Ένα συλλεκτικό ρολόι-ηφαίστειο από την Hublot εμπνευσμένο από τη Σαντορίνη
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ένα-συλλεκτικό-ρολόι-ηφαίστειο-από-τη-562027804

Ένα συλλεκτικό ρολόι-ηφαίστειο από την Hublot εμπνευσμένο από τη Σαντορίνη

Μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες και περιζήτητες από τους συλλέκτες εκδόσεις «Mykonos» η ελβετική Hublot, σε συνεργασία με τα κοσμηματοπωλεία Gofas Jewelry, παρουσιάζει το πρώτο της ρολόι που είναι αφιερωμένο στην μαγευτική Σαντορίνη. Το Hublot Classic Fusion Chronograph Santorini Limited Edition είναι ένα συλλεκτικό μοντέλο εμπνευσμένο από την άγρια ομορφιά της Σαντορίνης, που αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στον πλανήτη. Επισκέπτες από κάθε άκρη της Γης έχουν ως όνειρο ζωής να επισκεφθούν κάποτε το υπέροχο αυτό νησί με το απαράμιλλο φυσικό κάλλος, τα λευκά ασβεστωμένα σπιτάκια με τα μπλε πορτοπαράθυρα, τα οποία βρίσκονται σκαρφαλωμένα στις κορυφές των βράχων ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και το ηφαίστειο της Καλντέρας που αναδύεται επιβλητικό και μυστηριώδες.

Ένα συλλεκτικό ρολόι-ηφαίστειο από την Hublot εμπνευσμένο από τη Σαντορίνη-1

Το νέο Hublot Classic Fusion Chronograph Santorini Limited Edition κυκλοφορεί σε 50 αριθμημένα αντίτυπα και έχει διάμετρο 45mm. Η κάσα του είναι κατασκευασμένη από γυαλισμένο και σατινέ μαύρο κεραμικό, ενώ η στεφάνη από frosted carbon έχει ιδιαίτερη εμφάνιση με ψήγματα άνθρακα που θυμίζουν ηφαιστειακή τέφρα!

Ένα συλλεκτικό ρολόι-ηφαίστειο από την Hublot εμπνευσμένο από τη Σαντορίνη-2

Στο μαύρο ματ κεραμικό καντράν το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο που παραπέμπει στο νησί της Σαντορίνης είναι το υποκαντράν των μικρών δευτερολέπτων στο 3, το οποίο έχει σχεδιαστεί σαν κρατήρας ηφαιστείου με κόκκινη λάβα στο εσωτερικό του. Αλλά και στο πίσω μέρος της κάσας αναγράφεται η λέξη SANTORINI με το ίδιο κόκκινο μοτίβο λάβας στο γράμμα Ο. Κάτω από το διαφανές κρύσταλλο ζαφειριού διακρίνεται ένας αξιόπιστος μηχανισμός χρονογράφου υψηλής ωρολογοποιίας, ο αυτόματος HUB1143, ο οποίος αποτελείται από 280 εξαρτήματα και προσφέρει 42 ώρες ενεργειακής αυτονομίας.

Ένα συλλεκτικό ρολόι-ηφαίστειο από την Hublot εμπνευσμένο από τη Σαντορίνη-3

Ένα μαύρο λουράκι με μαύρες ανάλγυφες ρίγες από καουτσούκ ολοκληρώνει το σύνολο. Το ΗUBLOT Classic Fusion Chronograph Santorini Limited Edition διατίθεται σε παγκόσμια αποκλειστικότητα στο κατάστημα Gofas Jewelry της Σαντορίνης (Υπαπαντής, Φηρά, τηλ.: 22860-24455) καθώς και στην μπουτίκ της Hublot στην Αθήνα.

 

HUBLOT Athens Boutique: Σταδίου 3, Σύνταγμα, τηλ.: 210 3317 540 | [email protected]

GOFAS JEWELRY: ΑΘΗΝΑ: Σταδίου 3, τηλ.: 210-3317540 – ΜΥΚΟΝΟΣ: Καλογερά 25, τηλ.: 22890-27339 – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Πλατεία Αριστοτέλους 9, τηλ.: 2310-279703 – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Intra Schengen Area B, τηλ.: 210-3533627 – SANI RESORT – Porto Sani, Κασσάνδρα Χαλκιδικής, τηλ.: 23740-31795 – ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: Υπαπαντής, Φηρά, τηλ.: 22860-24455 και Δανέζη, Φηρά, τηλ.:22860 24152 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή