JAEGER-LECOULTRE Master Ultra-Thin Kingsman Knife

2' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Jaeger-LeCoultre και η διαδικτυακή πλατφόρμα αγορών ανδρικών ειδών πολυτελείας Mr Porter παρουσιάζουν ένα συλλεκτικό ρολόι με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας The King’s Man του σκηνοθέτη Matthew Vaughn. Πρόκειται για μία περιορισμένη έκδοση 100 μόλις αντιτύπων του Master Ultra-Thin Kingsman Knife, ενός ρολογιού που προσαρμόστηκε ειδικά για τις ανάγκες του φιλμ της σειράς της Marvel Kingsman. Το ρολόι θα διατίθεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας Mr Porter, από τις 20 Ιουλίου έως τις 6 Σεπτεμβρίου ενώ μετά από αυτή την ημερομηνία θα μπορεί να το βρει κανείς τόσο από το online shop όσο και από επιλεγμένες μπουτίκ της Jaeger-LeCoultre.

JAEGER-LECOULTRE Master Ultra-Thin Kingsman Knife-1

Η πιο πρόσφατη ταινία της σειράς Kingsman συνδέει το παρελθόν και το παρόν, επιστρέφοντας στη γέννηση της υπηρεσίας Kingsman, εκατό χρόνια πριν. Ομοίως η Jaeger-LeCoultre επέστρεψε στο δοξασμένο παρελθόν της και στους ιστορικούς υπέρλεπτους μηχανισμούς της και δημιούργησε ένα νέο ρολόι εμπνευσμένο από το περίφημο μοντέλο τσέπης Couteau του 1907 (couteau είναι στα γαλλικά το μαχαίρι).

JAEGER-LECOULTRE Master Ultra-Thin Kingsman Knife-2
Το ιστορικό μοντέλο τσέπης "Couteau" της Jaeger-LeCoultre (1907)

Το Master Ultra Thin Kingsman Knife είναι ένα κομψό επίσημο ρολόι, το οποίο παντρεύει την παράδοση και τον μοντερνισμό κατά τρόπο που ταιριάζει απόλυτα τόσο στο ύφος της ταινίας όσο και στη σύγχρονη εποχή. Έχει φαρδιά στεφάνη, η οποία αποτελεί συνέχεια του κρυστάλλου ζαφειριού και φτάνει μέχρι τη άκρη της κάσας δημιουργώντας ένα λεπτό προφίλ σαν τη λάμα ενός μαχαιριού.

JAEGER-LECOULTRE Master Ultra-Thin Kingsman Knife-3

Η κορώνα κουρδίσματος στο 12 προστατεύεται από ένα τριγωνικό τόξο. Αυτά τα παραδοσιακά όμως σχεδιαστικά χαρακτηριστικά συμβαδίζουν με το σήμερα χάρη σε κάποιες εντελώς σύγχρονες λεπτομέρειες, όπως οι φινετσάτες λεπτές ενδείξεις των ωρών ή ο λεπτός δακτύλιος στο κέντρο του μινιμαλιστικού καντράν.

JAEGER-LECOULTRE Master Ultra-Thin Kingsman Knife-4

Η κάσα του ρολογιού είναι από ροζ χρυσό, έχει διάμετρο 40 mm και πάχος μόλις 4,25 mm. Στο εσωτερικό της στεγάζει τον περίφημο κουρδιστό μηχανισμό Jaeger-LeCoultre calibre 849, πάχους μόλις 1,85 mm! Είναι μία τρανή απόδειξη της δεξιοτεχνίας που επιδεικνύει εδώ και αιώνες η Grande Maison στον τομέα των υπέρλεπτων ρολογιών, αυτή την τόσο απαιτητική κατηγορία υψηλής ωρολογοποιίας.

JAEGER-LECOULTRE Master Ultra-Thin Kingsman Knife-5

Οι εξαιρετικά λεπτοί μηχανισμοί πρέπει να έχουν άριστη σχέση λεπτότητας και στιβαρότητας, πρέπει δηλαδή όλα τα εξαρτήματα να είναι αρκούντως ισχυρά ώστε να διασφαλίζεται η ακρίβεια και η αξιοπιστία. 

JAEGER-LECOULTRE Master Ultra-Thin Kingsman Knife-6

Στην πλάτη της κάσας υπάρχει χαραγμένο το λογότυπο Kingsman καθώς και η φράση «One of 100» (ένα από 100). Το Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin Kingsman Knife διατίθεται μέσα σε μία ειδικά σχεδιασμένη Kingsman θήκη. Είναι το ιδανικό ρολόι για έναν τζέντλεμαν: όχι μόνο λειτουργικό, αλλά και ασύγκριτα κομψό στον καρπό.

JAEGER-LECOULTRE Master Ultra-Thin Kingsman Knife-7

Περισσότερες πληροφορίες για την Jaeger-LeCoultre, εδώ.

Αποκλειστική διάθεση: Ora Kessaris (τηλ.: 210-3711020), Imanoglou (τηλ.: 210-3646666)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή