Με τρία ιδιαίτερα μοντέλα γιορτάζει η Longines τα 190ά γενέθλιά της
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
με-τρία-ιδιαίτερα-μοντέλα-γιορτάζει-η-lo-562056445

Με τρία ιδιαίτερα μοντέλα γιορτάζει η Longines τα 190ά γενέθλιά της

Είναι μία από τις παλαιότερες ελβετικές ωρολογοποιίες με αδιάκοπη λειτουργία από τη στιγμή της ίδρυσής τους. Το 2022 η Longines κλείνει αισίως τα 190 της χρόνια και δικαίως το γιορτάζει. Τι είδους ρολόι θα ταίριαζε για να τιμήσει μία τόσο σημαντική επέτειο; Κάτι υπερπολύπλοκο, βαρύ και πομπώδες; Σε καμία περίπτωση. Πρόκειται άλλωστε για τη μάρκα που έχει επιλέξει ως μόττο της το «Elegance is an attitude», «η κομψότητα είναι τρόπος ζωής». Τρία είναι λοιπόν τα επετειακά ρολόγια της Longines και ανήκουν όλα στην Master Collection, μία «οικογένεια» που διακρίνεται για τα κλασικής κομψότητας και αξιόλογης μηχανικής μέλη της. Το ένα είναι ατσάλινο ενώ τα άλλα δύο είναι από ευγενή μέταλλα (κίτρινο και ροζ χρυσό 18Κ). Τα δύο τελευταία μάλιστα είναι περιορισμένες εκδόσεις 190 αντιτύπων το καθένα.

Με τρία ιδιαίτερα μοντέλα γιορτάζει η Longines τα 190ά γενέθλιά της-1

Αυτό που τα διαχωρίζει, εκτός από το μέταλλο της κάσας τους, είναι αναμφισβήτητα η διαφορετική υφή των καντράν τους: βουρτσιστό ανοιχτό γκρι στην έκδοση από κίτρινο χρυσό, αμμοβολημένο ασημί στην ατσάλινη έκδοση και κοκκώδες γκρι ανθρακί στην έκδοση από ροζ χρυσό.

Με τρία ιδιαίτερα μοντέλα γιορτάζει η Longines τα 190ά γενέθλιά της-2

Το ενδιαφέρον είναι ότι οι 12 καλλιγραφικοί αραβικοί αριθμοί που αποτελούν τις ενδείξεις των ωρών είναι χαραγμένοι πάνω στην πλάκα του καντράν δημιουργώντας ένα όμορφο ανάγλυφο αποτέλεσμα και έχουν το χρώμα της κάσας.

Με τρία ιδιαίτερα μοντέλα γιορτάζει η Longines τα 190ά γενέθλιά της-3

Από το ίδιο μέταλλο με την κάσα είναι και οι ντελικάτοι δείκτες, με μόνη «χρωματική» εξαίρεση το ατσάλινο μοντέλο που οι δείκτες του είναι από μπλε ατσάλι. Η παραμικρή λεπτομέρεια των καντράν είναι απολύτως ορατή και ξεκάθαρη χάρη στο κρύσταλλο ζαφειριού με την αντι-αντανακλαστική επίστρωση και στις δύο όψεις του.

Με τρία ιδιαίτερα μοντέλα γιορτάζει η Longines τα 190ά γενέθλιά της-4
Με τρία ιδιαίτερα μοντέλα γιορτάζει η Longines τα 190ά γενέθλιά της-5

Ο μηχανισμός με το ωραίο φινίρισμα αναδεικνύεται μέσα από το διαφανές κρύσταλλο ζαφειριού που καλύπτει την πλάτη της κάσας.  

Με τρία ιδιαίτερα μοντέλα γιορτάζει η Longines τα 190ά γενέθλιά της-6

Και τα τρία ρολόγια φορούν φίνα λουράκι από δέρμα αλιγάτορα και κουμπώνουν με τριπλό κούμπωμα ασφαλείας με μηχανισμό που ανοίγει με μπουτόν. Συνοδεύονται από πενταετή εγγύηση της Longines. Οι τιμές τους είναι 2.350 € (ατσάλινο) και 11.820 € (για τα συλλεκτικά από κίτρινο ή ροζ χρυσό)

Περισσότερες πληροφορίες για την Longines εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή