IWC Portugieser Chronograph με ατσάλινο μπρασελέ

IWC Portugieser Chronograph με ατσάλινο μπρασελέ

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα ευχάριστο νέο μας επιφύλασσε η IWC Schaffhausen στην έκθεση Watches & Wonders της Σαγκάης, που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες. Παρουσίασε για πρώτη φορά τον εμβληματικό χρονογράφο Portugieser με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι και είναι πραγματικά εντυπωσιακός. Εξαιρετικά καλοσχεδιασμένο και στιλπνό, με γυαλισμένες και σατινέ επιφάνειες, ωραία γεωμετρία, προεξέχοντες κεντρικούς συνδέσμους και κούμπωμα «πεταλούδα», το νέο μπρασελέ εφαρμόζει με άνεση και εργονομία στον καρπό. Το πλάτος του είναι 20 mm. Θα θυμάστε ίσως ότι παρόμοιο μπρασελέ είχαμε ξαναδεί και στην «ναυτική» σειρά Portugieser Yacht Club που παρουσιάστηκε στην ψηφιακή πλατφόρμα της Watches & Wonders Geneva 2020 πριν από λίγο καιρό, εκείνο όμως είχε πλάτος 22 mm. Όπως εξηγεί ο Christoph Grainger-Herr, διευθύνων σύμβουλος της IWC Schaffhausen, «το ανοξείδωτο ατσάλι είναι γερό και πρακτικό για καθημερινή χρήση, αλλά είναι και ανθεκτικό στην οξείδωση, ενώ δεν αλλοιώνεται από την υγρασία, τον ιδρώτα και τυχόν επαφή με θαλασσινό νερό. Με το νέο αυτό μπρασελέ, το Portugieser Chronograph γίνεται η ιδανική επιλογή ρολογιού για ακόμη περισσότερες δραστηριότητες και περιπέτειες, καθώς και ένας πολυχρηστικός “σύντροφος” για τον καρπό».

IWC Portugieser Chronograph με ατσάλινο μπρασελέ-1

O Portugieser Chronograph εντάχθηκε στην οικογένεια Portugieser πριν από τουλάχιστον δύο δεκαετίες, προσδίδοντας μία πιο σπορτίφ νότα στην κλασική σειρά της IWC. Χάρη στο λιτό, ξεκάθαρο καντράν με τους δύο μετρητές σε χαμηλότερο επίπεδο στις θέσεις 12 και 6 και την εσωτερική στεφάνη, επάνω στην οποία είναι τυπωμένη η κλίμακα των δευτερολέπτων, ο διαχρονικά μοντέρνος χρονογράφος εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της IWC Schaffhausen.

IWC Portugieser Chronograph με ατσάλινο μπρασελέ-2

Το νέο μοντέλο με το μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι (Ref. IW371617) έκανε πρεμιέρα στη Σαγκάη στις 9 Σεπτεμβρίου και διαθέτει ατσάλινη κάσα διαμέτρου 41 mm και πάχους 13 mm και επάργυρο καντράν με δείκτες, κουκκίδες στη κλίμακα των λεπτών και απλικέ αραβικούς αριθμούς, όλα σε μπλε χρώμα.

IWC Portugieser Chronograph με ατσάλινο μπρασελέ-3

Χάρη στο διαφανές κρύσταλλο ζαφειριού στην πλάτη της κάσας αποκαλύπτεται ο αυτόματος μηχανισμός χρονογράφου Calibre 69355 της IWC. Στιβαρός και ακριβής, διαθέτει παραδοσιακό σύστημα column-wheel και προσφέρει 46 ώρες ενεργειακής αυτονομίας.

IWC Portugieser Chronograph με ατσάλινο μπρασελέ-4

Το νέο μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα μοντέλα Portugieser Chronograph (Ref. IW3716). Όσο για την τιμή του εικονιζόμενου μοντέλου είναι 9.000 €.

IWC Portugieser Chronograph με ατσάλινο μπρασελέ-5

Περισσότερες πληροφορίες για την IWC εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Richemont Hellas (τηλ.: 210-6471310)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή