Ποιο ρολόι της Rado έχει σχέση με τον Βρετανό θαλασσοπόρο Τζέιμς Κουκ;
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ποιο-ρολόι-της-rado-έχει-σχέση-με-τον-βρετα-562064386

Ποιο ρολόι της Rado έχει σχέση με τον Βρετανό θαλασσοπόρο Τζέιμς Κουκ;

Από ένα σημαντικό ιστορικό πρόσωπο του 18ο αιώνα, τον Βρετανό θαλασσοπόρο, χαρτογράφο και εξερευνητή Κάπταιν Τζέιμς Κουκ, ο οποίος μεταξύ άλλων κατορθωμάτων έκανε δύο φορές τον περίπλου της Γης έχει δανειστεί το όνομά της η συλλογή Captain Cook της Rado. Πρόκειται για την πλέον δημοφιλή «οικογένεια» της ελβετικής εταιρείας τα τελευταία χρόνια. Τα ρολόγια της διακρίνονται από σπορτίφ ιδιοσυγκρασία με ρετρό πινελιές που παραπέμπουν σε παλαιότερα μοντέλα της δεκαετίας του 1960. Το 2022 η Rado επανήλθε δριμύτερη, εμπλουτίζοντας τη συλλογή με τα Captain Cook High-Tech Ceramic Diver τα οποία αποτελούν το αποκορύφωμα δεκαετιών έρευνας και ανάπτυξης από την ελβετική μάρκα. Δεν είναι τυχαίο ότι αποδίδουν στη Rado τον τίτλο «Master of Materials», χάρη στην αριστοτεχνική διαχείριση των πρωτοποριακών υλικών, με έμφαση στα κεραμικά υψηλής τεχνολογίας.

Ποιο ρολόι της Rado έχει σχέση με τον Βρετανό θαλασσοπόρο Τζέιμς Κουκ;-1

Τα Captain Cook High-Tech Ceramic Diver κυκλοφόρησαν φέτος σε έξι παραλλαγές, με στιβαρές monobloc κάσες από κεραμικό, ένα υλικό που τις καθιστά ανθεκτικές στις χαρακιές, υποαλλεργικές και κυριολεκτικά άτρωτες σε όποιες συνθήκες κι αν βρεθούν, στην πόλη, στη θάλασσα ή στην άγρια φύση.

Ποιο ρολόι της Rado έχει σχέση με τον Βρετανό θαλασσοπόρο Τζέιμς Κουκ;-2
Το νέο Captain Cook High-Tech Ceramic Diver σε μαύρο χρώμα, συνδυασμένο είτε με κεραμικό μπρασελέ είτε με ανάγλυφο λουράκι από καουτσούκ. Τιμή: 3.840 € (με μπρασελέ) και 3.470 € (με λουράκι)
Ποιο ρολόι της Rado έχει σχέση με τον Βρετανό θαλασσοπόρο Τζέιμς Κουκ;-3
Δύο πανέμορφες εκδοχές του Captain Cook High-Tech Ceramic Diver σε λαδοπράσινο χρώμα της ελιάς με ομοιόχρωμο κεραμικό μπρασελέ και με ανάγλυφο λουράκι από καουτσούκ. Τιμή: 3.840 € (με μπρασελέ) και 3.470 € (με λουράκι)
Ποιο ρολόι της Rado έχει σχέση με τον Βρετανό θαλασσοπόρο Τζέιμς Κουκ;-4
Τα δύο Captain Cook High-Tech Ceramic Diver σε έκδοση Plasma έχουν κάσα από γκρι ματ κεραμικό, στεφάνη από γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι και μπρασελέ από κεραμικό με ματ και γυαλισμένη υφή. Τιμή: 4.050 €

 

Τα ρολόγια έχουν διάμετρο 43 χιλιοστά και, εφόσον προορίζονται και για χρήση στον βυθό, είναι στεγανά μέχρι 300 μέτρα βάθος πληρώντας μάλιστα τις προδιαγραφές ασφαλείας καταδύσεων του κριτηρίου ISO 6425.

Ποιο ρολόι της Rado έχει σχέση με τον Βρετανό θαλασσοπόρο Τζέιμς Κουκ;-5

Όλα τα Captain Cook High-Tech Ceramic Diver είναι εξοπλισμένα με έναν τελευταίας γενιάς αυτόματο μηχανισμό, τον Rado R763, ο οποίος είναι εφοδιασμένος με αντιμαγνητικό ελατήριο Nivachron και εγγυάται 80 ώρες ενεργειακής αυτονομίας.  

Ποιο ρολόι της Rado έχει σχέση με τον Βρετανό θαλασσοπόρο Τζέιμς Κουκ;-6

Αισθητικά, όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των Captain Cook είναι εδώ: το παράθυρο της ημερομηνίας στο 3 με κόκκινους αριθμούς, το κιβωτιόσχημο κρύσταλλο ζαφειριού με την αντι-αντανακλαστική επεξεργασία και στις δύο όψεις του, το ευανάγνωστο καντράν με τους ευμεγέθεις δείκτες και τις μεγάλες ενδείξεις των ωρών, καλυμμένα όλα με Super-LumiNova για απόλυτη ευκρίνεια ακόμη και στο σκοτάδι.

Ποιο ρολόι της Rado έχει σχέση με τον Βρετανό θαλασσοπόρο Τζέιμς Κουκ;-7

Μία γεύση από το ρολόι και τις λεπτομέρειές του στο παρακάτω video…

Δείτε και ένα video με το Captain Cook High Tech Ceramic Diver φορεμένο στον καρπό…

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Περισσότερες πληροφορίες για την Rado εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή