BOMBERG Bolt-68 Racing Blue Greece Limited Edition

BOMBERG Bolt-68 Racing Blue Greece Limited Edition

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τότε που το θρυλικό ζευγάρι Τζάκι Κένεντι-Αριστοτέλης Ωνάσης άρχισαν να συχνάζουν στη Μύκονο, τη δεκαετία του 1960, το πανέμορφο αιγαιοπελαγίτικο νησί μετατράπηκε σε κορυφαίο θερινό προορισμό του διεθνούς τζετ σετ. Η ωρολογοποιία Bomberg, γοητευμένη από τη μαγική ατμόσφαιρα και τα χρώματα του νησιού των ανέμων, δημιούργησε μία συλλεκτική έκδοση σε συνεργασία με τα κοσμηματοπωλεία Kessaris. Το νέο Bolt-68 Racing Blue Greece Limited Edition είναι στο χαρακτηριστικά φωτεινό μπλε χρώμα που συναντούμε στα πορτοπαράθυρα των κατάλευκων σπιτιών και στα γραφικά παρεκκλήσια της Μυκόνου.

BOMBERG Bolt-68 Racing Blue Greece Limited Edition-1

Στην κορυφή του καντράν της νέας συλλεκτικής έκδοσης ποζάρει καμαρωτός ο Πέτρος ο Πελεκάνος, η διάσημη μασκότ της Μυκόνου ενώ στην ανάγλυφη επιφάνεια του καντράν όπως και στον μετρητή μικρών δευτερολέπτων στο 9 κυριαρχεί ένα κλασικό αρχαιοελληνικό μοτίβο κυμάτων.

BOMBERG Bolt-68 Racing Blue Greece Limited Edition-2

Το ρολόι είναι βασισμένο στον best-seller χρονογράφο Bolt-68 Racing της Bomberg, συνεπώς διαθέτει όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του γνωρίσματα: κάσα 45 mm τύπου Bullhead (από ανοξείδωτο ατσάλι με επίστρωση μαύρου PVD και στεφάνη από μπλε αλουμίνιο με ταχυμετρική κλίμακα), κορόνα στο 12 και μπουτόν από μπλε αλουμίνιο τύπου σκανδάλης στο 11.

BOMBERG Bolt-68 Racing Blue Greece Limited Edition-3

Και όπως όλα τα Bolt-68, με την προσθήκη ειδικής βάσης και αλυσίδας που προσφέρονται ξεχωριστά, μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα σύγχρονο ρολόι τσέπης, ιδανικό για τις περιηγήσεις στα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου.

BOMBERG Bolt-68 Racing Blue Greece Limited Edition-4

Το Bomberg BOLT-68 Racing Blue Greece Limited Edition είναι εφοδιασμένο με έναν Swiss Made quartz μηχανισμό χρονογράφου της Ronda, αγκαλιάζει τον καρπό με ένα περφορέ λουράκι από λευκή ή μπλε σιλικόνη και είναι στεγανό μέχρι 50 μ. Κυκλοφορεί σε μόλις 50 αριθμημένα αντίτυπα και η τιμή του είναι 1.190 €.

Περισσότερες πληροφορίες για την Bomberg εδώ.

Διάθεση: Ora Kessaris (τηλ.: 210-3711020), Kessaris Mykonos (τηλ.: 22890-22880), και σε επιλεγμένους συνεργάτες.

www.kessaris.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή