AUDEMARS PIGUET Royal Oak Offshore Chronograph 42 mm

AUDEMARS PIGUET Royal Oak Offshore Chronograph 42 mm

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο πανέμορφες εκδοχές του εμβληματικού χρονογράφου Royal Oak Offshore, που την περασμένη χρονιά γιόρτασε τα 25 του χρόνια, μάς συστήνει η καθαρόαιμη ωρολογοποιία Audemars Piguet. Ο πρώτος έχει ντυθεί εξολοκλήρου στα μπλε, το οποίο είναι μακράν το δημοφιλέστερο χρώμα παγκοσμίως την τελευταία δεκαετία.

AUDEMARS PIGUET Royal Oak Offshore Chronograph 42 mm-1

Ο δεύτερος είναι σε έναν πιο αρρενωπό και σοφιστικέ συνδυασμό του μαύρου με το μπλε.

AUDEMARS PIGUET Royal Oak Offshore Chronograph 42 mm-2

H κάσα τους έχει διάμετρο 42 χιλιοστά, είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και όπως όλες οι δημιουργίες της Audemars Piguet έχει άψογο φινίρισμα.

AUDEMARS PIGUET Royal Oak Offshore Chronograph 42 mm-3

Σφραγίζει και στις δύο όψεις της με αντιθαμβωτικό κρύσταλλο ζαφειριού και διαθέτει βιδωτή κορώνα και μπουτόν από μπλε ή μαύρο κεραμικό. Και επειδή πρόκειται για σπορ μοντέλο, ικανό να ανταποκριθεί σε όλες της απαιτήσεις ενός δραστήριου τρόπου ζωής, είναι εγγυημένα στεγανή μέχρι 100 μέτρα βάθος.

AUDEMARS PIGUET Royal Oak Offshore Chronograph 42 mm-4

Το καντράν και των δύο χρονογράρων έχουν το γνώριμο ανάγλυφο μοτίβο Méga Tapisserie με αραβικούς αριθμούς με φωσφορίζουσα επίστρωση στις ενδείξεις των ωρών και δείκτες Royal Oak από λευκό χρυσό, επίσης με φωσφορίζουσα επίστρωση. Στην μπλε εκδοχή του η εσωτερική στεφάνη είναι στον ίδιο χρωματικό τόνο με το καντράν και οι δείκτες του χρονογράφου είναι σε έντονο κόκκινο χρώμα.

AUDEMARS PIGUET Royal Oak Offshore Chronograph 42 mm-5

Στο δεύτερο μοντέλο υπάρχει μία ωραία διχρωμία: η πλάκα είναι μαύρη με μπλε μετρητές και μπλε εσωτερική στεφάνη και οι δείκτες του χρονογράφου είναι λευκοί.

AUDEMARS PIGUET Royal Oak Offshore Chronograph 42 mm-6

Στο εσωτερικό και των δύο χρονογράφων κρύβεται ένας αξιολογότατος μηχανισμός, ο αυτόματος manufacture Calibre 3126/3840, ο οποίος απαρτίζεται από 365 εξαρτήματα, λειτουργεί με συχνότητα 3 Hz, δηλαδή με 21.600 ταλαντώσεις την ώρα, και προσφέρει ενεργειακή αυτονομία για τουλάχιστον 50 ώρες. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν αφήσετε το ρολόι σας στο κομοδίνο για δύο ολόκληρες ημέρες, θα εξακολουθεί να λειτουργεί με ακρίβεια.

AUDEMARS PIGUET Royal Oak Offshore Chronograph 42 mm-7

Την σπορτίφ αισθητική του ρολογιού ολοκληρώνει στο μπλε μοντέλο ένα ομοιόχρωμο λουράκι από καουτσούκ και στο δεύτερο ένα πολυτελές λουράκι από μπλε δέρμα αλιγάτορα.

AUDEMARS PIGUET Royal Oak Offshore Chronograph 42 mm-8

Περισσότερες πληροφορίες για την Audemars Piguet εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Athina Prestige (τηλ.: 210-3629251)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή