H CHOPARD στο σινεμά με τον Ράιαν Ρέινολντς

H CHOPARD στο σινεμά με τον Ράιαν Ρέινολντς

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο οίκος Chopard είναι αποδεδειγμένα ένας αφοσιωμένος υποστηρικτής της έβδομης τέχνης. Είναι γνωστό άλλωστε ότι είναι επίσημος εταίρος του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών από το 1998. Η πιο πρόσφατη εμπλοκή του με τον κόσμο του σινεμά είναι με τη συνεργασία τους στη νέα ταινία δράσης 6 Underground του Michael Bay με πρωταγωνιστή τον Καναδό ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς. Η ταινία είναι μία παραγωγή του Netflix και κυκλοφόρησε στις 13 Δεκεμβρίου. Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι σε διάφορες σκηνές εμφανίζονται ρολόγια της Chopard καθώς και το εκπληκτικό περιδέραιο Garden of Kalahari, το πολυτιμότερο κόσμημα που βγήκε ποτέ από τα εργαστήρια της Chopard.

H CHOPARD στο σινεμά με τον Ράιαν Ρέινολντς-1

Το κόσμημα αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στην πλοκή της ταινίας. Αποτελείται από τρία διαμάντια 20, 26 και 25 καρατίων, τα οποία προέρχονται από ένα μοναδικής καθαρότητας ακατέργαστο διαμάντι 342 καρατίων, το περίφημο Queen of Kalahari. 

H CHOPARD στο σινεμά με τον Ράιαν Ρέινολντς-2

Στο 6 Underground οι ήρωες είναι έξι δισεκατομμυριούχοι που αποφασίζουν να υποδυθούν τους νεκρούς και να δημιουργήσουν μία ελίτ ομάδα με στόχο την κατατρόπωση επικίνδυνων κακοποιών. Ένας από αυτούς τους έξι που απαρνείται το παρελθόν του προκειμένου να αλλάξει το μέλλον είναι ο Ράιαν Ρέινολντς, ο οποίος ενσαρκώνει τον κεντρικό ήρωα με την κωδική ονομασία One. Στον καρπό του εμφανίζονται επιλεγμένα μοντέλα της Chopard από τις δύο βασικές της συλλογές, την υψηλής ωρολογοποιίας L.U.C και τη σπορ συλλογή Mille Miglia.

H CHOPARD στο σινεμά με τον Ράιαν Ρέινολντς-3

To πρώτο είναι ένα ρολόι από λευκό χρυσό 18Κ με ανοιγόμενο πίσω καπάκι. Είναι το L.U.C XPS 1860 Officer, είναι εφοδιασμένο με έναν υπέρλεπτο αυτόματο μηχανισμό με πιστοποίηση χρονομέτρου και φέρει την περίφημη σφραγίδα ποιότητας «Poinçon de Genève».

H CHOPARD στο σινεμά με τον Ράιαν Ρέινολντς-4
CHOPARD L.U.C XPS 1860 Officer

 

Στις σκηνές έντονης δράσης ο One εμφανίζεται να φορά δύο μοντέλα από τη συλλογή Mille Miglia. Το πρώτο είναι το Mille Miglia GTS Power Control Grigio Speciale (δείτε το σχετικό θέμα εδώ) και το δεύτερο, το Mille Miglia Classic Chronograph. Με την δυναμική αισθητική τους και την τεχνική τους αξιοπιστία, αυτά τα δύο χρονόμετρα είναι η επιτομή της αρρενωπότητας.

H CHOPARD στο σινεμά με τον Ράιαν Ρέινολντς-5
H CHOPARD στο σινεμά με τον Ράιαν Ρέινολντς-6
CHOPARD Mille Miglia GTS Power Control Grigio Speciale

 

H CHOPARD στο σινεμά με τον Ράιαν Ρέινολντς-7
CHOPARD Mille Miglia Classic Chronograph

 

Και αν είστε αρκετά παρατηρητικοί, θα διακρίνετε και έναν χρονογράφο από τη σειρά Mille Miglia Racing Colours (δείτε το σχετικό θέμα εδώ) με «Speed Yellow» καντράν στον καρπό του χαρακτήρα με το όνομα Two.

H CHOPARD στο σινεμά με τον Ράιαν Ρέινολντς-8
CHOPARD Mille Miglia Racing Colours «Speed Yellow»

 

Μία μικρή γεύση στο επίσημο τρέιλερ της ταινίας…

 

Περισσότερες πληροφορίες για την Chopard εδώ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή