Τα νέα Submersible της Panerai έχουν όλα διάμετρο 44 χιλιοστών
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
τα-νέα-submersible-της-panerai-έχουν-όλα-διάμετρο-44-χιλι-562056607

Τα νέα Submersible της Panerai έχουν όλα διάμετρο 44 χιλιοστών

Σαράντα τέσσερα. Αυτό σημαίνει το όνομα QuarantaQuattro, το οποίο προσδιορίζει τη νέα σοδειά μοντέλων Panerai Submersible τη φετινή χρονιά. Η νέα καταδυτική σειρά έκανε πρεμιέρα στην Watches & Wonders 2022 τον Απρίλιο και ήρθε να συμπληρώσει τα Submersible των 42 και των 47 χιλιοστών που ήδη υπήρχαν στη βασική συλλογή της Panerai. Μάλιστα το μέγεθος των 44 χιλιοστών πρόκειται να γίνει το βασικό για την εμβληματική συλλογή καταδυτικών ρολογιών. Όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της συλλογής Submersible είναι παρόντα στη σχεδίαση των νέων QuarantaQuattro: κάσα στεγανή μέχρι 300 μέτρα, εφοδιασμένη με το πατενταρισμένο σύστημα προστασίας της κορώνας και μία μονής κατεύθυνσης περιστρεφόμενη στεφάνη για τον υπολογισμό του χρόνου χρόνο κατάδυσης.

Τα νέα Submersible της Panerai έχουν όλα διάμετρο 44 χιλιοστών-1
Panerai Submersible QuarantaQuattro Military Green (PAM01226)

Το ιδιαιτέρως ευκρινές καντράν εγγυάται την άριστη ανάγνωση των ενδείξεων ακόμη και στο απόλυτο σκοτάδι του βυθού, χάρη στους ευμεγέθεις δείκτες και ενδείξεις των ωρών που είναι όλα γεμισμένα με λευκή Super-LumiNova.

Τα νέα Submersible της Panerai έχουν όλα διάμετρο 44 χιλιοστών-2
Panerai Submersible QuarantaQuattro Black (PAM01229)

Το παράθυρο της ημερομηνίας στο 3 έχει βελτιωθεί σχεδιαστικά ώστε να είναι ακόμη πιο ευανάγνωστο. Αυτή η σημαντική λεπτομέρεια πρόκειται μάλιστα να υιοθετηθεί σε ολόκληρη τη συλλογή Submersible στο εξής. Ας γνωρίσουμε τις νέες εκδοχές των Submersible QuarantaQuattro.

 

PANERAI Submersible QuarantaQuattro Carbotech Blu Abisso

Τα νέα Submersible της Panerai έχουν όλα διάμετρο 44 χιλιοστών-3

Κορυφαίο από πλευράς υλικού κατασκευής είναι αναμφισβήτητα το Submersible QuarantaQuattro Carbotech Blu Abisso (PAM01232), φτιαγμένο από το ελαφρύτερο υλικό που έχει χρησιμοποιήσει ποτέ η Panerai σε ρολόι της. Η κάσα του είναι φτιαγμένη από Carbotech, ένα συνθετικό υλικό βασισμένο στα ανθρακονήματα, το οποίο έχει πολύ ενδιαφέρουσες ιδιότητες: υποαλλεργικό, στιβαρό και σκληρό, είναι ελαφρύτερο από το τιτάνιο και εξαιρετικά ανθεκτικό στη διάβρωση και τις χαρακιές. Και χάρη στα μαύρα ακανόνιστα νερά του, κάθε κάσα είναι διαφορετική και άρα μοναδική.

Τα νέα Submersible της Panerai έχουν όλα διάμετρο 44 χιλιοστών-4

Ως αυθεντικό μοντέλο καταδύσεων είναι στεγανό μέχρι 300 μέτρα βάθος και διαθέτει μονής κατεύθυνσης περιστρεφόμενη στεφάνη για τον υπολογισμό του χρόνου χρόνο κατάδυσης με μεταλλικά απλικέ στοιχεία γεμισμένα με λευκή Super-LumiNova, καθώς και την πατενταρισμένη γέφυρα προστασίας της κορώνας, η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία της Panerai στους βυθούς. Το ρολόι συνδυάζεται με λουράκια στον ίδιο τόνο του μπλε με το καντράν. H τιμή του είναι 18.300 €.

Εκτός από το μοντέλο από Carbotech, η συλλογή Submersible QuarantaQuattro απαρτίζεται και από δύο ατσάλινα μοντέλα, το πρώτο με λευκό καντράν και λουράκι από καουτσούκ σε στρατιωτικό λαδί χρώμα (PAM01226) και το δεύτερο με μαύρο καντράν και μαύρο λουράκι από καουτσούκ (PAM01229).

PANERAI Submersible QuarantaQuattro Military Green (PAM01226)

Τα νέα Submersible της Panerai έχουν όλα διάμετρο 44 χιλιοστών-5

PANERAI Submersible QuarantaQuattro Black (PAM01229)

Τα νέα Submersible της Panerai έχουν όλα διάμετρο 44 χιλιοστών-6

Η τιμή τους είναι 9.700 €.

 

PANERAI Submersible QuarantaQuattro Luna Rossa

Τα νέα Submersible της Panerai έχουν όλα διάμετρο 44 χιλιοστών-7
Τα νέα Submersible της Panerai έχουν όλα διάμετρο 44 χιλιοστών-8

Η κάσα του ρολογιού είναι ατσάλινη ενώ το καντράν και το λουράκι είναι στα χρώματα της ομάδας Luna Rossa: μπλε και κόκκινο. Πρόκειται για limited edition 1.500 κομματιών και η τιμή της είναι 10.000 €.

 

Όλα τα μοντέλα της συλλογής Submersible QuarantaQuattro είναι εξοπλισμένα με τον αυτόματο P.900 caliber, ο οποίος «χτυπά» με 28.800 ταλαντώσεις/ώρα και προσφέρει τρεις ημέρες αυτονομίας.

 

Ανακύκλωση τώρα!

Τα νέα Submersible της Panerai έχουν όλα διάμετρο 44 χιλιοστών-9

Η Panerai είναι μία εταιρεία με έντονες οικολογικές ευαισθησίες και το αποδεικνύει κάθε χρόνο ολοένα και περισσότερο. Θα θυμάστε ίσως ότι το 2021 παρουσίασε ένα concept watch σε συλλεκτική έκδοση 30 αντιτύπων, το Submersible eLAB-ID, το οποίο είναι κατασκευασμένο σχεδόν εξολοκλήρου από ανακυκλωμένα υλικά, για την ακρίβεια σε ποσοστό 98,6%! Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Επέλεξε συνειδητά να δημοσιοποιήσει τα ονόματα όλων των εταιρειών με τις οποίες συνεργάστηκε για να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα, θέτοντάς τους έτσι στη διάθεση ολόκληρου του κόσμου της ωρολογοποιίας, ώστε να «κόψουν δρόμο» στον αγώνα για αειφορία και να μπορέσουν να κινηθούν ταχύτερα προς αυτή την κατεύθυνση. Φέτος η Panerai παρουσίασε και τρία μοντέλα Submersible QuarantaQuattro κατασκευασμένα από eSteel, ένα κράμα ανακυκλωμένου χάλυβα. Ο στόχος είναι στο μέλλον η μάρκα να χρησιμοποιεί αποκλειστικά ανακυκλωμένο ατσάλι.

Τα νέα Submersible της Panerai έχουν όλα διάμετρο 44 χιλιοστών-10

Το Submersible QuarantaQuattro eSteel είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα εμπνευσμένα από τη φύση: πράσινο – Verde Smeraldo (PAM01287), γκρι – Grigio Rocca (PAM01288) και μπλε – Blu Profondo (PAM01289). H τιμή τους είναι 11.300 €.

 

Μία γεύση από τα νέα Panerai Submersible QuarantaQuattro στο video που ακολουθεί…

Εξουσιοδοτημένα καταστήματα: Αθήνα: Ora Kessaris (τηλ.: 210-3711020), Θεσσαλονίκη: Gofas (τηλ.: 2310-279703), Ρόδος: Kounakis (τηλ.: 22410-30276), Σαντορίνη: Excelsior (τηλ.: 22860-36196), Kως: Volaka Jewels & Watches (τηλ.: 22420-29229)

Περισσότερες πληροφορίες για την Panerai εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή