα μεγάλοι άνδρες που εμπνέουν τον σεβασμό».

Δείτε και ένα video από τη συνάντηση των δύο αστέρων του ποδοσφαίρου…

Περισσότερες πληροφορίες για την Hublot εδώ.

Σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή