Τρεις νέοι χρονογράφοι στη συλλογή Riviera της BAUME & MERCIER

Τρεις νέοι χρονογράφοι στη συλλογή Riviera της BAUME & MERCIER

Powered by Baume & Mercier

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον Απρίλιο στην διαδικτυακή έκθεση Watches & Wonders 2021 η Baume & Mercier επανέφερε δυναμικά στο προσκήνιο μία avant garde συλλογή της από το 1973, την Riviera, η οποία είναι εμπνευσμένη από την ανέμελη και κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα της Γαλλικής Ριβιέρας (δείτε το σχετικό θέμα εδώ). Τα πρώτα μέλη της καινούριας συλλογής ήταν όλα με τρεις δείκτες στα 42 mm ή στα 36 mm, με αυτόματους ή quartz μηχανισμούς, για άνδρες και γυναίκες. Τώρα η ελβετική εταιρεία επανέρχεται με τρεις αυτόματους χρονογράφους. Έχουν όλοι διάμετρο 43 χιλιοστά και διατηρούν φυσικά την αισθητική και τη χαρακτηριστική σχεδίαση της συλλογής Riviera. Σπορ σε ιδιοσυγκρασία αλλά με κομψές γραμμές και σοφιστικέ λεπτομέρειες, οι νέοι χρονογράφοι μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες συντροφεύοντας τον ιδιοκτήτη τους σε κάθε δραστηριότητά του, στο γραφείο, στο γυμναστήριο, σε εξορμήσεις στην ύπαιθρο ή σε κάποια επίσημη περίσταση που απαιτεί κοστούμι.

Τρεις νέοι χρονογράφοι στη συλλογή Riviera της BAUME & MERCIER-1

Όπως όλα τα Riviera, οι νέοι αυτόματοι χρονογράφοι έχουν συγκεκριμένα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που τα καθιστούν αμέσως αναγνωρίσιμα: τη δωδεκάγωνη στεφάνη με τις τέσσερις βίδες, το καντράν με το ιδιαίτερο ανάγλυφο κυματοειδές μοτίβο που συμβολίζει τη σύνδεση ανάμεσα στο βουνό και στη θάλασσα, καθώς και το ειδικό σύστημα Fast Strap εύκολης αντικατάστασης μπρασελέ και λουριών που αποτελεί επινόηση της Baume & Mercier. Δείτε πώς λειτουργεί στο σχετικό video…

Οι χρονογράφοι Riviera κυκλοφορούν σε δύο εκδοχές της κάσας από γυαλισμένο και σατινέ ανοξείδωτο ατσάλι. Η πρώτη είναι συνδυασμένη με μπλε καντράν και ασορτί μπλε λουράκι από καουτσούκ.

Τρεις νέοι χρονογράφοι στη συλλογή Riviera της BAUME & MERCIER-2

Η δεύτερη έχει μαύρο καντράν και «φοράει» ενσωματωμένο ατσάλινο μπρασελέ.

Τρεις νέοι χρονογράφοι στη συλλογή Riviera της BAUME & MERCIER-3

Ο τρίτος χρονογράφος είναι all-black: η μαύρη κάσα του είναι από ατσάλι με επεξεργασία microblasted ADLC, συνδυάζεται με μαύρο καντράν και μαύρο λουράκι από καουτσούκ.

Τρεις νέοι χρονογράφοι στη συλλογή Riviera της BAUME & MERCIER-4

Και οι τρεις χρονογράφοι Riviera είναι εξοπλισμένοι με τον δοκιμασμένης αξιοπιστίας αυτόματο μηχανισμό Valjoux 7750, ο οποίος λειτουργεί με συχνότητα 4 Hertz (28.800 ταλαντώσεις/ώρα) και προσφέρει 48 ώρες ενεργειακής αυτονομίας.

Τρεις νέοι χρονογράφοι στη συλλογή Riviera της BAUME & MERCIER-5

Όλα τα μοντέλα έχουν διπλό παράθυρο ημέρας-ημερομηνίας στο 3, μικρά δευτερόλεπτα στο 9 και δύο μετρητές χρονογράφου: λεπτών στο 12 και ωρών στο 6.

Οι τιμές των χρονογράφων Riviera είναι 3.800 € (μπλε με καουτσούκ), 3.900 € (μαύρο καντράν με ατσάλινο μπρασελέ) και 4.200 € (all-black έκδοση ADLC).

Περισσότερες πληροφορίες για την Baume & Mercier εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Χρονοφλάμ (τηλ.: 210-3224746)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή