LONGINES Legend Diver Bronze

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμη ένα εμβληματικού design μοντέλο έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια Heritage της Longines. Η ελβετική εταιρεία έχει διατηρήσει ένα πλουσιότατο αρχείο στο οποίο ανατρέχει αντλώντας έμπνευση και αναβιώνοντας ιστορικά της μοντέλα που άφησαν εποχή. To νέο LONGINES Legend Diver Bronze είναι βασισμένο σε ένα θρυλικό ρολόι καταδύσεων της δεκαετίας του 1960. Διατηρεί αναλλοίωτους τους κλασικούς κώδικες σχεδίασης των ’60s, ενστερνιζόμενο όμως τους σύγχρονους κανόνες της τεχνολογίας, όσον αφορά τη στεγανότητα, το ευανάγνωστο των ενδείξεων και την λειτουργικότητα.

LONGINES Legend Diver Bronze-1
Το πρωτότυπο καταδυτικό μοντέλο της δεκαετίας του 1960, πάνω στο οποίο βασίστηκε η σειρά LONGINES Legend Diver.

 

Το Legend Diver Bronze είναι μία αναδιατύπωση του δημοφιλούς Legend Diver, αλλά με κάσα διαμέτρου 42 mm από μπρούντζο. Ο ορείχαλκος –ή μπρούντζος στην καθομιλουμένη–, είναι ένα ζωντανό υλικό με θερμό χρώμα, ο οποίος με το πέρασμα του χρόνου οξειδώνεται και αποκτά μία φυσική πατίνα, κάνοντας το κάθε ρολόι μοναδικό.

LONGINES Legend Diver Bronze-2

H συνολική του σχεδίαση και η επιλογή αυτού του τόσο ιδιαίτερου μετάλλου το καθιστά εντελώς διαφορετικό από τα υπόλοιπα καταδυτικά ρολόγια της εταιρείας που έχει για σήμα της τη φτερωτή κλεψύδρα.

LONGINES Legend Diver Bronze-3

Το βαθύ πράσινο καντράν του προστατεύεται από ένα ογκώδες κρύσταλλο ζαφειριού και διαθέτει δείκτες και ενδείξεις ωρών με επίστρωση από φωτοβόλο Super-LumiNova® καθώς και αραβικούς αριθμούς τονισμένους με φωσφορίζουσες τετράγωνες υπογραμμίσεις για να είναι πιο ευανάγνωστοι.

LONGINES Legend Diver Bronze-4

Και ακριβώς όπως το αυθεντικό μοντέλο, το βιδωτό καπάκι της κάσας είναι διακοσμημένο με το ανάγλυφο έμβλημα ενός δύτη.

LONGINES Legend Diver Bronze-5

Εκτός από την αναμφισβήτητα εντυπωσιακή εξωτερική του εμφάνιση, το νέο LONGINES Legend Diver Bronze κρύβει στο εσωτερικό του έναν αυτόματο μηχανισμό με ελατήριο του μπαλανσιέ από πυρίτιο, ένα υλικό που βελτιώνει την ακρίβεια, την αντοχή στη φθορά, στη διάβρωση και στα μαγνητικά πεδία.

LONGINES Legend Diver Bronze-6

 

Το ρολόι αγκαλιάζει τον καρπό με ένα καφέ δερμάτινο λουράκι με μπεζ ραφές και συνοδεύεται από ένα δεύτερο τύπου λουράκι NATO από πράσινο συνθετικό ύφασμα. Αυτή η εκδοχή του ρολογιού Legend Diver έχει και το πλεονέκτημα εγγύησης πέντε χρόνων από την LONGINES.

Η τιμή του είναι 2.870 €.

Περισσότερες πληροφορίες για την Longines εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή