Ποιο από τα νέα Portofino της IWC Schaffhausen φοράει η Gisele;
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ποιο-από-τα-νέα-portofino-της-iwc-schaffhausen-φοράει-η-gisele-562051345

Ποιο από τα νέα Portofino της IWC Schaffhausen φοράει η Gisele;

Η κλασική σειρά Portofino της IWC Schaffhausen έκανε την παρθενική της εμφάνιση το 1984 και έκτοτε έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό. H ιδέα ήταν απλή: Γιατί να μην μετατρέψουν ένα ρολόι τσέπης Lépine με φάσεις Σελήνης σε ρολόι χειρός; Εμπνευστές της, ο αρχι-ωρολογοποιός της IWC, Kurt Klaus, και ο αρχισχεδιαστής Hanno Burtscher ενώ απολάμβαναν ένα ποτήρι κρασί. Σύμφωνα με τον μύθο ο Burtscher σχεδίασε πάνω σε μία χαρτοπετσέτα μία κάσα ρολογιού τσέπης με βραχίονες. Αποδείχθηκε η τέλεια ιδέα την κατάλληλη στιγμή. Η νέα οικογένεια ρολογιών ονομάστηκε Portofino από το γραφικό παραθαλάσσιο χωριουδάκι της Ιταλίας, το οποίο έγινε το ορμητήριο του διεθνούς τζετ σετ τη δεκαετία του 1950 και έμεινε στην ιστορία ως αποκλειστικός προορισμός θερινών διακοπών πολυτελείας. Τα ρολόγια Portofino έχουν καθαρή σχεδίαση, με κλασικές, στρογγυλές κάσες και λιτά καντράν με ενδείξεις ωρών, λατινικούς αριθμούς στο 12 και στο 6 και φυλλοειδείς δείκτες.

Σήμερα η συλλογή Portofino ανανεώθηκε τόσο σχεδιαστικά όσο και λειτουργικά. Εμπλουτίστηκε από πολλά γυναικεία μοντέλα σε διάφορα μεγέθη, με νέες complications και προηγμένα υλικά κατασκευής. Ας τα γνωρίσουμε. Με κάσες διαμέτρου 34 χιλιοστών η IWC Schaffhausen παρουσιάζει τα Portofino Automatic 34 καθώς και τα Portofino Automatic 34 Day & Night με μία γοητευτική ένδειξη ημέρας και νύχτας, στα 37 χιλιοστά έχουμε τα Portofino Automatic 37 και τα Portofino Automatic Moon Phase 37, δύο μοντέλα εξοπλισμένα με έξοχα διακοσμημένους manufacture μηχανισμούς, τους οποίους μπορεί να θαυμάσει κανείς από τα διαφανή κρύσταλλα ζαφειριού στην πλάτη της κάσας. Όλα τα ρολόγια συνδυάζονται είτε με λουράκια από δέρμα είτε με μπρασελέ πέντε συνδέσμων. 

Portofino Automatic 34

Αυτό που κάνει αυτό το γυναικείο ρολόι πραγματικά συναρπαστικό είναι ότι συνδυάζει τη λειτουργικότητα με την πολυτέλεια, τη φρεσκάδα με τη διαχρονικότητα, τη διακριτική κομψότητα με την εργονομία.

Ποιο από τα νέα Portofino της IWC Schaffhausen φοράει η Gisele;-1

Υπάρχουν έξι επιλογές για να διαλέξει κάθε γυναίκα αυτή που της ταιριάζει περισσότερο. Τα ατσάλινα μοντέλα συνδυάζονται είτε με λουράκια από δέρμα είτε με μπρασελέ πέντε συνδέσμων ενώ υπάρχουν και σοφιστικέ εκδόσεις από ροζ χρυσό 18Κ ή με διαμάντια στη στεφάνη.

Ποιο από τα νέα Portofino της IWC Schaffhausen φοράει η Gisele;-2

Το πιο αστραφτερό μοντέλο είναι ατσάλινο και έχει συνολικά 66 διαμάντια βάρους σχεδόν ενός καρατίου. Ενδεικτικές τιμές: 6.750 € (με ατσάλινο μπρασελέ), 11.600 € (ατσάλινο με μπρασελέ και διαμάντια στη στεφάνη)

Portofino Automatic Day & Night 34

Το πρώτο Portofino που φιλοξενεί την ιδιαιτέρως ρομαντική complication ημέρας και νύχτας. Η σχετική ένδειξη εμφανίζεται στη θέση 6 του καντράν με ειδικό δίσκο που εκτελεί μία πλήρη περιστροφή κάθε 24 ώρες δείχνοντας εάν η ώρα είναι π.μ. ή μ.μ. Αυτό σημαίνει ότι το μεσημέρι ή τα μεσάνυχτα ο ήλιος ή το φεγγάρι αντίστοιχα βρίσκονται στο υψηλότερο σημείο του δίσκου. Στο εσωτερικό κρύβεται ο αυτόματος IWC calibre 35180.

Ποιο από τα νέα Portofino της IWC Schaffhausen φοράει η Gisele;-3

Το Portofino Automatic Day & Night 34 κυκλοφορεί σε τρεις εκδοχές: Η πρώτη (Ref. IW459801) έχει ατσάλινη κάσα, επάργυρο καντράν με 12 διαμάντια, επίχρυσους δείκτες και ενδείξεις ωρών και καφέ δερμάτινο λουράκι. Τιμή: 7.350 €

Ποιο από τα νέα Portofino της IWC Schaffhausen φοράει η Gisele;-4

Η δεύτερη (Ref. IW659801) έχει ατσάλινη κάσα με 54 διαμάντια στη στεφάνη, μπλε καντράν με 12 διαμάντια και μπλε δερμάτινο λουράκι. Τιμή: 12.200 €. Η τρίτη (Ref. IW659802) είναι από ροζ χρυσό 18Κ με 54 διαμάντια στη στεφάνη, επάργυρο καντράν με 12 διαμάντια και καφέ δερμάτινο λουράκι. Τιμή: 21.500 €

Όλα τα νέα μοντέλα Portofino 34 έχουν σύστημα γρήγορης αλλαγής λουριού.

 

Portofino Automatic 37

Για τις γυναίκες που θα ήθελαν ένα λίγο μεγαλύτερο ρολόι στον καρπό τους, τότε η διάμετρος των 37 χιλιοστών φαντάζει ιδανική, γιατί έχει ικανοποιητικό μέγεθος χωρίς να στερείται κομψότητας και θηλυκότητας. Τα νέα Portofino 37 μπορούν να φορεθούν άνετα ακόμη και με βραδινό ένδυμα ενώ στο εσωτερικό τους έχουν αναβαθμιστεί συγκριτικά με τα παλαιότερα μοντέλα, αφού πλέον διαθέτουν manufacture μηχανισμούς IWC 32000, με 120 ώρες ενεργειακής αυτονομίας.

Ποιο από τα νέα Portofino της IWC Schaffhausen φοράει η Gisele;-5

Υπάρχουν έξι μοντέλα για κάθε γούστο. Τα τρία είναι πιο απλά, ατσάλινα με επάργυρο, πράσινο ή γκρι σκούρο καντράν και 12 διαμάντια στις ενδείξεις των ωρών. Τιμές: 6.450 € (με λουράκι), 7.550 € (με μπρασελέ)

Ποιο από τα νέα Portofino της IWC Schaffhausen φοράει η Gisele;-6

Τα άλλα τρία είναι πιο πολύτιμα και επίσημα: τα δύο έχουν κάσες από ροζ χρυσό 18Κ, επάργυρο καντράν με 12 διαμάντια στις ενδείξεις των ωρών και η στεφάνη τους είναι είτε απλή είτε στολισμένη με 60 διαμάντια. Φορούν δερμάτινα λουράκια σε μπεζ ή μαύρο χρώμα. Τιμές: 14.700 € και 20.500 € αντίστοιχα.

Ποιο από τα νέα Portofino της IWC Schaffhausen φοράει η Gisele;-7

Το τρίτο μοντέλο είναι ατσάλινο, έχει επάργυρο καντράν με 12 διαμάντια στις ενδείξεις των ωρών και η στεφάνη του είναι διακοσμημένη με 60 διαμάντια. Φοράει μπλε λουράκι από δέρμα. Τιμή: 12.000 €

 

Portofino Automatic Moon Phase 37

Η πιο ρομαντική complication, αυτή των φάσεων της Σελήνης, πρωτοστατεί εδώ κατέχοντας περίοπτη θέση στην κορυφή του καντράν. Τους εξαιρετικά φινιρισμένους μηχανισμούς μπορεί να θαυμάσει κανείς από το κρύσταλλο ζαφειριού στην πλάτη της κάσας.

Ποιο από τα νέα Portofino της IWC Schaffhausen φοράει η Gisele;-8

Υπάρχουν τρία μοντέλα με φάσεις Σελήνης. Τα δύο είναι ατσάλινα, με επάργυρο καντράν και 12 διαμάντια στις ενδείξεις των ωρών. Ένα εκ των δύο είναι στολισμένο με 60 διαμάντια στη στεφάνη. Και τα δύο φορούν μπλε δερμάτινο λουράκι. Οι τιμές τους: 5.500 € και 14.900 €.

Ποιο από τα νέα Portofino της IWC Schaffhausen φοράει η Gisele;-9

Η τρίτη εκδοχή είναι από ροζ χρυσό 18Κ επίσης με 60 διαμάντια στη στεφάνη. Τιμή: 23.900 €

 

Portofino Chronograph 39

Αυτό είναι το ρολόι που βλέπουμε να φοράει η Gisele Bündchen. Έχει διάμετρο 39 χιλιοστά και είναι ένας εντυπωσιακός αυτόματος χρονογράφος με κάσα από ατσάλι. Έχει επάργυρο καντράν με λεπτές ενδείξεις των ωρών και δύο μετρητές στις θέσεις 12 και 6.

Ποιο από τα νέα Portofino της IWC Schaffhausen φοράει η Gisele;-10

Στο εσωτερικό του κρύβει έναν αξιόλογο manufacture μηχανισμό, τον calibre IWC 69355, ο οποίος είναι ορατός χάρη στο διαφανές κρύσταλλο ζαφειριού στην πλάτη της κάσας.

Ποιο από τα νέα Portofino της IWC Schaffhausen φοράει η Gisele;-11

Η Βραζιλιάνα καλλονή γίνεται η πρώτη Σύμβουλος Περιβάλλοντος και Κοινοτικών Προγραμμάτων της IWC. Διόλου τυχαία βεβαίως, αφού πέρα από την σημαντική καριέρα της στο μόντελινγκ, είναι γνωστή για την οικολογική δράση της. Έχει μάλιστα βραβευθεί από το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ και άλλα έγκριτα ακαδημαϊκά ιδρύματα για την μακροχρόνια αφοσίωσή της σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

Ποιο από τα νέα Portofino της IWC Schaffhausen φοράει η Gisele;-12

Η Gisele πρωταγωνιστεί στην παγκόσμια καμπάνια των IWC Portofino, φορώντας διάφορα καινούρια Portofino, και φυσικά τον Portofino Chronograph 39. H τιμή του είναι 7.650 €

Περισσότερες πληροφορίες για την IWC Schaffhausen εδώ.

IWC BOUTIQUE ATHENS: Βουκουρεστίου 24 & Βαλαωρίτου 4 (τηλ.: 210-3646666)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή