Ποιο ρολόι φοράει ο νέος πρεσβευτής της TAG Heuer, Ράιαν Γκόσλινγκ;

Ποιο ρολόι φοράει ο νέος πρεσβευτής της TAG Heuer, Ράιαν Γκόσλινγκ;

Powered by TAG Heuer

3' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν είναι πολύ εύκολο ένας πρωτοκλασάτος και μάλλον ακριβοθώρητος ηθοποιός του κινηματογράφου να συντάσσεται με μία μάρκα υψηλής ωρολογοποιίας. Όχι ότι δεν το έχουμε ξαναδεί, αλλά ειδικά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είχε επέλθει ένα είδος παύσης σε τέτοιου τύπου ενέργειες, προφανώς λόγω των περιορισμών και της πεσμένης διάθεσης που επέφερε η πανδημία του κορωνοϊού. Έτσι, είναι σίγουρα ενθαρρυντικό ότι ξαναρχίζουν τέτοιου τύπου συνέργειες, οι οποίες –αν μη τι άλλο– φέρνουν έναν χολιγουντιανό αέρα ανανέωσης στον χώρο του ρολογιού. Ως τέτοια εκλαμβάνουμε την ανακοίνωση της νέας συνεργασίας της TAG Heuer με τον Οσκαρικό ηθοποιό Ράιαν Γκόσλινγκ. Ο –δυναμικός και πολυσχιδής στην οθόνη αλλά χαμηλών τόνων στην ιδιωτική του ζωή– Καναδός σταρ έχει καθιερωθεί έχοντας πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως το The Notebook, το Crazy, Stupid, Love, το Drive, το La La Land, και το First Man. Έχοντας ήδη στο ρόστερ του 22 βραβεία και 105 υποψηφιότητες, θεωρείται από τους κορυφαίους της γενιάς του. Σε όλους τους ρόλους του εμφανίζεται τολμηρός, προκαλεί τον εαυτό του και τεστάρει τα όριά του.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τον Ράιαν Γκόσλινγκ ως παγκόσμιο πρεσβευτή της TAG Heuer», αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Φρεντερίκ Αρνό. «Αυτή είναι και η πρώτη του συνεργασία με κάποια μάρκα. Αστέρι από τα πρώτα του κιόλας βήματα, ωρίμασε και έγινε είδωλο –εξίσου αινιγματικό και μυστηριώδες. Είναι ένας αυθεντικός καλλιτέχνης που επιλέγει τις δουλειές του με περισσή φροντίδα και αφοσιώνεται σ’ αυτές όπως κανένας άλλος, διαμορφώνοντας όχι μόνο τον χαρακτήρα που υποδύεται αλλά και ολόκληρη τη δημιουργική διαδικασία. Η ταινία Drive αποτελεί την ισχυρότερη σύνδεση με αυτό που είμαστε σήμερα και αναμένουμε με ενθουσιασμό τις δημιουργικές δουλειές που ετοιμάζουμε μαζί του».

Ποιο ρολόι φοράει ο νέος πρεσβευτής της TAG Heuer, Ράιαν Γκόσλινγκ;-1

Είναι η πρώτη φορά που ο Ράιαν Γκόσλινγκ συνδέει το όνομά του με μία μάρκα υψηλής ωρολογοποιίας, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του πρεσβευτή της. Για τους ανθρώπους της TAG Heuer φαντάζει ως ο άμεσος διάδοχος του αείμνηστου Στιβ Μακουίν, που επίσης έχει ταυτιστεί με την ελβετική εταιρεία. Αυτό όμως που ενδιαφέρει στην περίπτωσή μας είναι η ιδιαίτερη προτίμηση του ηθοποιού στα «παλαιάς κοπής», κλασικής κομψότητας ρολόγια. Γιατί σε αντίθεση με τον Μακουίν, ο Γκόσλινγκ αποπνέει ένα άλλο είδος αρρενωπότητας, η οποία είναι ταυτοχρόνως ευαίσθητη και χαμηλών τόνων, και μία αυτοπεποίθηση που εξ ορισμού είναι έμφυτη και αβίαστη, όπως και η ίδια η TAG Heuer. Πώς σχολιάζει ο Ράιαν Γκόσλινγκ τη νέα συνεργασία; «Ήσυχα και με συνέπεια, η TAG Heuer αποτελεί έναν κλασικό και εμβληματικό πυλώνα αριστείας στον τομέα της για περισσότερα από 160 χρόνια. Η απόφαση να συνεργαστώ μαζί τους ήταν εύκολη και ο χρόνος γενικά είναι κάτι που σκέφτομαι πολύ αυτόν τον καιρό. Τα παιδιά μου μεγαλώνουν γρήγορα, γι’ αυτό έχω τα μάτια μου συνεχώς στο ρολόι, κάτι που ποτέ δεν έκανα στο παρελθόν».

Και στον καρπό του;

H TAG Heuer συνδύασε την ανακοίνωση του νέου της πρεσβευτή με την κυκλοφορία των νέων μοντέλων Carrera Three Hands. Πρόκειται για τέσσερις τύπους μοντέλων (13 στο σύνολο μαζί με τις παραλλαγές τους), τα οποία διακρίνονται από μοντέρνο ύφος και έμφυτη κομψότητα. «Εκτιμώ τη διαχρονική τους σχεδίαση», καταθέτει την προσωπική του άποψη ο Ράιαν Γκόσλινγκ. «Μου αρέσει γενικώς το καθαρό και λιτό design. Μεγαλώνοντας, στην οικογένειά μου ήμασταν αρκετά πιεσμένοι οικονομικά. Έβρισκα ελκυστικά πράγματα που ήταν απλά και διαχρονικά, ώστε να μην χρειάζεται να σκέφτομαι πώς θα είμαι μέσα στη μόδα».

Ποιο ρολόι φοράει ο νέος πρεσβευτής της TAG Heuer, Ράιαν Γκόσλινγκ;-2
TAG HEUER Carrera Day-Date

Τα νέα Carrera Three Hands ακολουθούν τους στιλιστικούς κώδικες των χρονογράφων Heuer 02 που παρουσιάστηκαν πέρυσι. Οι κάσες τους είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και τα καντράν τους είναι σε μαύρο, μπλε, ασημί ή λευκό χρώμα. 

Ποιο ρολόι φοράει ο νέος πρεσβευτής της TAG Heuer, Ράιαν Γκόσλινγκ;-3
TAG HEUER Carrera Date 39mm 

Συνδυάζονται με καινούριο ατσάλινο μπρασελέ με συνδέσμους σχήματος «Η» ενώ υπάρχει και ένα μοντέλο που φοράει δερμάτινο λουράκι.

Ποιο ρολόι φοράει ο νέος πρεσβευτής της TAG Heuer, Ράιαν Γκόσλινγκ;-4
TAG HEUER Carrera Date 39mm 

Όλα τα μοντέλα φιλοξενούν αυτόματους μηχανισμούς. Το Carrera Twin Time 41 mm είναι εξοπλισμένο με τον Calibre 7, τα Carrera Day Date 41 mm και Carrera Date 39 mm κρύβουν μέσα τους τον δοκιμασμένο Calibre 5 και το γυναικείο Carrera Date 29 mm τον Calibre 9. Η νέα συλλογή Carrera Three Hands ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην ιστορία της TAG Heuer. Προσεχώς θα επανέλθουμε με όλες τις λεπτομέρειες…

Περισσότερες πληροφορίες για την TAG Heuer και τα εξουσιοδοτημένα καταστήματά της, εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή