Νέα μοντέλα TISSOT Le Locle

2' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ποιος είπε ότι τα διαμάντια είναι αποκλειστικό προνόμιο των γυναικών; Η Tissot παρουσιάζει δύο νέες προσθήκες στην οικογένεια Le Locle, την οποία πρωτογνωρίσαμε το 2003 με αφορμή την 150η επέτειο από την ίδρυση της ελβετικής εταιρείας. Η συλλογή είναι ένα από τα best-sellers της Tissot και αποτελεί έναν φόρο τιμής στη γενέτειρά της, τη μικρή ελβετική κωμόπολη Le Locle. Οι κάσες των ρολογιών της είναι παραδοσιακά κατασκευασμένες και τα καντράν είναι εμπνευσμένα από το ρολόι της εκκλησίας στο Le Locle. Τώρα, αυτή η κλασικής κομψότητας συλλογή απέκτησε μοντέλα που έχουν διαμαντένιες ενδείξεις των ωρών ενώ οι κάσες και τα μπρασελέ τους είναι από ατσάλι ή ατσάλι με επίστρωση ροζ χρυσού PVD. Στα επιμέρους χαρακτηριστικά θα προσθέταμε τους χρυσούς δείκτες σε σχήμα φύλλου, το χαραγμένο καπάκι και τις γυαλισμένες επιφάνειες. Αλλά αυτό που τα ξεχωρίζει είναι το μέγεθος και ο μηχανισμός τους. Η συλλογή Le Locle έχει ανδρικά και γυναικεία ρολόγια και αγαπάει την ιδέα των pair watches, όταν δηλαδή ένα ζευγάρι μπορεί να αποκτήσει ένα ζεύγος ίδιων ρολογιών είτε σε ίδιο είτε σε διαφορετικό μέγεθος. Και για να μην μακρηγορούμε, ιδού τα νέα Le Locle.

TISSOT Le Locle Powermatic 80

Νέα μοντέλα TISSOT Le Locle-1

Ένα γοητευτικό μοντέλο με κλασική διάμετρο 39,3 mm και πάχος μικρότερο των 10 mm που απευθύνεται κυρίως στο ανδρικό κοινό. Το καντράν του έχει στο κέντρο ωραίο ανάγλυφο πυραμιδωτό μοτίβο Clous de Paris ενώ η περιφέρειά του είναι ένας δίσκος με σατινέ φινίρισμα. Αυτός ο δίσκος έχει είτε οχτώ διαμάντια στις ενδείξεις των ωρών σε συνδυασμό με λατινικούς αριθμούς (στο 3, 6, 9 και 12), είτε όλες οι ενδείξεις είναι διαμαντένιες. Μηχανικά υποστηρίζεται από τον περίφημο αυτόματο μηχανισμό Powermatic που είναι η ζωντανή απόδειξη της τεχνογνωσίας της Tissot στην ωρολογοποιία. Έχει αυτονομία 80 ωρών, αρκετή για να αφήσετε αυτό το πολύτιμο μοντέλο για ένα σαββατοκύριακο και να το βρείτε να δουλεύει και να είναι στην ώρα του τη Δευτέρα το πρωί.

TISSOT Le Locle Automatique Lady 29 mm

Νέα μοντέλα TISSOT Le Locle-2

Η γυναικεία εκδοχή του Le Locle έρχεται να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα μοντέλα των 25,3 mm και προσφέρει μία κάπως μεγαλύτερη σε μέγεθος εναλλακτική. Μαζί με το μοντέλο των 39,3 mm, για τα ζευγάρια που ψάχνουν παρόμοια ρολόγια, το συγκεκριμένο μοντέλο προβάλλει τη θηλυκότητα του με τα διαμάντια σε όλες τις ενδείξεις. Πιστό στη φιλοσοφία της συλλογής Le Locle, η εκδοχή των 29 mm διαθέτει έναν μικρού μεγέθους αυτόματο μηχανισμό. Ορατός πίσω από το διαφανές καπάκι, αποτελεί την ψυχή του παραδοσιακού ρολογιού και είναι στο ιδανικό μέγεθος για τον γυναικείο καρπό. Δείτε το ρολόι ζωντανά στο παρακάτω video…

Περισσότερες πληροφορίες για την Tissot εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή