H Watches & Wonders 2020 στη Σαγκάη

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι καιροί που ζούμε απαιτούν προσαρμοστικότητα και δημιουργικό τρόπο σκέψης, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για διοργανώσεις που παραδοσιακά προσέλκυαν τεράστιο αριθμό επισκεπτών. Έτσι, μετά την επιτυχημένη διαδικτυακή πλατφόρμα της Watches & Wonders Geneva 2020, η οποία αντικατέστησε επιτυχώς το Σαλόνι Υψηλής Ωρολογοποιίας της Γενεύης και έδωσε βήμα στους μεγάλους οίκους να δείξουν τις νέες τους δημιουργίες, η Watches & Wonders ταξίδεψε στην Κίνα και συγκεκριμένα στη Σαγκάη, σε μία έκθεση που διαδραματίζεται τόσο online όσο και offline, με πραγματικά περίπτερα, σε προκαθορισμένο χώρο και με επισκέπτες από την Ασία, τηρώντας βεβαίως όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

H Watches & Wonders 2020 στη Σαγκάη-1

Πώς επετεύχθη αυτό; Με τη σύμπραξη της διοργανώτριας αρχής της Watches & Wonders και της διαδικτυακής πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου Tmall B2C του Ομίλου Alibaba, η οποία εξυπηρετεί πάνω από 700 εκατομμύρια Κινέζους καταναλωτές.

H Watches & Wonders 2020 στη Σαγκάη-2

Η Watches & Wonders Shanghai αποτελεί σταθμό στην ψηφιακή μεταμόρφωση της αγοράς ρολογιών πολυτελείας. Η έκθεση λαμβάνει χώρα τόσο διαδικτυακά όσο και εκτός διαδικτύου. Η ψηφιακή εκδοχή φιλοξενείται στο Luxury Pavilion του Tmall, σε συνεργασία με την Fondation de la Haute Horlogerie (FHH), και έχει αρκετά flagship καταστήματα, μεταξύ αυτών το NET-A-PORTER Flagship Store. Η online περίοδος προπωλήσεων ξεκίνησε την 1η Σεπτεμβρίου και τελειώνει στις 11 του μηνός, με τις πωλήσεις να πραγματοποιούνται στις 12 και 13 του μηνός, ενώ η εκτός διαδικτύου εκδήλωση ξεκίνησε στις 9 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 13 του μηνός.

H Watches & Wonders 2020 στη Σαγκάη-3

Η ψηφιακή πλατφόρμα προσφέρει στους Κινέζους καταναλωτές και στους λάτρεις των ρολογιών μία χορταστική εμπειρία με αποκλειστικό περιεχόμενο και παρουσιάσεις των τελευταίων μοντέλων κορυφαίων οίκων υψηλής ωρολογοποιίας. Στη Σαγκάη «ταξίδεψαν» φέτος 11 μάρκες (εννέα από τις οποίες είναι μεγάλα ονόματα του Ομίλου Richemont): A. Lange & Söhne, Baume & Mercier, Cartier, IWC Schaffhausen, Jaeger-LeCoultre, Panerai, Parmigiani Fleurier, Piaget, Purnell, Roger Dubuis και Vacheron Constantin.

H Watches & Wonders 2020 στη Σαγκάη-4
H Watches & Wonders 2020 στη Σαγκάη-5

Όπως προαναφέραμε η «ζωντανή» έκθεση Watches & Wonders πραγματοποιείται από τις 9 έως τις 13 Σεπτεμβρίου, στο West Bund της Σαγκάης, κατόπιν προσκλήσεων. Εκεί οι retailers, οι δημοσιογράφοι και οι VIP καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά αρκετές ολοκαίνουριες δημιουργίες, μαζί με τα νέα μοντέλα που έκαναν πρεμιέρα την Άνοιξη, στην ψηφιακή πλατφόρμα Watches & Wonders 2020. Εξυπακούεται ότι θα επανέλθουμε με ειδικά αφιερώματα. Μείνετε συντονισμένοι στο HOURS.

Περισσότερες πληροφορίες για την Watches & Wonders εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή