Το νέο GIRARD-PERREGAUX Laureato Absolute Ti 230 είναι το απόσταγμα μίας ιστορίας 230 ετών

Το νέο GIRARD-PERREGAUX Laureato Absolute Ti 230 είναι το απόσταγμα μίας ιστορίας 230 ετών

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή τα 230ά γενέθλιά της, η Girard-Perregaux παρουσιάζει το Laureato Absolute Ti 230. Αν προσπαθήσουμε να αποκωδικοποιήσουμε το όνομά του προκύπτουν τα εξής: πρόκειται σαφώς για τον σύγχρονο απόγονο των θρυλικών από τη δεκαετία του 1970 μοντέλων Laureato, είναι φτιαγμένος από τιτάνιο και έχει επετειακή αξία, αφού το 230 αναφέρεται στα χρόνια που συμπληρώνονται φέτος από την ίδρυση της ελβετικής εταιρείας.  

Το νέο GIRARD-PERREGAUX Laureato Absolute Ti 230 είναι το απόσταγμα μίας ιστορίας 230 ετών-1

Η φρέσκια αυτή έκδοση του δημοφιλούς Laureato, ενός στιβαρού σπορ μοντέλου που γεννήθηκε το 1975, έχει διάμετρο 44 mm και πάχος 14,65 mm. Η κάσα του είναι από τιτάνιο βαθμού 5 με ωραίο αμμοβολημένο φινίρισμα και διαθέτει την οικεία οκτάγωνη στεφάνη.

Το νέο GIRARD-PERREGAUX Laureato Absolute Ti 230 είναι το απόσταγμα μίας ιστορίας 230 ετών-2

Η κορώνα του περιβάλλεται από έναν ανάγλυφο δακτύλιο από καουτσούκ, στο ίδιο χρώμα με το ελαστικό λουράκι. 

Το νέο GIRARD-PERREGAUX Laureato Absolute Ti 230 είναι το απόσταγμα μίας ιστορίας 230 ετών-3

Το ρολόι διατίθεται σε δύο χρώματα, μπλε ή γκρι, με καντράν τύπου «σάντουιτς». Η πάνω πλάκα έχει κομμένες ενδείξεις των ωρών σε σχήμα μπατόν που αφήνουν να φανεί μέρος της κάτω πλάκας. Δύο ευμεγέθεις δείκτες με φωσφορίζον υλικό προσφέρουν απόλυτη ευκρίνεια σε όλες τις συνθήκες φωτισμού.

Το νέο GIRARD-PERREGAUX Laureato Absolute Ti 230 είναι το απόσταγμα μίας ιστορίας 230 ετών-4

Το Laureato Absolute Ti 230 κρύβει στο εσωτερικό του τον αυτόματο Manufacture Calibre GP03300-1060, ο οποίος απαρτίζεται από 218 εξαρτήματα, χτυπά με συχνότητα 4 Hz (28.800 ταλαντώσεις/ώρα) και προσφέρει 46 ώρες αυτονομίας. Η πλάτη του ρολογιού είναι κλειστή και βιδωτή με 6 βίδες και φέρει χαραγμένο το λογότυπο Laureato Absolute.

Το νέο GIRARD-PERREGAUX Laureato Absolute Ti 230 είναι το απόσταγμα μίας ιστορίας 230 ετών-5

Το Laureato Absolute Ti 230 είναι στεγανό μέχρι 300 μέτρα βάθος, μπορεί δηλαδή να φορεθεί άφοβα ακόμη και σε συνθήκες κατάδυσης ενώ την ίδια στιγμή είναι εξίσου κομψό στον καρπό είτε συνδυαστεί με casual ντύσιμο είτε με αυστηρό κοστούμι.

Το νέο GIRARD-PERREGAUX Laureato Absolute Ti 230 είναι το απόσταγμα μίας ιστορίας 230 ετών-6

Αυτό που το κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό είναι το ενσωματωμένο λουράκι που η επιφάνειά του μοιάζει με ύφασμα και είναι προϊόν ειδικής επεξεργασίας από την Girard-Perregaux. Είναι κατασκευασμένο από ένα αποκλειστικό ελαστικό υλικό που περιέχει καουτσούκ και τιτάνιο και είναι στο ίδιο χρώμα με το καντράν.

Το νέο GIRARD-PERREGAUX Laureato Absolute Ti 230 είναι το απόσταγμα μίας ιστορίας 230 ετών-7

Όπως προαναφέραμε το Laureato Absolute Ti 230 υπάρχει σε δύο εκδοχές, μπλε και γκρι, και κυκλοφορεί σε 230 αριθμημένα αντίτυπα ανά χρώμα.  

Δείτε και το σχετικό video…

Περισσότερες πληροφορίες για την Girard-Perregaux εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Πατσέας (τηλ.: 210-6717857)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή