Δύο ρολόγια De Ville Tresor από την OMEGA για καλό σκοπό

Δύο ρολόγια De Ville Tresor από την OMEGA για καλό σκοπό

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο πανέμορφα μοντέλα De Ville Trésor έρχονται να κάνουν τη διαφορά. Τα δημιούργησε η OMEGA στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τον μη-κερδοσκοπικό οργανισμό Orbis, ο οποίος δραστηριοποιείται στην πρόληψη και αντιμετώπιση της τύφλωσης στις φτωχότερες χώρες του πλανήτη. Η αγορά ενός εκ των δύο αυτών ρολογιών βοηθά στη συγκέντρωση πόρων για την ενίσχυση του Ιπτάμενου Οφθαλμολογικού Νοσοκομείου της Orbis και της ιατρικής ομάδας του.

Δύο ρολόγια De Ville Tresor από την OMEGA για καλό σκοπό-1

 

Το Ιπτάμενο Οφθαλμολογικό Νοσοκομείο της Orbis δεν μοιάζει με κανένα άλλο αεροσκάφος στον κόσμο. Κατασκευασμένο το 1982, διαθέτει εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις, πλήρως οργανωμένο χειρουργείο, σχολική αίθουσα και δωμάτιο ανάρρωσης.

Δύο ρολόγια De Ville Tresor από την OMEGA για καλό σκοπό-2

Τα OMEGA De Ville Trésor είναι ατσάλινα με διάμετρο κάσας 40 χιλιοστά και έχουν υπέροχο θολωτό καντράν σε ντεγκραντέ μπλε χρώμα με γυαλισμένους δείκτες και απλικέ ντελικάτες ενδείξεις της ώρας από λευκό χρυσό 18Κ. Αυτό που διαχωρίζει τα δύο ρολόγια είναι η στεφάνη τους, η οποία είναι είτε λεία και γυαλιστερή είτε διακοσμημένη με διαμάντια.

Δύο ρολόγια De Ville Tresor από την OMEGA για καλό σκοπό-3

Όποια από τις δύο εκδοχές κι αν επιλέξετε, υπάρχει μία λεπτομέρεια που σας υπενθυμίζει μία φορά τον μήνα ότι το ρολόι που αποκτήσατε έχει κατασκευαστεί με καλό σκοπό: Στις 8 κάθε μήνα, ο αριθμός 8 στον δίσκο της ημερομηνίας έχει αντικατασταθεί από το γαλάζιο αρκουδάκι-μασκότ της Orbis, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τα λούτρινα παιχνίδια που προσφέρει ο οργανισμός στα παιδάκια που υποβάλλονται σε εγχείρηση ματιών.

Δύο ρολόγια De Ville Tresor από την OMEGA για καλό σκοπό-4

 

Στο εσωτερικό κρύβεται η πολυτελής έκδοση του αυτόματου Omega Calibre 8511, με γέφυρα του μπαλανσιέ από κόκκινο χρυσό 18K.  

Δύο ρολόγια De Ville Tresor από την OMEGA για καλό σκοπό-5

 

Και τα δύο ρολόγια αγκαλιάζουν τον καρπό με φίνα λουράκια από μπλε δέρμα αλιγάτορα και συνοδεύονται από Πιστοποιητικό Γνησιότητας και την περίφημη πενταετή εγγύηση της Omega. Προσφέρονται σε ειδική κασετίνα μαζί με μία κλειδοθήκη με το χαριτωμένο Αρκουδάκι της Orbis.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την Omega εδώ και για την Orbis εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή