Νέος CEO της TAG HEUER o Frédéric Arnault

Νέος CEO της TAG HEUER o Frédéric Arnault

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η TAG Heuer είναι μία εταιρεία που πάντοτε απευθυνόταν σε νεότερο κοινό, η πρόσφατη όμως ανακοίνωση προκαλεί αρκετά μεγάλη έκπληξη. Ο 25χρονος Frédéric Arnault, γιος του προέδρου του Ομίλου LVMH, Bernard Arnault, αναλαμβάνει διευθύνων σύμβουλος της μάρκας από την 1η Ιουλίου 2020. Ο Arnault αντικαθιστά τον Stéphane Bianchi, ο οποίος διαδέχθηκε τον Jean-Claude Biver στην ηγεσία της TAG Heuer και του Τομέα Ωρολογοποιίας του Ομίλου LVMH, έχοντας την εποπτεία μεταξύ άλλων των μαρκών TAG Heuer, Hublot και Zenith. Παράλληλα με την αναβάθμιση του Arnault ο ρόλος του Bianchi αναβαθμίζεται επίσης, αφού τίθεται επικεφαλής του τομέα Ωρολογίων και Κοσμημάτων του LVMH Group.

O Frédéric Arnault είναι ένας από τους νεότερους ηλικιακά διευθύνοντες συμβούλους κάποιου οίκου πολυτελείας. Εντάχθηκε στο δυναμικό της TAG Heuer το 2017, αναλαμβάνοντας το κομμάτι της Στρατηγικής και του Ψηφιακού Σχεδιασμού, δίπλα στον Bianchi, και διαδραμάτισε σημαντικότατο ρόλο στην ανάπτυξη του νέου Connected Watch της TAG Heuer, που βγήκε στην αγορά τον Μάρτιο. Δείτε το σχετικό θέμα εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για την TAG Heuer και τα εξουσιοδοτημένα καταστήματά της εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή