Μολών Λαβέ από την Bomberg για τους λάτρεις του αρχαιοελληνικού στιλ
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
μολών-λαβέ-από-την-bomberg-για-τους-λάτρεις-τ-561973897

Μολών Λαβέ από την Bomberg για τους λάτρεις του αρχαιοελληνικού στιλ

Η Bomberg παρουσιάζει την BB-01 Automatic Spartan Collection, μία συλλογή εμπνευσμένη από τους Σπαρτιάτες, τους γενναιότερους πολεμιστές της αρχαιότητας, εξού και η ιδιαίτερη σχεδίαση με μία περικεφαλαία στο καντράν. Ως γνωστόν οι αρχαίοι Σπαρτιάτες, ζούσαν μία ζωή αυστηρής λιτότητας, χωρίς τρυφηλότητα, περιττές απολαύσεις και πολυτέλεια, με απόλυτο σεβασμό προς το κράτος και διά βίου στρατιωτική εκπαίδευση που ξεκινούσε από τα παιδικά τους χρόνια. Εξαιρετικά πειθαρχημένοι, έντιμοι και υπερήφανοι, ήταν πάντοτε έτοιμοι να υπερασπισθούν την πατρίδα τους και να θυσιαστούν για την ελευθερία τους. Προφανώς το BB-01 Automatic Spartan δεν είναι μία mainstream πρόταση. Απευθύνεται σε ανθρώπους με ισχυρή προσωπικότητα, η οποία αντανακλάται στον τρόπο ζωής τους και στα τολμηρά ρούχα και αξεσουάρ τους.

Μολών Λαβέ από την Bomberg για τους λάτρεις του αρχαιοελληνικού στιλ-1

Τα νέα BB-01 Automatic Spartan μεταφέρουν στον καρπό του χεριού λίγη από την ιστορία και την κουλτούρα της Αρχαίας Σπάρτης. Στο πλάι της κάσας βρίσκουμε χαραγμένη την περίφημη ρήση «Μολών Λαβέ» που είχε απευθύνει ο βασιλιάς Λεωνίδας στον Ξέρξη στις Θερμοπύλες, κατά την εισβολή των Περσών, το 480 π.Χ.

Μολών Λαβέ από την Bomberg για τους λάτρεις του αρχαιοελληνικού στιλ-2

Η όλη αισθητική των ρολογιών είναι χαρακτηριστική: στιβαρή κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι με επίστρωση μαύρου PVD σε διάμετρο 43 χιλιοστών· καντράν με αραβικούς αριθμούς σε αρχαιελληνική γραμματοσειρά· αιχμές δόρατος στις ενδείξεις των ωρών· πλεκτό δερμάτινο λουράκι με διπλή λωρίδα δέρματος σε μπλε ή κόκκινο χρώμα.

Μολών Λαβέ από την Bomberg για τους λάτρεις του αρχαιοελληνικού στιλ-3

Το BB-01 Automatic Spartan φιλοξενεί στο εσωτερικό του έναν Ελβετικής κατασκευής αυτόματο μηχανισμό και έχει την κορώνα στη θέση 2.

Μολών Λαβέ από την Bomberg για τους λάτρεις του αρχαιοελληνικού στιλ-4

Ένα κρύσταλλο ζαφειριού με αντι-αντανακλαστική επεξεργασία προστατεύει το καντράν ενώ δείκτες και ενδείξεις φέρουν φωτοβόλο επίστρωση Super-Luminova® ώστε να είναι ευανάγνωστοι ακόμη και στο απόλυτο σκοτάδι.

Μολών Λαβέ από την Bomberg για τους λάτρεις του αρχαιοελληνικού στιλ-5

Το BB-01 Automatic Spartan ανήκει στην συλλογή Greater Warrior της Bomberg, η οποία είναι αφιερωμένη σε ονομαστούς πολεμιστές από διάφορους πολιτισμούς, όπως οι Βίκινγκς, οι Σαμουράι, οι Νίντζα κ.ά. Φέτος έχει την τιμητική της η Αρχαία Ελλάδα. Το μοντέλο κυκλοφορεί σε δύο εκδοχές: με κόκκινες και «χάλκινες» λεπτομέρειες ή με μπλε και «σιδερένιες» λεπτομέρειες. Η τιμή του είναι 1.995 €.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Ora Kessaris (τηλ.: 210-3711020)

Περισσότερες πληροφορίες για την Bomberg εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή