SWATCH Big Bolg Jelly Neon

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το αγαπημένο μοντέλο Big Bold Jelly της Swatch επανέρχεται σε νέες πολύχρωμες περιπέτειες. Το ρολόι με το επιβλητικό μέγεθος στον καρπό, το χαρακτηριστικό ημιδιαφανές λουράκι και την εντελώς διάφανη κάσα που επιτρέπει να δούμε τον τεχνολογικό πυρήνα του, έγινε ακόμη πιο εντυπωσιακό, καθώς εμπλουτίστηκε με τέσσερα νέα μοντέλα σε έντονα χρώματα, ιδανικά για το καλοκαίρι.

SWATCH Big Bolg Jelly Neon-1

Με λεπτομέρειες σε neon πράσινο, έντονο κίτρινο, fluo πορτοκαλί και φωτεινό γαλάζιο, τα τέσσερα νέα Big Bold Jelly εκπέμπουν μόνο θετικά vibes και ανεβάζουν τη διάθεση με τις χρωματιστές πινελιές τους να αναδεικνύονται πάνω στη διαφάνεια. Η εντυπωσιακή κάσα παρόλο που έχει διάμετρο 47mm, λόγω της διαφάνειάς της ταιριάζει σε όλους τους καρπούς, ακόμη και σε λεπτούς γυναικείους, ολοκληρώνοντας με τον πιο funky τρόπο κάθε μοντέρνο outfit.

SWATCH Big Bolg Jelly Neon-2

Εξυπακούεται ότι ο μηχανισμός είναι quartz ελβετικής κατασκευής, για να μην χάνετε ούτε δευτερόλεπτο αυτό το καλοκαίρι. Όσο για την τιμή τους, εφόσον μιλάμε για την Swatch, είναι τόσο ελκυστική ώστε μπαίνεις στον πειρασμό να τα αποκτήσεις όλα!

SWATCH Big Bolg Jelly Neon-3

Δείτε και τα σχετικό video…

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή