BAUME & MERCIER Clifton Club GMT

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σχεδιασμένα για περιπέτεια και διασκέδαση, τα μοντέλα Clifton Club είναι γεννημένα για τους Gentlesportsmen, όπως τους αποκαλεί η Baume & Mercier, ανθρώπους που γεύονται ανέμελα κάθε στιγμή της ζωής χωρίς να κοιτάζουν το ρολόι. Όταν φοράς ένα Clifton Club εντάσσεσαι σε ένα κλαμπ ανδρών που λατρεύουν τον αθλητισμό, την ευγενή άμιλλα και το ομαδικό πνεύμα και ξέρουν να χαίρονται τη ζωή και τη Φύση. Με απόλυτα σύγχρονο ύφος, σοφιστικέ σχεδίαση και σπορ ιδιοσυγκρασία, τα Clifton Club χαρακτηρίζονται από στιβαρή κατασκευή, υψηλές επιδόσεις και μηχανική ακρίβεια, παντρεύοντας με κομψότητα και στυλ το σύγχρονο πνεύμα του αθλητισμού με τις αξίες της παραδοσιακής ωρολογοποιίας. Τώρα ένα πρακτικό μοντέλο με δεύτερη ώρα ήρθε να εμπλουτίσει την σπορ οικογένεια Clifton Club.

BAUME & MERCIER Clifton Club GMT-1

To Clifton Club GMT φιλοξενείται σε μία κάσα διαμέτρου 42 mm και πάχους 10,6 mm από ανοξείδωτο ατσάλι με σατινέ και γυαλισμένες επιφάνειες. Διαθέτει βιδωτή κορόνα και είναι στεγανό μέχρι 100 μέτρα βάθος.

BAUME & MERCIER Clifton Club GMT-2

Το βιδωτό πίσω καπάκι από μασίφ ατσάλι είναι διακοσμημένο με το οικόσημο της οικογένειας μοντέλων Clifton Club.

BAUME & MERCIER Clifton Club GMT-3

Προστατευμένο από ένα αντι-θαμβωτικό, αντιχαρακτικό κρύσταλλο ζαφειριού, το καντράν από μαύρη οπαλίνα είναι εξαιρετικά ευανάγνωστο, με ευμεγέθεις ενδείξεις των ωρών και μεγάλους δείκτες, όλα με επίστρωση λευκής Super-LumiNova.

BAUME & MERCIER Clifton Club GMT-4

Η ανάγνωση της δεύτερης χρονικής ζώνης γίνεται με τη βοήθεια του μπλε κεντρικού δείκτη GMT με το ευδιάκριτο βελάκι στην αιχμή του και της στεφάνης από μπλε αλουμίνιο με την κλίμακα 24 ωρών. Με μία μόνο ματιά ο κάτοχος του ρολογιού πληροφορείται τόσο για την τοπική ώρα όσο και για την ώρα αναφοράς (home time). Στο 3 εμφανίζεται διακριτικά σε παράθυρο η ημερομηνία.

BAUME & MERCIER Clifton Club GMT-5

Το Clifton Club GMT είναι εφοδιασμένο με έναν αυτόματο ελβετικό μηχανισμό (βασισμένο στον ETA 2893-2), ο οποίος λειτουργεί με συχνότητα 4 Hz (28.800 ταλαντώσεις/ώρα) και παρέχει 42 ώρες ενεργειακής αυτονομίας. Το ρολόι τυλίγεται γύρω από τον καρπό είτε με ένα μαύρο λουράκι από δέρμα με υφή ιστιοπλοϊκού πανιού και εσωτερική επένδυση από μπλε καουτσούκ (ref. 10486) είτε με ένα μπρασελέ τριών συνδέσμων από ατσάλι, με γυαλισμένες και σατινέ επιφάνειες (ref. 10487). Και τα δύο κουμπώνουν με ρυθμιζόμενο τριπλό αναδιπλούμενο κούμπωμα με δύο πλευρικά ατσάλινα μπουτόν.

Τιμή: 2.100€ (με λουράκι),  2.250 € (με μπρασελέ)

Περισσότερες πληροφορίες για την Baume & Mercier εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Χρονοφλάμ (τηλ.: 210-3224746)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή