Ποια είναι η πρωτοτυπία του νέου HAMILTON Jazzmaster Face 2 Face III;
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ποια-είναι-η-πρωτοτυπία-του-νέου-hamilton-jazzmaster-face-2-face-562310200

Ποια είναι η πρωτοτυπία του νέου HAMILTON Jazzmaster Face 2 Face III;

Έχει περιστρεφόμενη κάσα διπλής όψης επιτρέποντας στον κάτοχό του να θαυμάζει τον υψηλών προδιαγραφών αυτόματο μηχανισμό χρονογράφου.

Ένας εντυπωσιακός αρρενωπός χρονογράφος γίνεται ένα μηχανικό παιχνίδι για τον καρπό από την Hamilton. Αυτό είναι το νέο κεφάλαιο στη σειρά Jazzmaster Face 2 Face, η οποία βασίζεται στην ιδέα μίας περιστρεφόμενης κάσας που επιτρέπει στον κάτοχο του ρολογιού να θαυμάζει και την μπροστά και την πίσω όψη. Προφανώς απαιτείται υψηλή τεχνογνωσία για την υλοποίηση ενός τέτοιου απαιτητικού σχεδίου. Οι φίλοι της Hamilton θα θυμούνται ίσως το πρώτο Jazzmaster Face 2 Face με την κάσας διπλής όψης, το οποίο κυκλοφόρησε το 2013. Ήταν ένα ρολόι κλασικό και avant-garde που συνδύαζε δύο ξεχωριστές προσωπικότητες. Τώρα η ελβετική εταιρεία παρουσιάζει την τρίτη εκδοχή του, το Jazzmaster Face 2 Face III, το οποίο είναι συλλεκτική έκδοση 999 κομματιών.

Ποια είναι η πρωτοτυπία του νέου HAMILTON Jazzmaster Face 2 Face III;-1

Η στρογγυλή περιστρεφόμενη κάσα του είναι ατσάλινη με διάμετρο 44 χιλιοστών, πάχος 17,25 χιλιοστά, και έχει δύο καντράν: Το μπροστινό φιλοξενεί την ώρα και τις λειτουργίες του χρονογράφου.

Ποια είναι η πρωτοτυπία του νέου HAMILTON Jazzmaster Face 2 Face III;-2

Το πίσω αποκαλύπτει τον μηχανισμό καθώς και δύο κλίμακες μέτρησης: ταχυμετρική και σφυγμομετρική.

Ποια είναι η πρωτοτυπία του νέου HAMILTON Jazzmaster Face 2 Face III;-3

Η περίπλοκη αρχιτεκτονική του κύριου καντράν σε διάφορα επίπεδα που σε προϊδεάζει και για την μηχανική υπεροχή του ρολογιού. Οι ώρες, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα «τρέχουν» ως είθισται στο κέντρο ενώ στις θέσεις 6, 9 και 12 υπάρχουν τρία βοηθητικά καντράν για τις λειτουργίες του χρονογράφου: στο 6 βρίσκεται ο μετρητής των ωρών του χρονογράφου και έχει φινίρισμα ηλιακών ακτίνων σε έντονο μπλε του κοβαλτίου (το ίδιο χρώμα που έχει χρησιμοποιηθεί και για τον κεντρικό δευτερολεπτοδείκτη). Στο 9 υπάρχουν τα μικρά, τρέχοντα δευτερόλεπτα, σε ένα σκούρο γκρι ανθρακί υποκαντράν με διαφορετικές ανάγλυφες διακοσμητικές υφές. Και στο 12 βρίσκεται ο μετρητής των λεπτών σε μαύρο ματ φινίρισμα, όπως και το κύριο μέρος του καντράν. Στο φόντο, σε ένα κατώτερο επίπεδο, εμφανίζονται μεγάλα τμήματα του περιστρεφόμενου δίσκου της ημερομηνίας, με τη σχετική διπλή ένδειξη ημέρας και ημερομηνίας να δεσπόζει στο 3.

Ποια είναι η πρωτοτυπία του νέου HAMILTON Jazzmaster Face 2 Face III;-4

Όπως προαναφέραμε, όταν περιστρέψει κανείς την κάσα, του δίνεται η ευκαιρία να θαυμάσει μέσα από το διαφανές κρύσταλλο ζαφειριού τον αυτόματο μηχανισμό χρονογράφου Η-41, ο οποίος είναι βασισμένος στον Valjoux 7750 και προσφέρει 60 ώρες ενεργειακής αυτονομίας. Η πίσω όψη του ρολογιού είναι σαφώς πιο μινιμαλιστική σε εμφάνιση με έμφαση στον ρότορα που περιστρέφεται με την κίνηση του χεριού ενώ στην περιφέρεια διακρίνονται το ταχύμετρο και το σφυγμόμετρο σε δύο ομόκεντρους κύκλους ασημένιου και μπλε χρώματος αντίστοιχα.

Ποια είναι η πρωτοτυπία του νέου HAMILTON Jazzmaster Face 2 Face III;-5

Ως ένα ρολόι αντισυμβατικό και ταυτόχρονα κλασικό, το Jazzmaster Face-2-Face III τυλίγεται γύρω από τον καρπό του χεριού με ένα καφέ δερμάτινο λουράκι με όψη πατίνας και έντονες ραφές και πάλι στο μπλε του κοβαλτίου που του προσδίδουν μία φρέσκια, σύγχρονη αισθητική. Αναμφισβήτητα, χάρη στην περίπλοκη δομή του καντράν, την διπλής όψης περιστρεφόμενη κάσα του και τη συνολική εντυπωσιακή του εμφάνιση, το Jazzmaster Face 2 Face III είναι ένα ρολόι που θα συζητηθεί. Η τιμή του είναι 2.995 €.

Περισσότερες πληροφορίες για την Hamilton εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή