Ένα OMEGA Trésor για τη Γιορτή της Μητέρας

Ένα OMEGA Trésor για τη Γιορτή της Μητέρας

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι μητέρες αξίζουν σίγουρα κάτι περισσότερο από μία ημέρα αφιερωμένη σε αυτές. Ένα φινετσάτο ρολόι όπως το OMEGA Trésor θα ήταν ιδανικό δώρο για τη Γιορτή της Μητέρας. Είναι ένα μοντέλο που χαρίζει κομψότητα όλες τις ώρες της ημέρας και θα την κάνει ευτυχισμένη για πολλά χρόνια. Το Trésor είναι ένα σύγχρονο κλασικό γυναικείο ρολόι. Ντελικάτο και κομψό, ταιριάζει άψογα σε κάθε καρπό και συνδυάζει την ευγένεια του χρυσού με ένα μινιμαλιστικό όσο και διαχρονικό design.

Ένα OMEGA Trésor για τη Γιορτή της Μητέρας-1

Από την πλούσια γκάμα των Tresor η OMEGA επιλέγει ειδικά για τη Γιορτή της Μητέρας ένα μοντέλο 36 mm από χρυσό 18K Sedna™ –το ανθεκτικό κράμα ροζ χρυσού του ελβετικού brand. Στις δύο πλευρές της στεφάνης υπάρχουν ντεγκραντέ διαμάντια, ενώ την κορόνα στολίζει ένα διαμάντι που έχει τοποθετηθεί στη μέση ενός κόκκινου κεραμικού λουλουδιού.

Ένα OMEGA Trésor για τη Γιορτή της Μητέρας-2

Το φίνο λακαρισμένο καντράν είναι από ασημόλευκη οπαλίνα και έχει κομψούς λατινικούς αριθμούς στον θερμό τόνο του ροζ χρυσού, σε απόλυτη αρμονία με την κάσα. Ένα φίνο γκρι λουράκι από δέρμα αλιγάτορα ολοκληρώνει το σύνολο.

Ένα OMEGA Trésor για τη Γιορτή της Μητέρας-3

Ωραία όσο και πρακτική λεπτομέρεια είναι ο καθρέφτης στο πίσω μέρος της κάσας, όπου υπάρχει χαραγμένο το μοτίβο της OMEGA «Her Time».

Τα ρολόγια Tresor σας τα είχαμε παρουσιάσει λεπτομερώς εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για την Omega εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή