Geneva Watch Days 2020

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι μυημένοι στον κόσμο των ρολογιών γνωρίζουν καλά ότι κάθε χρόνο, στα μέσα Ιανουαρίου, παράλληλα με το Σαλόνι Υψηλής Ωρολογοποιίας SIHH, αρκετές μάρκες συνήθιζαν να εκθέτουν κάποιες από τις νέες δημιουργίες τους σε διάφορους χώρους της Γενεύης. Η φετινή διοργάνωση Geneva Days ήταν να πραγματοποιηθεί στα τέλη Απριλίου, τις ίδιες ημέρες με το Σαλόνι της Γενεύης Watches & Wonders 2020 και αμέσως μετά θα ακολουθούσε το αντίπαλον δέος, η Baselwolrd στη Βασιλεία. Βεβαίως ο κορωνοϊός άλλαξε τα πάντα και στον κόσμο των ρολογιών, οδηγώντας στην ακύρωση των μεγαλύτερων εκθέσεων του πλανήτη για το 2020. Με την επιμονή όμως του οίκου Bulgari που συμπαρέσυρε και άλλες μάρκες, τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου (από τις 26 έως τις 29) πραγματοποιήθηκε στη Γενεύη το υποκατάστατο των Geneva Days, ένα event υπό την αιγίδα του δήμου της Γενεύης, που απ’ ό,τι φαίνεται θα είναι και το μοναδικό του είδους του τη χρονιά που διανύουμε. Στο Geneva Watch Days 2020 πήραν μέρος 17 μάρκες πολυτελείας, οι οποίες επέλεξαν να παρουσιάσουν τα νέα τους μοντέλα όχι σε έναν ενιαίο εκθεσιακό χώρο, αλλά η καθεμία σε δικό της ξεχωριστό χώρο, είτε αυτός ήταν κάποιο ξενοδοχείο είτε κάποια άλλη αίθουσα της ελβετικής πόλης. Στη Γενεύη λοιπόν εξέθεσαν τις δημιουργίες τους ορισμένα κορυφαία ονόματα της υψηλής ωρολογοποιίας, όπως Bulgari, Breitling, Girard-Perregaux, De Bethune, Gerald Genta, H. Moser & Cie, MB&F, Bovet, Ulysse Nardin και Urwerk.

Geneva Watch Days 2020-1

Λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, οι επισκέπτες (retailers, στελέχη και δημοσιογράφοι, οι περισσότεροι από Ευρωπαϊκές χώρες με ευκολότερη και ασφαλέστερη πρόσβαση στην Ελβετία, κυρίως οδικώς ή σιδηροδρομικώς) είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα μοντέλα των εταιρειών ενώ το επίσημο περίπτερο της διοργάνωσης στη Rotonde du Mont-Blanc ήταν ανοιχτό στο κοινό, παρουσιάζοντας σε ειδικές βιτρίνες επιλεγμένες δημιουργίες όλων των μαρκών που συμμετείχαν.

Μία μικρή γεύση από το Geneva Watch Days 2020 στο παρακάτω video…

Μείνετε συντονισμένοι στο HOURS γιατί το επόμενο διάστημα θα έχουμε τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τα πιο ενδιαφέροντα μοντέλα που παρουσιάστηκαν στο Geneva Watch Days 2020.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή