AUDEMARS PIGUET Royal Oak Offshore 44mm Editions 2020

AUDEMARS PIGUET Royal Oak Offshore 44mm Editions 2020

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όπως ίσως θα γνωρίζετε, η Audemars Piguet έχει  αποχωρήσει από το Σαλόνι Υψηλής Ωρολογοποιίας της Γενεύης, γι’ αυτό και η μάρκα δεν συμμετείχε στη διαδικτυακή πλατφόρμα που εγκαινίασε τον Απρίλιο η Watches & Wonders, όπως μετονομάστηκε φέτος η SIHH. Τον περασμένο Μάρτιο, η μάρκα από το Le Brassus παρουσίασε το πρώτο της νέο μοντέλο για το 2020, τον χρονογράφο Remaster 01 (δείτε το σχετικό θέμα που σας είχαμε παρουσιάσει εδώ), για να επανέλθει λίγο αργότερα με το λανσάρισμα των γυναικείων Royal Oak Selfwinding 34mm. Πρόσφατα είχαμε τη χαρά να δούμε από κοντά αυτά τα ρολόγια στην Αθήνα, μαζί με μερικά ακόμη νέα μοντέλα που ετοίμασε η Audemars Piguet αυτή την τόσο επεισοδιακή χρονιά. Σήμερα θα αναφερθούμε στις τρεις νέες εκδοχές των αυτόματων χρονογράφων Royal Oak Offshore, με κεραμικές κάσες, ανασχεδιασμένα καντράν και ελαστικά λουράκια με ιδιαίτερη υφή.

AUDEMARS PIGUET Royal Oak Offshore 44mm Editions 2020-1

Η διάμετρός τους στα 44 mm τους προσδίδει επιβλητική παρουσία στον καρπό και όπως όλοι οι χρονογράφοι Offshore, διακρίνονται για την αρρενωπότητα, την στιβαρότητα και τον δυναμισμό τους. Οι φίλοι της Audemars Piguet έχουν τώρα τρεις ακόμη επιλογές με ωραία ντεγκραντέ καντράν σε γαλάζιο, λαδί πράσινο ή γκρι χρώμα, όλα με το χαρακτηριστικό ανάγλυφο μοτίβο «Mega Tapisserie» και νέους αραβικούς αριθμούς, οι οποίοι αντικαθιστούν τις συνήθεις απλικέ ενδείξεις των ωρών.

AUDEMARS PIGUET Royal Oak Offshore 44mm Editions 2020-2

Το μπλε και το πράσινο μοντέλο είναι εξολοκλήρου από high-tech ceramics. Κεραμικό είναι τόσο το βασικό στέλεχος της κάσας όσο και η στεφάνη, τα μπουτόν και η βιδωτή κορώνα. Μόνο οι βάσεις που προστατεύουν τα μπουτόν του χρονογράφου είναι από τιτάνιο. 

AUDEMARS PIGUET Royal Oak Offshore 44mm Editions 2020-3

Το τρίτο μοντέλο έχει γκρι φιμέ καντράν και στεφάνη από ροζ χρυσό 18Κ.

AUDEMARS PIGUET Royal Oak Offshore 44mm Editions 2020-4

Από το ίδιο πολύτιμο μέταλλο είναι οι σύνδεσμοι του λουριού και οι προστατευτικές βάσεις των μπουτόν και της κορώνας, ενώ τα ίδια τα μπουτόν, η βιδωτή κορώνα και η κάσα είναι από μαύρο κεραμικό.

AUDEMARS PIGUET Royal Oak Offshore 44mm Editions 2020-5

Και οι τρεις χρονογράφοι είναι εξοπλισμένοι με τον Manufacture Calibre 3126/3840, έναν αυτόματο μηχανισμό που απαρτίζεται από 365 μέρη, προσφέρει τουλάχιστον 50 ώρες ενεργειακής αυτονομίας και είναι ένα τέλειο δείγμα υψηλής τεχνογνωσίας και παραδοσιακής τέχνης της ωρολογοποιίας, για τα οποία φημίζεται η Audemars Piguet. 

AUDEMARS PIGUET Royal Oak Offshore 44mm Editions 2020-6

Οι νέοι χρονογράφοι Royal Oak Offshore είναι στεγανοί μέχρι 100 μέτρα και εφαρμόζουν στον καρπό με λουράκια από καουτσούκ με ωραία υφή υφάσματος, σε χρώμα ασορτί με το καντράν. Θα τους βρείτε αποκλειστικά στις μπουτίκ της Audemars Piguet ανά τον κόσμο.

AUDEMARS PIGUET Royal Oak Offshore 44mm Editions 2020-7

Περισσότερες πληροφορίες για την Audemars Piguet εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Athina Prestige (τηλ.: 210-3629251)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή