H μάρκα BAUME εντάσσεται στην BAUME & MERCIER

H μάρκα BAUME εντάσσεται στην BAUME & MERCIER

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 2018 ο όμιλος Richemont είχε ανακοινώσει τη δημιουργία μίας νέας μάρκας ωρολογίων, με την ονομασία Baume, η οποία θα λειτουργούσε ως «θυγατρική» της Baume & Mercier, αλλά με ξεχωριστή διοίκηση και σχεδιαστική ομάδα. Από την πρώτη στιγμή, αυτό που διαφοροποίησε την Baume ήταν η ισχυρή δέσμευσή της προς το design και την κοινωνική ευθύνη, η χρήση καινοτόμων υλικών κατασκευής που εντάσσονται στην κυκλική οικονομία και το γεγονός ότι πρόσφερε τη δυνατότητα πλήρους εξατομίκευσης των μοντέλων της ανάλογα με τις επιθυμίες των πελατών. Τα ρολόγια της Baume διανέμονταν κατά κύριο λόγο από το διαδίκτυο.

H μάρκα BAUME εντάσσεται στην BAUME & MERCIER-1

Τώρα, ύστερα από δύο χρόνια ανάπτυξης, η μάρκα Baume εντάσσεται στην Baume & Mercier. Πλέον η Baume θα αποτελεί μία συλλογή της Baume & Mercier, θα φέρει την ένδειξη «Swiss Made» και θα παράγεται στα εργαστήρια της Baume & Mercier στο Les Brenets, στην ελβετική οροσειρά Γιούρα.

H μάρκα BAUME εντάσσεται στην BAUME & MERCIER-2

Τι σημαίνει αυτή η κίνηση; Πρόκειται για μία σύμπραξη που θα ωφελήσει και τις δύο πλευρές. Από τη μία η Baume θα αναπτυχθεί γρηγορότερα και από την άλλη η Baume & Mercier θα επωφεληθεί από την τεχνογνωσία της νεαρής εταιρείας στους τομείς της τεχνολογικής καινοτομίας και της οικολογικής συνείδησης. Εξυπακούεται ότι η Baume & Mercier αναλαμβάνει το σέρβις όλων των ρολογιών της Baume που έχουν πουληθεί τα τελευταία δύο χρόνια.

Περισσότερες πληροφορίες για την Baume & Mercier εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Χρονοφλάμ (τηλ.: 210-3224746)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή