Τι μας άρεσε περισσότερο στη νέα ταινία James Bond; Η Παλόμα με Chopard

Τι μας άρεσε περισσότερο στη νέα ταινία James Bond; Η Παλόμα με Chopard

Powered by Chopard

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο James Bond επέστρεψε! Ύστερα από αρκετές αναβολές και μεταθέσεις ημερομηνιών –ας όψεται η πανδημία και οι περιορισμοί της–, η τελευταία ταινία του πράκτορα 007 έκανε την επίσημη πρεμιέρα της και στην Ελλάδα, στο θέατρο Παλλάς, την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου. Δεν θα υποκύψω στον πειρασμό να κάνω τον δικό μου σχολιασμό σχετικά με την ταινία, ούτε πρόκειται να προβώ σε spoilers, αν και φοβάμαι ότι πλέον το «μυστικό» έχει αποκαλυφθεί τοις πάσι. Αυτό στο οποίο θα ήθελα να σταθώ είναι η εμφάνιση της Άνα ντε Άρμας, του νέου Bond girl με καταγωγή από την Κούβα –και πρώην αγαπημένης του Μπεν Αφλεκ προτού εκείνος ξαναβρεί την παλιά, «σιτεμένη» του αγάπη στο πρόσωπο της Τζένιφερ Λόπεζ. Η Άννα λοιπόν είναι, κατά τη γνώμη μου, μία πραγματική όαση στην ατελείωτη …έρημο του No Time To Die. Φρέσκια ως πρόσωπο, γοητευτική και μπριόζα ως γυναίκα, δυναμική ως κατάσκοπος, έχει όλα όσα αναμένουμε κάθε φορά από τα κορίτσια που εμφανίζονται στις ταινίες του Μποντ, αλλά και πολύ περισσότερα. Ξεφεύγοντας από το τζεϊμσμποντικό στερεότυπο της αδύναμης γυναίκας-ναζιάρας γατούλας, η ντε Άρμας ορμά –με περισσή όμως χάρη– στη δράση και βάζει τα γυαλιά ακόμη και στον 007!

Τι μας άρεσε περισσότερο στη νέα ταινία James Bond; Η Παλόμα με Chopard-1

Τι σχέση έχουν όλα αυτά με το HOURS και τον κόσμο της ωρολογοποιίας; Η Άνα ντε Άρμας, υποδυόμενη την πράκτορα της CIA, Παλόμα, στη σύντομη πλην αξέχαστη εμφάνισή της στο No Time To Die, φοράει τρεις απαστράπτουσες δημιουργίες από την Green Carpet Collection του οίκου Chopard. Ο ελβετικός οίκος ήταν ένας εκ των χορηγών της πολυαναμενόμενης ταινίας (δείτε το σχετικό θέμα που σας είχαμε παρουσιάσει εδώ πριν από ενάμισι χρόνο, στην προ-covid εποχή).

Τι μας άρεσε περισσότερο στη νέα ταινία James Bond; Η Παλόμα με Chopard-2

Στην ταινία η Άνα ντε Άρμας φορά ένα περιδέραιο με αχλαδόσχημα διαμάντια συνολικού βάρους 43 καρατίων…

Τι μας άρεσε περισσότερο στη νέα ταινία James Bond; Η Παλόμα με Chopard-3

…ασορτί σκουλαρίκια με διαμάντια βάρους 14 καρατίων…

Τι μας άρεσε περισσότερο στη νέα ταινία James Bond; Η Παλόμα με Chopard-4

…και ένα εκπληκτικό βραχιόλι σε στιλ «καταρράκτη» με πλήθος διαμαντιών συνολικού βάρους 82 καρατίων.

Τι μας άρεσε περισσότερο στη νέα ταινία James Bond; Η Παλόμα με Chopard-5

Η Green Carpet Collection είναι σχεδιασμένη από την Caroline Scheufele, Συμπρόεδρο και Καλλιτεχνική Διευθύντρια της Chopard, και είναι κατασκευασμένη από χρυσό και διαμάντια ηθικής προέλευσης. Ο οίκος Chopard έχει δεσμευθεί και χρησιμοποιεί αποκλειστικά Fairmined χρυσό για όλα τα ρολόγια και τα κοσμήματά του ενώ οι πολύτιμοι λίθοι και τα διαμάντια του προέρχονται από προμηθευτές που υποστηρίζονται από το Responsible Jewellery Council.

Μία γεύση από τα κατορθώματα της Άνα ντε Άρμας στο No Time To Die στο video που ακολουθεί…

Περισσότερες πληροφορίες για την Chopard εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή