TAG HEUER Carrera Chronograph 42 mm

2' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 2020 μπορεί να είναι επεισοδιακό για ολόκληρη την υφήλιο, είναι όμως και επετειακό για την TAG Heuer. Η ελβετική εταιρεία γιορτάζει τα 160ά της γενέθλια φέτος και ένα από τα μεγάλα λανσαρίσματα είναι η νέα σειρά χρονογράφων Carrera με διάμετρο κάσας στα 42 χιλιοστά και στο εσωτερικό έναν αξιολογότατο manufacture μηχανισμό. Κλασικά κομψό, το design των νέων ρολογιών είναι εμπνευσμένο από το ύφος των πρώτων μοντέλων Carrera.

TAG HEUER Carrera Chronograph 42 mm-1

H κάσα των TAG Heuer Carrera Chronograph 42 mm Calibre Heuer 02 Automatic είναι ατσάλινη, με γυαλισμένες και σατινέ επιφάνειες και διαθέτει λεία στεφάνη, χωρίς ταχυμετρική κλίμακα.

TAG HEUER Carrera Chronograph 42 mm-2

 

Κυκλοφορούν τέσσερις εκδοχές καντράν: από μαύρη οπαλίνα, από μπλε, γκρι-ανθρακί ή ασημί με επίχρυσους δείκτες και ενδείξεις –οι τρεις τελευταίες επιλογές είναι σε εφέ ηλιακών ακτίνων.

TAG HEUER Carrera Chronograph 42 mm-3

 

Υπάρχουν δύο υποβαθμισμένοι μετρητές στο καντράν, στο 3 και στο 9, με ωραία διακόσμηση σε μοτίβο «azurage», δηλαδή με ανάγλυφους ομόκεντρους κύκλους, καθώς και ένα μινιμαλιστικό υποκαντράν με τα μικρά δευτερόλεπτα στο 6, το οποίο φιλοξενεί και το παράθυρο της ημερομηνίας.  

TAG HEUER Carrera Chronograph 42 mm-4

 

Φωσφορίζον υλικό καλύπτει τους κεντρικούς δείκτες καθώς και τις άκρες των ενδείξεων των ωρών, για να μπορεί να διαβάζει κανείς την ώρα ακόμη και στο απόλυτο σκοτάδι.

TAG HEUER Carrera Chronograph 42 mm-5

 

Στο εσωτερικό των νέων χρονογράφων Carrera κρύβεται ο Calibre Heuer 02, ο αποκλειστικός μηχανισμός της TAG Heuer, ο οποίος διαθέτει ρότορα από ροζ χρυσό και μπορεί να τον θαυμάσει κανείς χάρη στο διαφανές κρύσταλλο ζαφειριού, στν πλάτη της κάσας.

TAG HEUER Carrera Chronograph 42 mm-6

 

Ο εν λόγω μηχανισμός είναι εξολοκλήρου Swiss-made και κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της TAG Heuer στο Chevenez. Απαρτίζεται από 168 μέρη, μεταξύ αυτών τροχός τύπου στήλης (column wheel) και κάθετος συμπλέκτης, λειτουργεί με συχνότητα 4 Hz (28.800 ταλαντώσεις/ώρα) και εγγυάται 80 ολόκληρες ώρες απρόσκοπτης λειτουργίας μέχρι το επόμενο κούρδισμα.

TAG HEUER Carrera Chronograph 42 mm-7

Τα μοντέλα με μαύρο και με μπλε καντράν συνδυάζονται με ατσάλινα μπρασελέ με συνδέσμους σε σχήμα Η, τα οποία είναι πλέον λεπτότερα για μεγαλύτερη άνεση στον καρπό.

TAG HEUER Carrera Chronograph 42 mm-8

Τα μοντέλα με γκρι-ανθρακί και με ασημί καντράν συνδυάζονται με ένα κομψό λουράκι από καφέ δέρμα αλιγάτορα. Είτε με μπρασελέ είτε με λουράκι, τα ρολόγια ασφαλίζουν στον καρπό με αναδιπλούμενο κούμπωμα το οποίο διαθέτει μπουτόν ασφαλείας.

TAG HEUER Carrera Chronograph 42 mm-9

 

Οι τιμές των νέων TAG HEUER Carrera Chronograph 42 mm Heuer 02 Automatic είναι 5.200 € για τα μοντέλα με μαύρο, μπλε και ανθρακί καντράν, και 5.400 € για το μοντέλο με ασημί καντράν και επίχρυσους δείκτες και ενδείξεις ωρών.

TAG HEUER Carrera Chronograph 42 mm-10

 

Δείτε και το σχετικό video…

Περισσότερες πληροφορίες για την TAG Heuer και τα εξουσιοδοτημένα καταστήματά της, εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή