Ψηφιακή και η Watches & Wonders 2021

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Διοργανώτρια Επιτροπή της Watches and Wonders Geneva ανακοίνωσε ότι δεδομένης της αβεβαιότητας που έχει προκληθεί λόγω της επέλασης της πανδημίας του Covid-19, το Σαλόνι Υψηλής Ωρολογοποιίας που είχε προγραμματιστεί για τις 7-13 Απριλίου 2021 δεν θα πραγματοποιηθεί. Αυτό που θα πραγματοποιηθεί είναι η ψηφιακή εκδοχή του στην διαδικτυακή πλατφόρμα watchesandwonders.com, η οποία είχε εγκαινιαστεί με επιτυχία το 2020. Αυτή τη φορά θα είναι εμπλουτισμένη με νέες υπηρεσίες και δυνατότητες, καθώς οι συμμετέχουσες εταιρείες ωρολογοποιίας θα μπορούν να παρουσιάσουν τα νέα τους μοντέλα για το 2021 αλλά και να έχουν άμεση αλληλεπίδραση με το κοινό τους.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων οι διοργανωτές ευελπιστούν ότι το 2022 θα επανέλθουμε στη κανονικότητα και θα επιστρέψει το Σαλόνι της Γενεύης, στο οποίο θα συμμετέχουν και αρκετά ακόμη μεγάλα ονόματα της ωρολογοποιίας. Η διοργάνωση του 2022 αναμένεται να είναι το μεγαλύτερο γεγονός της ωρολογοποιίας που έχει λάβει ποτέ χώρα στη Γενεύη.

Εντωμεταξύ η Διοργανώτρια Επιτροπή αναμένει με ενθουσιασμό να υποδεχθεί στη διαδικτυακή της πλατφόρμα 34 εταιρείες. Σ’ αυτές περιλαμβάνονται βεβαίως οι μάρκες του ομίλου Richemont, αρκετοί ανεξάρτητοι σχεδιαστές αλλά και τρανταχτά ονόματα που προέρχονται από την αποδεκατισμένη Baselworld, με την Patek Philippe και τη Rolex μεταξύ αυτών.

Αυτές είναι οι μάρκες που συμμετέχουν στην Watches & Wonders 2021:

Α. Lange & Söhne, Armin Strom, Arnold & Son, Baume & Mercier, Bovet, Cartier, Chanel, Chopard, Fabergé, Ferdinand Berthoud, Girard-Perregaux, Grönefeld, H. Moser & Cie., Hermes, HYT, IWC, Jaeger-LeCoultre, Laurent Ferrier, MB&F, Montblanc, Panerai, Parmigiani, Patek Philippe, Piaget, Purnell, Rebellion Timepieces, Ressence, Rolex, Roger Dubuis, Rudis Sylva, Speake-Marin, Tudor, Ulysse Nardin, Vacheron Constantin

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή