LONGINES Master Collection Moon Phase

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν είναι πολλές οι εταιρείες ωρολογοποιίας που μπορούν να υπερηφανευθούν για μία παράδοση 187 χρόνων. Η Longines μπορεί. Με έδρα της το γραφικό χωριουδάκι St. Imier, συνεχίζει στο ίδιο ακριβώς σημείο που ξεκίνησαν όλα να δημιουργεί αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα: ρολόγια. Και οι νέες προσθήκες στην εμβληματική της οικογένεια Longines Master Collection επιβεβαιώνουν ακριβώς αυτό το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και αισθητικής που διακρίνει την ελβετική εταιρεία. Από το 2005 που γεννήθηκε αυτή η συλλογή, αποτελείται αποκλειστικά από μηχανικά ρολόγια υψηλότατων προδιαγραφών. Όλα τα μοντέλα της συλλογής αποτελούν υπόδειγμα τέλειας ισορροπίας ανάμεσα στην τεχνική υπεροχή και την κλασική κομψότητα.

LONGINES Master Collection Moon Phase-1

Σήμερα η Longines παρουσιάζει νέα μοντέλα Master Collection. Διακρίνονται για τη διαχρονική, σοφιστικέ εμφάνισή τους, για τα καλοσχεδιασμένα και εξαιρετικά στη λεπτομέρειά τους καντράν και για τη χαρακτηριστική ένδειξη φάσης της Σελήνης στο 6, η οποία περικλείεται από έναν κύκλο της ημερομηνίας με αραβικούς αριθμούς από το 1 ως το 31.

LONGINES Master Collection Moon Phase-2

Στο εσωτερικό τους κρύβουν τον L899 calibre, έναν ολοκαίνουριο αυτόματο μηχανισμό, ο οποίος έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για την Longines, και μπορεί να τον θαυμάσει κανείς από το διαφανές κρύσταλλο ζαφειριού στην πλάτη της κάσας.

LONGINES Master Collection Moon Phase-3

Τα νέα Longines Master Collection είναι διαθέσιμα σε δύο μεγέθη, στα 40 και στα 42 χιλιοστά, η κάσα τους είναι από γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι και αποτελεί το ιδανικό «κάδρο» για μία ενδιαφέρουσα επιλογή από καντράν: μαύρο σε ανάγλυφο μοτίβο barleycorn με ζωγραφισμένους λατινικούς αριθμούς, ασημί σε ανάγλυφο μοτίβο barleycorn με ζωγραφισμένους αραβικούς αριθμούς, ή μπλε με εφέ ηλιακών ακτίνων και απλικέ ενδείξεις των ωρών.

LONGINES Master Collection Moon Phase-4

Μάλιστα το μοντέλο των 40 mm διατίθεται και σε μία εκδοχή με διαμάντια στις ενδείξεις των ωρών, για κομψές εμφανίσεις από άντρες και γυναίκες.

LONGINES Master Collection Moon Phase-5

Τα νέα μοντέλα Longines Master Collection αγκαλιάζουν τον καρπό είτε με ένα μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι είτε με λουράκι από δέρμα σε μαύρο, καφέ ή μπλε χρώμα, αναλόγως του καντράν.

LONGINES Master Collection Moon Phase-6

Οι τιμές τους ξεκινούν από 2.100 €.

Μία γεύση από τα νέα Longines Master Colleciton Moon Phase στο video που ακολουθεί…

Περισσότερες πληροφορίες για την Longines εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή