Τα OMEGA X SWATCH MoonSwatch Bioceramic σε καλοκαιρινή περιοδεία
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
τα-omega-x-swatch-moonswatch-bioceramic-σε-καλοκαιρινή-περιοδεία-561961021

Τα OMEGA X SWATCH MoonSwatch Bioceramic σε καλοκαιρινή περιοδεία

Τα ρολόγια-φαινόμενο του 2022 που έχουν προκαλέσει ατελείωτες ουρές και προσμονή σε εκατομμύρια φίλους της Omega και της Swatch ανά τον κόσμο έρχονται τώρα κοντά μας σε μία περιοδεία-έκπληξη. Έντεκα «κινούμενοι πλανήτες» MoonSwatch ξεκίνησαν ένα συναρπαστικό roadtrip στην Ευρώπη. Πρόκειται για έντεκα αυτοκίνητα, το καθένα στο χρώμα του αντίστοιχου ρολογιού από τα 11 της συλλογής MoonSwatch, τα οποία έχουν φορτωμένες τις περίφημες μπλε βαλίτσες με το λογότυπο Omega X Swatch. Καθένα αυτοκίνητο –ή πλανήτης– έχει και διαφορετικό προορισμό.

Τα OMEGA X SWATCH MoonSwatch Bioceramic σε καλοκαιρινή περιοδεία-1

Η εκκίνηση δόθηκε από τα κεντρικά γραφεία της Swatch στη Μπίελ της Ελβετίας και το ταξίδι θα περιλαμβάνει πολλές στάσεις τόσο σε κορυφαίους όσο και σε αναπάντεχους προορισμούς σε διάφορες περιοχές της Γηραιάς Ηπείρου. Σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα βεβαίως αλλά και η Μύκονος –η οποία ούτως ή άλλως αποτελεί έναν αυτόνομο προορισμό για το διεθνές τζετ σετ.

Τα OMEGA X SWATCH MoonSwatch Bioceramic σε καλοκαιρινή περιοδεία-2

Θα μπορεί κανείς να αγοράσει ένα MoonSwatch από αυτούς τους κινούμενους πλανήτες; Η απάντηση είναι Ναι! Δεν λένε ότι όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό θα πάει το βουνό στον Μωάμεθ; Κάπως έτσι ίσως σκέφτηκαν οι άνθρωποι της Swatch και αποφάσισαν να δημιουργήσουν 11 κινητές μπουτίκ Swatch, δημιουργώντας έτσι περισσότερα σημεία πώλησης των πιο περιζήτητων ρολογιών του πλανήτη.

Τα OMEGA X SWATCH MoonSwatch Bioceramic σε καλοκαιρινή περιοδεία-3

Η συλλογή Bioceramic MoonSwatch, που κυκλοφόρησε νωρίτερα τη φετινή χρονιά, είναι αφιερωμένη στο πρώτο ρολόι που πήγε στη Σελήνη, το OMEGA Speedmaster Moonwatch. Καθένα από τα έντεκα μοντέλα είναι αφιερωμένο σε έναν διαφορετικό πλανήτη ή ουράνιο σώμα στο ηλιακό σύστημα και ενθαρρύνει εκείνον που το φοράει να κάνει μεγάλα όνειρα, να πετάξει ψηλά και να εξερευνήσει το σύμπαν. Αυτό ακριβώς δηλαδή, που σκοπεύει να κάνει η Swatch με τη θερινή περιοδεία #MoonSwatch, που ξεκίνησε στις 12 Ιουλίου 2022.

Τα OMEGA X SWATCH MoonSwatch Bioceramic σε καλοκαιρινή περιοδεία-4

Δείτε και το σχετικό video…

 

Και αν δεν καταφέρετε να συναντήσετε κάποιο από αυτά τα αυτοκίνητα-πλανήτες, τα OMEGA x SWATCH MoonSwatch Bioceramic διατίθενται σε τρεις πλέον αποκλειστικές μπουτίκ της Swatch στην Ελλάδα, δύο στην Αθήνα και μία στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή