Στο βάθρο του Σούπερ Μπόουλ η IWC με τον Tom Brady

Στο βάθρο του Σούπερ Μπόουλ η IWC με τον Tom Brady

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί το αμερικανικό ποδόσφαιρο να μην είναι τόσο κοντά στην ευρωπαϊκή κουλτούρα, όμως ακόμη και οι πιο «αδαείς» έχουν σίγουρα ακούσει το όνομα Τομ Μπρέιντι, είτε λόγω της λαμπρής καριέρας του ως κουόρτερμπακ στο αμερικανικό πρωτάθλημα είτε λόγω της ιδιότητάς του ως συζύγου του σούπερ μοντέλου Gisele Bundchen. 43 ετών σήμερα, ο κορυφαίος παίκτης του NFL, Τομ Μπρέιντι, κατέκτησε το 7ο πρωτάθλημα της καριέρας του, οδηγώντας την ομάδα του, τους Tampa Bay Buccaneers, σε σαρωτική νίκη με 31-9 επί των Kansas City Chiefs στο Σούπερ Μπόουλ, τον σημαντικότερο και δημοφιλέστερο αγώνα της χρονιάς. Η IWC Schaffhausen με υπερηφάνεια συγχαίρει τον παγκόσμιο πρεσβευτή της, Τομ Μπρέιντι, για την ιστορική του νίκη. Πρόκειται για μια από τις πιο εντυπωσιακές σεζόν του αθλητή μέχρι σήμερα ενώ είναι και η πρώτη φορά που μια ομάδα κερδίζει τον τίτλο στην έδρα της. Επιδεικνύοντας το πάθος και την αφοσίωση που πάντα χαρακτήριζαν την καριέρα του, ο Μπρέιντι σε αυτή τη δέκατη εμφάνιση του στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου σημείωσε νέο ρεκόρ: έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που έχει κερδίσει επτά δαχτυλίδια.

Στο βάθρο του Σούπερ Μπόουλ η IWC με τον Tom Brady-1

«Τι παιχνίδι και τι μεγάλο επίτευγμα!», έσπευσε να δηλώσει μετά τον μεγάλο τελικό του Σούπερ Μπόουλ ο διευθύνων σύμβουλος της IWC Schaffhausen, Christoph Grainger-Herr. «Όλοι οι άνθρωποι της IWC είμαστε πολύ υπερήφανοι για την εκπληκτική επιτυχία του Τομ Μπρέιντι τη φετινή χρονιά. Μέσα και έξω από τα γήπεδα, είναι εμφανής η δέσμευσή του να είναι ο καλύτερος και είμαστε ενθουσιασμένοι που γιορτάζουμε αυτή τη νίκη μαζί του. Ο Τομ εξακολουθεί να ανεβάζει τον πήχη του τι σημαίνει να είσαι ο καλύτερος όλων των εποχών, αψηφώντας τις προσδοκίες και επαναπροσδιορίζοντας την ιστορία».

Στο βάθρο του Σούπερ Μπόουλ η IWC με τον Tom Brady-2

Ο Μπρέιντι έγινε μέλος της οικογένειας της IWC ως παγκόσμιος brand ambassador το 2019. Πέρυσι μάλιστα πρωταγωνίστησε στην ταινία «Born of a Dream» της ελβετικής εταιρείας, η οποία παρουσιάζει την συναρπαστική διαδρομή του, από το ταπεινό του ξεκίνημα ως μικρό αγόρι με ένα μεγάλο όνειρο στην γενέτειρα του, το San Mateo της Καλιφόρνιας μέχρι σήμερα. Η ταινία παρακολουθεί την πορεία του Τομ Μπρέιντι στην ομάδα του κολλεγίου στο Πανεπιστήμιο του Michigan, προτού γίνει επαγγελματίας αθλητής. Κανένας άλλος παίκτης στην ιστορία δεν έχει γνωρίσει τέτοια επιτυχία όσο ο Τομ Μπρέιντι. Η εμπνευσμένη του νίκη, την πρώτη κιόλας χρονιά που βρέθηκε σε νέα ομάδα και σε νέα πόλη, αποδεικνύει πόσο μεγάλος αθλητής είναι.

Δείτε το σχετικό video…

Περισσότερες πληροφορίες για την IWC εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Richemont Hellas (τηλ.: 210-6471310)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή