H Margot Robbie είναι το νέο πρόσωπο του CHANEL J12

H Margot Robbie είναι το νέο πρόσωπο του CHANEL J12

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H ζωή μετριέται σε δευτερόλεπτα. Αυτό είναι το μήνυμα που μεταφέρει το πιο διάσημο ρολόι του οίκου Chanel, το περίφημο J12. Γιατί κάθε δευτερόλεπτο μετράει για μία γυναίκα που ξέρει να ακολουθεί το ένστικτό της. Το ένστικτο της στιγμής που όλα αποφασίζονται. Είτε πρόκειται για το πιο ατελείωτο δευτερόλεπτο της ζωής μας τη μέρα μίας σημαντικής απόφασης ή όταν ετοιμάζεις ένα μελάτο αυγό με απόλυτη γαστριμαργική ακρίβεια, προλαβαίνεις ένα αεροπλάνο ή χάνεις ένα ταξί, όλη μας η ύπαρξη είναι μία σειρά από ορόσημα που δεν αποτελούν συμπτώσεις. Το J12 είναι ένα ρολόι για αυτά τα ορόσημα, ο ιδανικός σύντροφος για κάθε δευτερόλεπτο της ζωής μας.

H Margot Robbie είναι το νέο πρόσωπο του CHANEL J12-1

Το 2021 η χολιγουντιανή ηθοποιός Margot Robbie έγινε το φρέσκο πρόσωπο του εμβληματικού J12 της Chanel και εμφανίζεται στη διαφημιστική καμπάνια του ρολογιού, όπως και άλλες σημαντικές γυναίκες είχαν πρωταγωνιστήσει σ’ αυτή από το 2019, όπως οι Keira Knightley, Lily-Rose Depp, Vanessa Paradis, Ali McGraw, Claudia Schiffer και Naomi Campbell. (δείτε το σχετικό θέμα εδώ).

H Margot Robbie είναι το νέο πρόσωπο του CHANEL J12-2

Η Margot Robbie έχει προταθεί από δύο φορές για βραβεία Όσκαρ, Χρυσές Σφαίρες, SAG και BAFTA. Η καριέρα της εκτοξεύθηκε όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία του Σκορτσέζε Ο λύκος της Wall Street δίπλα στον Leonardo Di Caprio. Αυτή την περίοδο η Robbie βρίσκεται στα γυρίσματα της ταινίας του David O. Russell The Untitled, στην οποία συμπρωταγωνιστεί δίπλα στους Robert De Niro, Christian Bale, Chris Rock και John David Washington, ενώ αμέσως μετά θα ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Damien Chazelle Babylon, δίπλα στον Brad Pitt.

Η σχέση της Margot Robbie με τον οίκο Chanel δεν ξεκίνησε φέτος. Ήδη από το 2018 η ηθοποιός είναι πρέσβειρα του γαλλικού οίκου, όπερ σημαίνει ότι οι επίσημες εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ και άλλων εκδηλώσεων έφεραν την υπογραφή της Chanel, ενώ από τον Ιούλιο του 2019 είναι και το πρόσωπο του αρώματος “Gabrielle CHANEL Essence”. Την φωτογράφηση της νέας καμπάνιας του Chanel J12 επιμελήθηκε η φωτογράφος Brigitte Lacombe.

Δείτε και το σχετικό video…

Περισσότερες πληροφορίες για τον οίκο Chanel εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή