Όλα στο φως στο GIRARD-PERREGAUX Laureato Absolute Light

Όλα στο φως στο GIRARD-PERREGAUX Laureato Absolute Light

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Girard-Perregaux ανεβάζει συνεχώς τον πήχη στον εαυτό της, τόσο ως προς τον βαθμό δυσκολίας κατασκευής, των πρωτοποριακών υλικών και της υψηλής μηχανικής όσο και ως προς το κομμάτι της απαράμιλλης αισθητικής. Ένα από τα highlights του 2020 είναι αναμφισβήτητα αυτό το διάφανο Laureato που αφήνει τα πάντα εκτεθειμένα σε κοινή θέα. Η παραδοσιακή ελβετική εταιρεία παρουσιάζει σε συλλεκτική έκδοση 88 μόλις κομματιών το Laureato Absolute Light. Σε βιομηχανικό ύφος, έχει διάφανη κάσα φτιαγμένη από ζαφείρι και τιτάνιο σε διάμετρο 44 mm και πάχος 11,56 mm.

Όλα στο φως στο GIRARD-PERREGAUX Laureato Absolute Light-1

Η βασική πλάκα του ρολογιού είναι οκτάγωνη και βιδωμένη πάνω στη στεφάνη, στην κάσα και στην πλάτη της κάσας, στις οκτώ γωνίες του οκταγώνου. Οι φωσφορίζοντες skeleton δείκτες περιστρέφονται γύρω από τον περιφερειακό μαύρο δακτύλιο επεξεργασμένο με NAC, ο οποίος έχει 12 καμπυλωτές τραπεζοειδείς ενδείξεις των ωρών.

Όλα στο φως στο GIRARD-PERREGAUX Laureato Absolute Light-2

Και επειδή η Girard-Perregaux φημίζεται για την εμμονή της με τη λεπτομέρεια, ακόμη και το λουράκι από μαύρο καουτσούκ, με την εξαιρετική υφή που μοιάζει με ύφασμα, ενώνεται με «αόρατο» τρόπο στην κάσα δημιουργώντας ένα άρτιο αποτέλεσμα. Διαθέτει μάλιστα ένα σύστημα μικρο-ρύθμισης στο αναδιπλούμενο κούμπωμα από τιτάνιο.

Όλα στο φως στο GIRARD-PERREGAUX Laureato Absolute Light-3

Ο «σκελετωμένος» μηχανισμός GP01800 έχει στιβαρό «βιομηχανικό» φινίρισμα με γέφυρες από γκρι-ανθρακί επίστρωση NAC. Χτυπά με 28.800 ταλαντώσεις/ώρα και προσφέρει 54 ώρες ενεργειακής αυτονομίας. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στον skeleton ρότορα από λευκό χρυσό, ο οποίος επιτρέπει την απρόσκοπτη θέα στην καρδιά του μηχανισμού.

Δείτε και το σχετικό video…

Περισσότερες πληροφορίες για την Girard-Perregaux εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Πατσέας (τηλ.: 210-6717857-8)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή