Ο racing χαρακτήρας των νέων χρονογράφων Formula 1 της TAG Heuer
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ο-racing-χαρακτήρας-των-νέων-χρονογράφων-formula-1-562054546

Ο racing χαρακτήρας των νέων χρονογράφων Formula 1 της TAG Heuer

H συλλογή χρονογράφων Formula 1 είναι η πιο προσιτή οικονομικά μεταξύ των μοντέλων της TAG Heuer, γι’ αυτό και είναι ιδιαιτέρως δημοφιλής στο νεανικό κοινό της μάρκας. Φυσικά σ’ αυτό συνηγορεί και ο έντονα σπορτίφ χαρακτήρας των ρολογιών αυτών, το δυναμικό τους design που είναι εμπνευσμένο από τον κόσμο της ταχύτητας και των αγωνιστικών αυτοκινήτων και οι εντυπωσιακοί χρωματισμοί και χρωματικοί συνδυασμοί τους. Τρεις νέους Formula 1 Chronographs παρουσιάζει σήμερα η ελβετική εταιρεία, εμπλουτίζοντας την ομώνυμη συλλογή. Και είναι σε racing colours, δηλαδή σε τρία βασικά χρώματα που επί δεκαετίες είναι συνυφασμένα με τους αγώνες αυτοκινήτων: το κόκκινο, το κίτρινο και το έντονο πράσινο. Τα τρία αυτά χρώματα είχε και πάλι χρησιμοποιήσει η TAG Heuer στα πρώτα της μοντέλα Formula 1, τα οποία είχαν βγει στην αγορά τη δεκαετία του 1980.

Ο racing χαρακτήρας των νέων χρονογράφων Formula 1 της TAG Heuer-1

Οι νέοι χρονογράφοι έχουν κάσα διαμέτρου 43 χιλιοστών από σατινέ ανοξείδωτο ατσάλι ενώ η κορώνα, τα μπουτόν και η ανάγλυφη σταθερή στεφάνη με την ταχυμετρική κλίμακα είναι από μαύρο PVD.

Ο racing χαρακτήρας των νέων χρονογράφων Formula 1 της TAG Heuer-2

Επάνω στην έγχρωμη πλάκα του καντράν που είναι σε μοτίβο sunray –μιμείται δηλαδή τις ακτίνες του ήλιου από το κέντρο προς την περιφέρεια– δεσπόζουν οι τρεις μαύροι μετρητές του χρονογράφου, οι οποίοι είναι υποβαθμισμένοι και έχουν φινίρισμα azurage, δηλαδή πολλούς ομόκεντρους ανάγλυφους κύκλους.

Ο racing χαρακτήρας των νέων χρονογράφων Formula 1 της TAG Heuer-3

Οι δείκτες και οι παραλληλόγραμμες μπάρες στις ενδείξεις των ωρών είναι όλα καλυμμένα με λευκή Super-LumiNova, ώστε να είναι ορατά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή στο σκοτάδι. Στο 4 βρίσκεται ένα διακριτικό παράθυρο με την ημερομηνία.

Ο racing χαρακτήρας των νέων χρονογράφων Formula 1 της TAG Heuer-4

Το αγωνιστικό πνεύμα των χρονογράφων αναδεικνύεται και στην βιδωτή ατσάλινη πλάτη της κάσας, την οποία κοσμεί ένα ανάγλυφο μοτίβο σε στυλ σκακιέρας, εμπνευσμένο από τη χαρακτηριστική ασπρόμαυρη καρό σημαία τερματισμού στα ράλι αυτοκινήτου.  

Ο racing χαρακτήρας των νέων χρονογράφων Formula 1 της TAG Heuer-5

Και τα τρία ρολόγια τυλίγονται γύρω από καρπό με λουράκια από καουτσούκ που έχουν υφή υφάσματος, στο ίδιο χρώμα με το καντράν, τα οποία ασφαλίζουν με απλό ατσάλινο κούμπωμα.  

Ο racing χαρακτήρας των νέων χρονογράφων Formula 1 της TAG Heuer-6

Οι χρονογράφοι Formula 1 είναι στεγανοί μέχρι 200 μέτρα βάθος και είναι εφοδιασμένοι με quartz μηχανισμούς ακριβείας. Η τιμή τους είναι εξαιρετική σε σχέση με την ποιότητά τους: 1.750 €.

Ο racing χαρακτήρας των νέων χρονογράφων Formula 1 της TAG Heuer-7

Περισσότερες πληροφορίες για την TAG Heuer εδώ.

Σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή