Μαγική βραδιά στην Εθνική Λυρική Σκηνή με τη σοπράνο Σόνια Γιόντσεβα

Μαγική βραδιά στην Εθνική Λυρική Σκηνή με τη σοπράνο Σόνια Γιόντσεβα

Powered by Rolex

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου η διεθνούς φήμης υψίφωνος Σόνια Γιόντσεβα πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση στην Ελλάδα, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, προσκεκλημένη από την Εθνική Λυρική Σκηνή, με αφορμή τα 25 χρόνια από την ίδρυση της Ένωσης «Μαζί με το Παιδί». Η συναρπαστική συναυλία έγινε στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος. Προηγήθηκε η προβολή ταινίας γύρω από το έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» καθώς και ομιλία της Προέδρου της Ένωσης, κ. Αλεξάνδρας Μαρτίνου. Μέγας χορηγός της βραδιάς η Rolex Ελλάδος, η οποία είναι γνωστή για την κοινωνική ευαισθησία της και για την αγάπη της για την Τέχνη. Τα έσοδα του φιλανθρωπικού ρεσιτάλ θα διατεθούν για τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Μαγική βραδιά στην Εθνική Λυρική Σκηνή με τη σοπράνο Σόνια Γιόντσεβα-1

Η Σόνια Γιόντσεβα, η οποία από το 2011 είναι πρέσβειρα της Rolex, ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο αποσπάσματα από διάσημες άριες του Πουτσίνι και του Βέρντι, συνοδεία της Συμφωνικής Ορχήστρας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Φιλίπ Ωγκέν. Τη διάσημη σοπράνο συνόδευσε σε υπέροχα ντουέτα ο αδελφός της, τενόρος Μαρίν Γιόντσεφ. Στα encore αποθεώθηκε από το κοινό, ερμηνεύοντας το Ο Μio Babbino Caro του Πουτσίνι καθώς και το Libiamo από την Τραβιάτα του Βέρντι.

Μαγική βραδιά στην Εθνική Λυρική Σκηνή με τη σοπράνο Σόνια Γιόντσεβα-2
H Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου συγχαίρει την Σόνια Γιόντσεβα μετά το πέρας της συναυλίας.

Την εκδήλωση τίμησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μέλη της κυβέρνησης και εκλεκτοί προσκεκλημένοι από τον χώρο των επιχειρήσεων, της πολιτικής, της Τέχνης και του Τύπου.

Μαγική βραδιά στην Εθνική Λυρική Σκηνή με τη σοπράνο Σόνια Γιόντσεβα-3
Σοφία Βαχάρη Τσουβελεκάκη (Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων Rolex Hellas), Yann du Pasquier (Area Manager Rolex Γενεύης), Σόνια Γιόντσεβα, Ηρώ Βαχάρη Καμπάνη (Διευθύνουσα Σύμβουλος Rolex Hellas).

Η σύνδεση της Rolex με τη Σόνια Γιόντσεβα είναι ένα λαμπρό παράδειγμα της ιδιαίτερης σχέσης της Rolex με τη μουσική. Εδώ και τουλάχιστον 40 χρόνια η ελβετική ωρολογοποιία προάγει αδιάλειπτα την Τέχνη, έχοντας εντάξει στην «οικογένειά της» κορυφαίους καλλιτέχνες παγκοσμίου βεληνεκούς και παράλληλα βοηθά στην ανάδειξη νέων ταλέντων και στη στήριξη ανερχόμενων καλλιτεχνών χάρη στο πρόγραμμα Rolex Mentor and Protégé Arts Initiative που ξεκίνησε το 2002. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή