Σε ποιο βάθος μπορεί να φθάσει το νέο TISSOT Seastar 2000 Professional;

Σε ποιο βάθος μπορεί να φθάσει το νέο TISSOT Seastar 2000 Professional;

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ελβετική Tissot συνηθίζει να βαφτίζει τα ρολόγια της που προορίζονται για καταδύσεις ανάλογα με το επίπεδο αντοχής τους στον βυθό. Έτσι, το νέο Seastar 2000 Professional παραμένει στεγανό μέχρι τα 2.000 πόδια, δηλαδή μέχρι 600 μέτρα βάθος. Αυτό το αυθεντικό εργαλείο είναι ιδανικό τόσο για επαγγελματίες όσο και για ερασιτέχνες θιασώτες του υποβρύχιου κόσμου και είναι προικισμένο με όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που είναι απαραίτητα για την ασφάλειά τους κατά τη διάρκεια μίας κατάδυσης. Διαθέτει πιστοποίηση ISO 6425, βιδωτή κορώνα, μονής κατεύθυνσης περιστρεφόμενη στεφάνη με επιφάνεια από μαύρο κεραμικό, μεγάλους δείκτες και ενδείξεις ωρών με φωσφορίζουσα επίστρωση λευκής Super-LumiNova® ώστε να είναι απολύτως ορατά ακόμη και στο απόλυτο σκοτάδι.

Σε ποιο βάθος μπορεί να φθάσει το νέο TISSOT Seastar 2000 Professional;-1

Η στιβαρή κάσα του είναι από ανθεκτικό ατσάλι 316L, έχει διάμετρο 46 χιλιοστά, πάχος 16,25 χιλιοστά, και σφραγίζει με ένα παχύ θολωτό κρύσταλλο ζαφειριού με μπιζουτέ τελείωμα.

Σε ποιο βάθος μπορεί να φθάσει το νέο TISSOT Seastar 2000 Professional;-2

Εντυπωσιακό το καντράν με την ανάγλυφη κυματοειδή επιφάνεια σε ντεγκραντέ μπλε που ξεκινά από γαλάζιο στο κέντρο και καταλήγει σε σκούρο μπλε-μαύρο στην περιφέρεια. Στο 9 υπάρχει βαλβίδα διαφυγής ηλίου, η οποία αποδεικνύεται πολύτιμη σε καταδύσεις κάτω από τα 100 μέτρα. Σε τέτοια βάθη υπάρχει κίνδυνος το ήλιο στον αέρα που υπάρχει εντός της κάσας, να διογκωθεί λόγω των υψηλών πιέσεων και να εκραγεί. Χάρη στη συγκεκριμένη βαλβίδα, το ήλιο απελευθερώνεται και το ρολόι παραμένει αλώβητο.

Σε ποιο βάθος μπορεί να φθάσει το νέο TISSOT Seastar 2000 Professional;-3

Στο εσωτερικό του Seastar 2000 Professional κρύβεται ένας από τους πιο ακριβείς και υψηλής απόδοσης μηχανισμούς της αγοράς. Ο αυτόματος Powermatic 80 εξασφαλίζει 80 ώρες αυτονομίας, όταν οι περισσότεροι μηχανισμοί έχουν απόθεμα ενέργειας για περίπου 45 ώρες. Επιπλέον προσφέρει εξαιρετική αντιμαγνητική προστασία χάρη στο ελατήριό του που είναι από Nivachron™, ένα πρωτοποριακό κράμα με βάση το τιτάνιο, το οποίο δεν επηρεάζεται από τα μαγνητικά πεδία.

Σε ποιο βάθος μπορεί να φθάσει το νέο TISSOT Seastar 2000 Professional;-4

Το εντυπωσιακό στο ρολόι είναι ότι διαθέτει διάφανη πλάτη από κρύσταλλο ζαφειριού, κάτι που δεν συναντούμε συχνά σε μοντέλα καταδύσεων. Το Seastar 2000 Professional φοράει ατσάλινο μπρασελέ τριών συνδέσμων ή λουράκι από καουτσούκ.

Σε ποιο βάθος μπορεί να φθάσει το νέο TISSOT Seastar 2000 Professional;-5

Εκτός από την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επιλογή του Seastar 2000 Professional με το γαλαζοπράσινο καντράν, υπάρχει και σε άλλες δύο χρωματικές εκδοχές, με μπλε ή μαύρο καντράν.

Σε ποιο βάθος μπορεί να φθάσει το νέο TISSOT Seastar 2000 Professional;-6
Σε ποιο βάθος μπορεί να φθάσει το νέο TISSOT Seastar 2000 Professional;-7

Δείτε το ρολόι “ζωντανά” στο παρακάτω video…

Περισσότερες πληροφορίες για την Tissot εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή