Τα πράσινα γρανάζια της Bell & Ross σε πρώτο πλάνο
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
τα-πράσινα-γρανάζια-της-bell-ross-σε-πρώτο-πλ-561987949

Τα πράσινα γρανάζια της Bell & Ross σε πρώτο πλάνο

Η sporty-chic οικογένειας BR 05 της Bell & Ross γεννήθηκε μόλις το 2019 αλλά κατόρθωσε να εξελιχθεί ταχύτατα στον δεύτερο βασικότερο πυλώνα της ελβετικής μάρκας. Αυτό που τη διακρίνει είναι το ιδιαίτερο design της κάσας, το οποίο ακροβατεί ανάμεσα στο τετράγωνο και στον κύκλο, και το χαρακτηριστικό ενσωματωμένο ατσάλινο μπρασελέ της. Αν και η βασική έμπνευση των BR 05 προέρχεται από τα όργανα στα κόκπιτ των αεροσκαφών, η συνολική αισθητική των ρολογιών αυτών είναι πιο χαλαρή, πιο σοφιστικέ και ξεφεύγει από την έννοια των ρολογιών-εργαλείων για τα οποία έχει γίνει διάσημη η Bell & Ross. Το 2022 παρουσιάστηκε το τέταρτο κατά σειρά μέλος της Skeleton οικογένειας BR 05, σε έναν θερμό τόνο του πράσινου της ελιάς. Είχαν προηγηθεί τρεις εκδόσεις σε βασικά χρώματα: γκρι (2019), μπλε (2020) και μαύρο (2021).

Τα πράσινα γρανάζια της Bell & Ross σε πρώτο πλάνο-1

Το νέο BR05 Skeleton Green είναι ένα σπορ μοντέλο με σκελετωμένο μηχανισμό σε πράσινο χρώμα χάρη στο έγχρωμο κρύσταλλο ζαφειριού που υπάρχει από πάνω. Οι ενδείξεις των ωρών φιλοξενούνται σε μία φλάντζα και μεγεθύνονται και αυτές χάρη στο κρύσταλλο ζαφειριού.

Τα πράσινα γρανάζια της Bell & Ross σε πρώτο πλάνο-2

Το ρολόι έχει σχεδιαστεί με τον παραδοσιακό τρόπο που ακολουθείται στην υψηλή ωρολογοποιία όσον αφορά τους skeleton μηχανισμούς: αφαιρώντας κάθε περιττό υλικό ώστε να αναδεικνύεται η ουσία, η μηχανική καρδιά. Το σύστημα οδοντωτών τροχών που κινούν τον μηχανισμό μοιάζει σαν να εκτελεί ένα συναρπαστικό μπαλέτο μπροστά στα μάτια μας.

Τα πράσινα γρανάζια της Bell & Ross σε πρώτο πλάνο-3

Μινιμαλιστικό εξωτερικά, πιο σύνθετο στο εσωτερικό του, είναι ένα ρολόι γεμάτο αντιθέσεις. Η κάσα του από σατινέ και γυαλισμένο ατσάλι έχει διάμετρο 40 mm, πάχος 10,33 mm, βιδωτή κορώνα με σύστημα προστασίας και είναι στεγανή μέχρι 100 μέτρα.

Τα πράσινα γρανάζια της Bell & Ross σε πρώτο πλάνο-4

Από το κρύσταλλο ζαφειριού στο πίσω μέρος μπορεί και πάλι να θαυμάσει κανείς τον αυτόματο calibre BR-CAL.322 με τον χαρακτηριστικό περιστρεφόμενο ρότορα, που είναι σχεδιασμένος όπως οι ζάντες των αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Τα πράσινα γρανάζια της Bell & Ross σε πρώτο πλάνο-5

Το ρολόι συνδυάζεται είτε με ατσάλινο μπρασελέ είτε με πράσινο λουράκι από καουτσούκ με ανάγλυφες ρίγες.

Τα πράσινα γρανάζια της Bell & Ross σε πρώτο πλάνο-6

Πρόκειται για συλλεκτική έκδοση 500 κομματιών και η τιμή του είναι 6.200 € με λουράκι και 6.700 € με μπρασελέ.

Αποκλειστική διάθεση: Kassis (τηλ.: 210-3641000)

Περισσότερες πληροφορίες για την Bell & Ross εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή