HOURS

Επισκεφθήκαμε την ανανεωμένη μπουτίκ της BREITLING στην Βουκουρεστίου

episkefthikame-tin-ananeomeni-mpoytik-tis-breitling-stin-voykoyrestioy-561416818
episkefthikame-tin-ananeomeni-mpoytik-tis-breitling-stin-voykoyrestioy-561416821
episkefthikame-tin-ananeomeni-mpoytik-tis-breitling-stin-voykoyrestioy-561416824

Ο λαμπερός κόσμος των ειδών πολυτελείας και της υψηλής ωρολογοποιίας εκφράζεται συνήθως μέσα από καταστήματα επιβλητικά, φιλοτεχνημένα με τα ακριβότερα μάρμαρα και εξωτικά ξύλα, με πανάκριβες βιτρίνες και φωτιστικά και αρχιτεκτονική σχεδίαση που φέρει την υπογραφή κορυφαίων ονομάτων του interior design. Και βεβαίως όλα αυτά ισχύουν και για την ανανεωμένη μπουτίκ της Breitling Hellas, η οποία άνοιξε και πάλι τις πόρτες της, μία ανάσα από την πλατεία Συντάγματος, στη καρδιά της Αθήνας. Αυτό όμως που είναι εντελώς διαφορετικό εδώ είναι η αίσθηση που αποπνέει ο χώρος. Γιατί η όλη ατμόσφαιρα δεν θυμίζει ούτε στο ελάχιστο μία συμβατική μπουτίκ ρολογιών ή κοσμηματοπωλείο. Από την πρώτη στιγμή, μόλις δρασκελήσει κανείς την βαριά ξύλινη πόρτα του ιστορικού κτηρίου στον αριθμό 6 της οδού Βουκουρεστίου, εισέρχεται σε έναν χώρο που θυμίζει μοντέρνο loft και σε υποδέχεται τόσο φιλόξενα και ζεστά, σαν να πρόκειται να περάσεις όμορφα χρόνο σε κάποιο φιλικό σπίτι. Αυτό το αρχιτεκτονικό concept ακολουθεί η Breitling σε όλες τις μπουτίκ της παγκοσμίως.

episkefthikame-tin-ananeomeni-mpoytik-tis-breitling-stin-voykoyrestioy0

Οι τοίχοι είναι από σκουρόχρωμη σκαλιστή πέτρα και είναι διακοσμημένοι με έργα τέχνης και ρετρό φωτογραφίες, ο φωτισμός είναι ατμοσφαιρικός και θερμός, τα καθίσματα είναι από σκούρο καφέ παλαιωμένο δέρμα και στο σκουρόχρωμο πάτωμα με τις φαρδιές σανίδες είναι στρωμένα ασπρόμαυρα κιλίμια που δημιουργούν μία χαλαρή αισθητική σπιτιού.

episkefthikame-tin-ananeomeni-mpoytik-tis-breitling-stin-voykoyrestioy2

Στην αριστερή πλευρά του καταστήματος μία έκπληξη περιμένει τους επισκέπτες. Υπάρχουν δύο εικονικά παράθυρα που αναδύουν φυσικό φως και έχουν ως θέα την Ακρόπολη! Είναι ένας ιδιοφυής τρόπος των σχεδιαστών να υπενθυμίζουν ότι πρόκειται για την μπουτίκ της Αθήνας.

episkefthikame-tin-ananeomeni-mpoytik-tis-breitling-stin-voykoyrestioy4

Απ’ ό,τι με πληροφόρησαν οι άνθρωποι της Breitling, κάτι ανάλογο συμβαίνει και στις άλλες μπουτίκ ανά τον κόσμο. Σε καθεμία εμφανίζεται σε εικονικά παράθυρα κάποιο αναγνωρίσιμο τοπόσημο της κάθε πόλης.

episkefthikame-tin-ananeomeni-mpoytik-tis-breitling-stin-voykoyrestioy6

Ακριβώς απέναντι από την είσοδο, μπροστά από έναν κατακίτρινο τοίχο πάνω στο οποίο δεσπόζει το μπλε λογότυπο της Breitling, υπάρχει ένα μπαρ, στο οποίο οι επισκέπτες μπορούν να σερβιριστούν κάποιο δροσιστικό ποτό ή καφέ και ταυτόχρονα να αγγίξουν, να περιεργαστούν με την ησυχία τους και να δοκιμάσουν στον καρπό τους τα ρολόγια της ελβετικής εταιρείας. 

episkefthikame-tin-ananeomeni-mpoytik-tis-breitling-stin-voykoyrestioy8

Εξυπακούεται ότι η Breitling Boutique φιλοξενεί ολοκληρωμένες όλες τις συλλογές ρολογιών και τα νέα μοντέλα της μάρκας, για άνδρες και γυναίκες.

episkefthikame-tin-ananeomeni-mpoytik-tis-breitling-stin-voykoyrestioy10

Είστε φανατικοί της αεροπλοΐας, των καταδύσεων και της ταχύτητας; Ή απλώς αναζητάτε ένα ρολόι που θα σας συντροφεύει στην απαιτητική καθημερινότητά σας και σε όλες τις περιπέτειες που ονειρεύεστε; Στις βιτρίνες της ανακαινισμένης Breitling Boutique θα αναγνωρίσετε τον ιδανικό σύντροφο για τον καρπό σας…

Breitling Boutique Athens: Βουκουρεστίου 6, τηλ.: 210-3629832

Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα–Τετάρτη–Σάββατο: 10:00–17:00, Τρίτη–Πέμπτη–Παρασκευή: 10:00–20:00

Περισσότερες πληροφορίες για την Breitling εδώ.